Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Franto, toz mu prosim vzkaz, ze by mi udelal radost, kdyby se vratil. Je to tu samy jemny dzentlmen, trochu preslazeno na muj vkus. Zmizik to tu jako koreni sam neutahne. Rekni mu, ze me tu z te korektnosti cyp streli a bude me mit na svedomi. Navic nastala zmena pomeru, to v te hospode jeste nevedel. 

Hele ja se pokusim, ale zase tak casto ho nevidim. Von je hrozne uminenej, no :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele ja se pokusim, ale zase tak casto ho nevidim. Von je hrozne uminenej, no :-)

Tak mu napis, ze jeho oblibena ulice U Seradiste se nebude opravovat, on se nastve a prijde mi sem vynadat :-). A pak se chytnou i ostatni.

Odkaz ke komentáři

Tak mu napis, ze jeho oblibena ulice U Seradiste se nebude opravovat, on se nastve a prijde mi sem vynadat :-). A pak se chytnou i ostatni.

Jsem úplně zamáčkl slzu, jak jsem si nostalgicky vzpomněl na Ypovi stížnosti a Tvojí snahu to vysvětlit :D 

Odkaz ke komentáři

YPO, Zmizik, Kamil, to jsou fundamenty fora, ktery formovaly muj pohled na tenhle mikrosvet, kdyz jsem sem pred 10 lety pristal. Stve me i Alda, ze se nevratil. Bez ohledu na to, kdo co nekdy podelal a koho nastval jako clen nebo jako moderator. Delani zagorky je pro decka, chlap musi neco vydrzet...

Odkaz ke komentáři

kuncak7:  :D  

Pripomente mi prosim, proc vlastne odesel? Nebo byl odejit? Kym? Proc? Uz si to ani nepamatuju. 

Je to malý, smrdutý příběh, který začal jetejma hodinkama od pana tengeho, které vydával za nepoužité a pan YPO se ozval ............

pak to pokračovalo ruznými šarvátkami a dospělo tak daleko, že jsem požádal pana Kamila o smazání mého účtu, páč mi z toho už bylo na blití ......

dva měsíce jsem tohle forum nenavštívil (vlastně kecám - asi 5x jsem se oklikou podíval jestli mi něco neutíká mezi prsty, páč mám ban i na ip adresu (je to problematičtější se podívat, ale jde to) a zjistil jsem, že vůbec o nic nepřicházím)

byl jsem označen za hlavního rozesírače fora ... vole teď koukám, že to de rozesrat i beze mně .... hustý

mezitím pan Kamil vzdorovitě vzdal svojí funkci, kterou vlastně předal panu Bertovi (něco jako Putin a Medvěděv - já na bráchu, brácha na mě) .... ostatně si toho všimli i někteří všímavejší, že se jedná o kuřácký klub, v duchu "máme to pod kontrolou" ...... možná si nikdo nevšiml, že když pan Kamil složil svojí funkci se hned objevil nový rootadmin .... asi pro jistotu, co jako kdyby

nic .... v zásadě mi to je všechno jedno ..... když jsem se sem zaregistroval, tak mi bylo nějakých 38 let ..... bavilo mě poznávaní, informace, sdílení inormací a lidi kteří sem psali svoje erudované postřehy .... to už dnes není a ani nebude (všichni to vzdali ...hciq atd...atd..) .... je to asi i tím, že dnes mi je padesát a všechno vnímám jinak a chápu, že si nemůžu rozumět s generačním rozdílem, kterej má jiný priority

dnes je chronomag jenom snůška pokryteckých a servilních žvástů, které nikomu nic nepřinesou .... o hodinkách se tu nepíše vůbec nic .... jenom co kdo nosí a vlastní .... s tím jděte soudruzi doprdele ...... jediný vlastenec v poslední době tu byl Roman jednička, který si dal práci s několika recenzemi, která vlastně také nikoho nezajímali ..... takže k čemu tohle forum o hodinkách vlastně je ?

takže za mně .... já na to mrdám i když sem určitě občas nahlédnu, protože mě novinky určitě zajímají, ale jinak kromě pár jedinců, kterých si vážim jděte pánové do prdele

YPO

Odkaz ke komentáři

Je to malý, smrdutý příběh, který začal jetejma hodinkama od pana tengeho, které vydával za nepoužité a pan YPO se ozval ............

