geometr Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Tak mám taky něco ze života.Dneska ráno v půl šestý zas do roboty.Na auto kašlu,taky bych mohl přijet na panský třeba o hodinu později.Lítačka v kapse a mažu na Ohradě na bus.207 plná,ale urval jsem vzadu jednu sesli a tak se pomalu probírám ze spaní a letmo čučim okolo sedícím a stojícím po hodinkách.Klasická nemoc.207 díky rozkopané Koněvce teď už několik měsíců jezdí od nás asi sedmiminutovou štreku na Florenc momentálně asi 20 a někdy i víc minut zajížďkou přes půl Prahy.Někde na Olšanským nastoupil celkem sympaťák a ejhle - na ruce modrý aquáče.Já sedim a on stojí vedle mě a jak se drží madla tak já se kochám.Bus sice plnej,ale říkám si,sakra,nebuď takovej posera a zkus kozu.Tak se nějak začnu na tu průpovídku chystat,jenže pán se najednou tak divně nadechl a lup a byl na zemi.Vedle stojící mladej pán říká: "Je vám dobře?" Kolabující majitel aquáčů přišel okamžitě k sobě a povídá,že se mu jen zatočila hlava.Neuplynulo 15 sekund a je na zemi zas.Zvedám ho a usadím na náhodou volnou sedačku.V tu chvíli stavíme na Florenci.Letím venkem k řidiči,že vzadu kolabuje pán.Řidič se jde sice podívat ale mrmlá že "To tam nikdo nemá mobil?"Pomáhám chudákovy ven z busu a vytáčím záchranku.Ze zavírajících se dveří autobusu jen slyším:"Jó,pomozte mu." Bus odjel a ostatní prej musí do práce.Komunikace se záchrankou super.Milý hlas mě poměrně slušně navigoval jak se o pána postarat.Vědomí ztratil ještě dvakrát.Erzeta byla na místě asi za pět minut.Posádka taky na úrovni.Předal jsem pána a informoval vše co jsem z něj dostal.39 let,prej se mu chce pořád spát.No tak snad to byl jen nějaký mimořádný kolaps a obejde se to bez následků.Odcházím na metro a a šinu si to do roboty.Pak jsem se ale opravdu od srdce zasmál,když dorazím o trochu později do práce a na mojí omluvu mi bylo řečeno:"Větší píčovinu jsi si tedy vymyslet neuměl?"Je mi to u pr.ele.Hlavně že je pán a jeho aquáče v dobrých rukách.Ta reakce na omluvu je smutná. Snad aby sis příště s tím pánem a RZtou udělal selfíčko v tý dnešní podivný době. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 leebauerjsi dobrý člověk, reakce na omluvu smutná..jen když jsem si přečetl ten konec "jeho aquáče v dobrých rukách" tak mi to vyznělo tak nějak jinak.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 leebauerjsi dobrý člověk, reakce na omluvu smutná..jen když jsem si přečetl ten konec "jeho aquáče v dobrých rukách" tak mi to vyznělo tak nějak jinak.... Jako správnej pitomec,jsem si tu větu nemohl odpustit.Trošku se stydím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Takže jsou v dobrých rukách ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Napsal jsem ale že, pán a jeho aquáče jsou v dobrých rukách.Kamarádovi totiž před pár lety při silniční nehodě ještě někdo stihnul lupnout ze zápěstí hodinky.Tak mě to tak trošku evokovalo k té poslední větě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 V pohodě. Já to tak i pochopil. Asi jsem se ale ráno přejedl vtipné kaše....Loupeže v takových případech tady někde popsány jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 jo jo ..... 207 ...... tu když dostanu, tak mám dva dny před tím průjem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Kamarádovi totiž před pár lety při silniční nehodě ještě někdo stihnul lupnout ze zápěstí hodinky.Stalo se mi bohužel to samé, titanové eco-drive...Samozřejmě, nikde nikdo nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Gandolfinimu takhle ukradli rolby, když byl v posledním tažení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 za pár dní mám narozeniny dnes přišel první dárek poukázka od VZP na vyšetření prdele myslím, že tohle už nikdo nepřebije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 poukázka od VZP na vyšetření prdele no hlavně si dej bacha na vyšetřovací metodu........ Pán byl na vyšetření prostaty.Poté co se vrátil domů popisuje jak to probíhalo:To se vyšetřuje konečníkem. Ani to moc nebolelo. Lehl jsem si na bok, pan doktor byl za mnou, levou ruku mi položil na levé rameno a pravou mě vyšetřoval ....vlastně ne - pravou ruku mi položil na pravé rameno a levou mě vyšetřoval ....nebo že by - pravou ruku položil na levé rameno a levou mě vyšetřoval ....teda levou ruku mi položil na levé rameno, pravou ruku na pravé rameno .... *****, ten hajzl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 řek sem mámě, aby mi koupila nějaký trenky ve kterejch se mi nebude potit prdel na koženejch sedadlech v hospodě koupila mi trenky UA jsou z plastu a? ...... funguje to ...... zadek je v suchu a pytlík není vrásčitý 8 z devíti mariňáku doporučuje trenky UA *to jen tak pro info .... kdyby měl někdo stejný trable ** zkusím i nějaký triko .... abych zmužněl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 Když není pytlík vrásčitý, může to znamenat, že je naběhlý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 Co to je UA? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 (upraveno) Under armour... Upraveno 20. srpna 2018 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 (upraveno) Urinary Assembled Edit: aha tak under armour, sry Upraveno 20. srpna 2018 uživatelem morbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 Tohle? https://www.amazon.de/Under-Armour-Damen-Shorts-Schwarz/dp/B01FX1GHFC/ref=mp_s_a_1_3?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85Z%C3%95%C3%91&qid=1534793025&sr=8-3?=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=under-armour&dpPl=1&dpID=51owf0ZhDRL&ref=plSrch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 Knedlo myslel asi boxerky, takže tohle https://www.ua-store.cz/panske/boxerky-under-armour/panske-boxerky-under-armour-original-series-6-boxerjock.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 Nějaký trenýrky mít musí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Aha, diky za rozsireni obzoru. Ja ted preryvam zahony, v gumakach a dlouhych kalhotach, tak by se mi to docela hodilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se