911 Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2009 DEll je sice jeden z najlepsich notebokov na svete ale su aj poriadne mastne nato ake maju vnutro radsej by som sa asi pozrel za nejakov inou znackou a za tu istu cenu by bol omnoho vykonnejsi pokud chces super vykon/cena/kvalita/servis a ja nevim co vse, tak IBM ThinkPad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2009 Honny: Jestli resis book jen na cesty a na ostatni praci mas jiny stroj/jine stroje, tak bych zkusil doporucit nejaky X-kovy Thinkpad. Napriklad na usanotebook.cz nejake Xka maji (mam na mysli repasy), kamarad (programator) si u nich loni jeden takovy kupoval a byl maximalne spokojeny. Vyborny stav, zaruka, ktera jde u nekterych kusu i prodlouzit a pry maji napr. nove klavesnice a napr baterka s 90% kapacity nove (no proste repase a la IBM). Neberte to jako reklamu, jen predavam osobni zkusenost. Mozna neoslni maximalnim papirovym vykonem, ale co se tyce zpracovani, ktere je u cestovniho ntb velmi dulezite, podle me vedou. Sam jsem mel nekolik kousku teto rady v rukou (X60 ma napr. kolega) a moc se mi libily (no, ja jsem na ten Thinkpad minimalisticky design zatizenej). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2009 Já i pro Windows doporučuju Apple. Mají spoustu drobných a velmi užitečných vychytávek, které se jinde nevidí. Nevýhodou jsou jen nižší rozlišení displayů. Pokud jde o servis, tak jednoznačně nejlepší je IMHO Dell. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2009 Já i pro Windows doporučuju Apple. Mají spoustu drobných a velmi užitečných vychytávek, které se jinde nevidí. Nevýhodou jsou jen nižší rozlišení displayů. Pokud jde o servis, tak jednoznačně nejlepší je IMHO Dell. tak to je hozena rukavice radkovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SRSONOR Odesláno 10. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2009 Acer Aspire 6920G s Vistama. Zatím vcelku bez větších problémů, zejména Visty si už "sedly". Jen ta jeho váha....tahat celý den v kabele bych jej nechtěl, na druhou stranu jeho výkon (zejména grafika GeForce 9500M GS) je na docela slušné úrovni. Na tahání přes den by stačil nějaký Netbook, možná v budoucnu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pafelik Odesláno 10. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2009 Jaký je prosím Váš názor na ASUS M50VC-AS022C? Myslíte si, že je to dobrý výběr? Jaké jsou Vaše zkušenosti s notebooky ASUS? Je v této cenové kategorii něco, co by jste mi mohli doporučit? Budu vděčný za každý poznatek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pafelik Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2009 Prosím, napište někdo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2009 Jaký je prosím Váš názor na ASUS M50VC-AS022C? Myslíte si, že je to dobrý výběr? Jaké jsou Vaše zkušenosti s notebooky ASUS? Je v této cenové kategorii něco, co by jste mi mohli doporučit? Budu vděčný za každý poznatek! No, za ty penize bych volil neco jineho (asi bych propagoval sve oblibene Thinkpady, v tomto pripade R-series). Osobne mi lcd 15,4" prijde strasne velke, dost trpi mobilita notebooku (kdo by se s tim tahal, vzdyt ma skoro 3 kila). Dale je tam dedikovana graficka karta, jejiz nevyhodou je vyssi zahrivani a spotreba energie, ze niz plyne nizsi vydrz na baterky. Pokud nepracujes s 3d grafikou nebo nehrajes hry, tak si myslim, ze je zbytecna. Krome toho myslim, ze je tato grafika degradovana zakladnim WXGA rozlisenim (i pres mamuti 15,4" velikost). Co se tyce ostatniho vykonu, tak na drtivou vetsinu prace s pocitacem bude bez problemu stacit. Ale ja osobne u ntb ocenuji mensi rozmery a hmotnost kvuli prenaseni a robustnejsi konstrukci kvuli temuz. Zkus se podivat na ty Lenova (Thinkpady), treba si vyberes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2009 Jaké jsou Vaše zkušenosti s notebooky ASUS? asus mám už rok a půl na stole a nemám k němu vůbec žádné výhrady - používám ho ovšem "jako stolní PC" (kvůli místu) s externí klávesnicí a externím monitorem - a prostě to funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2009 asus mám už rok a půl na stole a nemám k němu vůbec žádné výhrady - používám ho ovšem "jako stolní PC" (kvůli místu) s externí klávesnicí a externím monitorem - a prostě to funguje YPO ma pravdu pokial