Přejít na obsah

6 kandidátů ...každý z jiných vod

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty Edoxy jsou hrozné, to určitě ne, asi bych vybíral mezi Kontiki chrono, ty jsou pěkné, byť quartz a nebo Alpiny.

• Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Vim, ze mame zakazano do toho kecat a prinaset jine napady. Nechces si to ale preci jen jeste trochu promyslet? I Jekyll s Hydem by meli konzistentnejsi vyber

Odesláno

Tak po krátké rozmluvě se zdejším týmem jsem tedy hned vypustil ty Edoxy a jako náhradu za ně nabízím

Alpina AL-280NS4S6B ..ale nejvíc mě zatím lákají ty CASIA ale ta cena za ně nic moc no .... Přidám i foto na mojí tlapě

post-26370-0-45837000-1470330887_thumb.png.

post-26370-0-91851400-1470331089_thumb.jpeg

Odesláno

Ackoliv jsem velky priznivce Casii, sam sem dal za Gulfmastery nejakych 13k, tak tyhle "gecka" (a hodne se mi libi) mi prijdou svou cenou natolik prestrelene, ze to beru jen jako ulet. Za ty penize si umim predstavit v podstate jakekoliv hodinky, vyjma techto.

Odesláno

Tomu říkám antidiskriminační výběr :)))) Za mě původní Alpiny, jsou libový.

Odesláno

Kon Tiky-Date, pak nevim.

Odesláno

Alpina a nebo Casio, zbytek je mimo. Casia Ti překvapivě "relativně" na hrot sedí. Oboje mají dost do sebe, zbytek ne-e ... 

Odesláno

Jo díky Baldic na ne jsem taky dřív Koukal a asi by to byla lepší volba nez ty moje géčka za 22k a k tomu sem myslel koupit třeba ty bíle eterny a ty dat na kůži s motylovkou a mít i oblekovky no ....

Odesláno

Pokud jsi měl na ruce Alpiny (ty první) a korunka je v pohodě, bral bych je.

Jak již bylo psáno, nejdřív si v tom zkus udělat trochu pořádek :-)

Odesláno

Kdybych měl kvér u hlavy a MUSEL si vybrat z těch šesti, tak bych váhal mezi Eternou Kon Tiki Date a Casii. Kdybych měl u hlavy revolver s jedním nábojem, asi bych to raději risknul a zmáčknul spoušť ;o)

Odesláno

Dnes koupeno tak snad jsem někoho tady nepohoršil a časem recenze ....ale díky za rady atd a časem budou třeba jeste jedny Alpiny Foto je z netu

post-26370-0-93984800-1470501366_thumb.png

Odesláno

Dnes koupeno tak snad jsem někoho tady nepohoršil a časem recenze ....ale díky za rady atd a časem budou třeba jeste jedny Alpiny Foto je z netu

attachicon.gif image.png

Gratulace, z povzdálí jsem to s napětím sledoval a tohle je zdaleka to nejlepší z toho co jsi měl v hledáčku.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...