pak to pokračovalo ruznými šarvátkami a dospělo tak daleko, že jsem požádal pana Kamila o smazání mého účtu, páč mi z toho už bylo na blití ......

dva měsíce jsem tohle forum nenavštívil (vlastně kecám - asi 5x jsem se oklikou podíval jestli mi něco neutíká mezi prsty, páč mám ban i na ip adresu (je to problematičtější se podívat, ale jde to) a zjistil jsem, že vůbec o nic nepřicházím)

Tak ban, nebo jsi odesel? Kdo ti dal ban? Byvaly nejvyssi? Myslim, ze tohle je dedictvi casu minulych, ktere bude lehke napravit. 

byl jsem označen za hlavního rozesírače fora ... vole teď koukám, že to de rozesrat i beze mně .... hustý

Ale neni to ono. Je to takove amaterske. Aby se to poradne rozesralo, tak to za nas musi udelat root admin, no proste bida s nouzi. 

mezitím pan Kamil vzdorovitě vzdal svojí funkci, kterou vlastně předal panu Bertovi (něco jako Putin a Medvěděv - já na bráchu, brácha na mě) .... ostatně si toho všimli i někteří všímavejší, že se jedná o kuřácký klub, v duchu "máme to pod kontrolou" ...... možná si nikdo nevšiml, že když pan Kamil složil svojí funkci se hned objevil nový rootadmin .... asi pro jistotu, co jako kdyby

nic .... v zásadě mi to je všechno jedno ..... když jsem se sem zaregistroval, tak mi bylo nějakých 38 let ..... bavilo mě poznávaní, informace, sdílení inormací a lidi kteří sem psali svoje erudované postřehy .... to už dnes není a ani nebude (všichni to vzdali ...hciq atd...atd..) .... je to asi i tím, že dnes mi je padesát a všechno vnímám jinak a chápu, že si nemůžu rozumět s generačním rozdílem, kterej má jiný priority

dnes je chronomag jenom snůška pokryteckých a servilních žvástů, které nikomu nic nepřinesou .... o hodinkách se tu nepíše vůbec nic .... jenom co kdo nosí a vlastní .... s tím jděte soudruzi doprdele ...... jediný vlastenec v poslední době tu byl Roman jednička, který si dal práci s několika recenzemi, která vlastně také nikoho nezajímali ..... takže k čemu tohle forum o hodinkách vlastně je ?

No treba prave ke cteni Romana jednicky. :-) Vidis, uz kvuli takovym stoji za to sem sem tam napsat neco o planech na Astrony a strastech autobusaka. 

takže za mně .... já na to mrdám i když sem určitě občas nahlédnu, protože mě novinky určitě zajímají, ale jinak kromě pár jedinců, kterých si vážim jděte pánové do prdele

YPO

No, za me rikam, skoda. Myslim, ze forum ztrati na barevnosti. Ale aspon diky za odpoved. Jak zpival ten stary cyp Zmozek, "cas otupi i ostry brit" a treba to casem uvidis mene tragicky. Ma to svy mouchy, ale porad je to celkem zajimava cast netu. Obzvlaste v dnesni dobe, kdy je to pomalu o zdravi otevrit nejakou neproverenou diskuzni stranku. 

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Hasňo nedostal jsem ban ... požádal jsem o zrušení účtu ..... navíc mi přiděleno od kamila zablokování ip adresy abych už nemohl psat co si myslím pod jiným nickem ... to je vše

*forum je barevné více než dost

**noa špekoun pod tebou je za to taky rád :D

Upraveno uživatelem Knedlík
Odkaz ke komentáři

Měl jsem zájem o zrušení,ale nebyl Kamča a něšlo to. Takovou jsem dostal odpověd,tak bůhví. :eek:

Však neboj, von se zas vrátí jako řadovej člen, pak z něj bude za vosum vteřin root admin a splní ti, co ti na vočích uvidí. A možná se ukáže jako někdo jinej, kdo ví?  A Když budeš dostatečně hubatej a napíšeš někde třeba slovo prdel, vystřelí tě odsud třeba na Měsíc. Včetně IP adresy, to dá rozum. A jestli se ti to nelíbí, tak sem nechoď, nikdo tě nenutí, že jo....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...