clovek nepredpoklada ze ten nb bude kade tade vlacit tak postaci lubovolny MSI ACER ASUS.... a je mozno vyhodne tazit z relativne lepsieho vybavenia/parametrov za tu cenu ...... pokial chcete NB kory nieco vydrzi tak Apple IBM/Lenovo HP Dell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2009 V pripade Dellu je repase idealni sance na kvalitni laptop za super cenu, u "horsich" znacek bych se jetyho kousku bal. Zrovna pisu na asi pred rokem kupovanym D610 (ca 11 tis. CZK vcetne dane) a zatim zadnej problem. Ted nekdy mi projde zaruka, tak doufam ze pojede i potom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pafelik Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2009 Děkuju za odpovědi!!! U mě ta mobilita a hmotnost neni zas tak důležitý parametr. Bude to spíš domácí PC, které budu moci kdykoli vzít s sebou, když to bude třeba.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2009 Děkuju za odpovědi!!! U mě ta mobilita a hmotnost neni zas tak důležitý parametr. Bude to spíš domácí PC, které budu moci kdykoli vzít s sebou, když to bude třeba.. V tom pripade bych stejne volil dell, uz kvuli servisu Oproti Lenovu jsou ty ne-business notebooky porad o kousek levnejsi a servis ma Dell porad podle me nej. Tatik mel stejny pozadavky, koupil si Dell Vostro 17" a je moooc spokojenej. Oproti "levnejm" znackam typu Asus, MSI apod. stal cca. o 20% vic, ale je to NBD servisem na 3 roky, coz osobne povazuju za nutnost, pokud je to jedinej nebo hlavni pocitac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pafelik Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2009 A mohl bys mi prosím doporučit konkrétní model ve stejné cenové kategorii jako ten Asus, co jsem si vybral? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda335 Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2009 Pokud chceš poradit s nákupem notebooku: http://notebooky-forum.notebook.cz/ - vstup na vlastní nebezpečí já píšu na DELL INSPIRON 6400 - jsem s ním vcelku spokojen, jen kdybych věděl, že budu mít nedlouho po jeho zakoupení v práci i doma 21" LCD, koupil bych něco menšího a mobilnějšího. Přece jenom se ty 3 kg za den pronesou. Navíc to má vlastní grafiku, kvůli CAD aplikacím, a 7200 rpm disk,takže to moc netobookově nepracuje - 2 hodiny bez napájení je max. Přítelkyni jsem koupil 14" ASUS - a je s ním naprosto spokojená, se sdílenou grafikou si noťas chroupe i 4.5 hodiny. No a poslední noťas v baráku má brácha přítelkyně- herní mašina - taky ASUS, ale jeho při nákupu zajímalo jediný-aby se na tom dalo něco pořádnýho hrát. No jo sladkej studenstskej život :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2009 A mohl bys mi prosím doporučit konkrétní model ve stejné cenové kategorii jako ten Asus, co jsem si vybral? http://www.zbozi.cz/?q=dell+vostro+1510&am...o-xP&r=hint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2009 A mohl bys mi prosím doporučit konkrétní model ve stejné cenové kategorii jako ten Asus, co jsem si vybral? Já jsem zhruba před rokem kupoval tento DELL XPS 1330: http://notebook.cz/clanky/recenze-notebook.../dell-xps-m1330 Velmi spokojen. Teď se nabízí s lepším vybavením za cenu naprosto neporovnatelnou: http://www.b-shop.cz/pocitace/notebooky/zv...-gb-250-hdd.htm Můžu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2009 dell se bude vyrábět v polsku ajaj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2009 Mám prosbu, mám v notebooku XP, ale chtěl bych přejít na Linux. Mohli byste prosím poradit, kterou licenci zvolit, aby byla vzhledově a funkčně co nejvíce podobná oknům? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2009 Mám prosbu, mám v notebooku XP, ale chtěl bych přejít na Linux. Mohli byste prosím poradit, kterou licenci zvolit, aby byla vzhledově a funkčně co nejvíce podobná oknům? Předpokládám, že máš na mysli "distribuci" a ne licenci Každý ti nejspíš doporučí to, co používá , já používám Ubuntu, protože má poměrně širokou podporu. Obecně má být filozofii Windows bližší rozhraní KDE než Gnome, takže možná KUbuntu. Já mám variantu Ubuntu Ultimate, které má sice jako základ Gnome, ale používá spoustu programů z KDE, takže taková všehochuť. Podle mě jsou více důležité spíše konkrétní programy než rozhraní, na kterém to všechno běží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se