Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Ypo ,to i my jsme na tom mnohem lepe teda.  Zachod u sebe a pokud mam chvilku,muzu k vypravcimu,na nocleznu kde jsou ok socialky....

Odbory u Vas nic?  Strasny fakt ,lituju Te.  

Jak si psal rozpis smen a casu  jsem mlcel, a nechtel se chlubit pac to mame  mnohem horsi nez Vy ,ale na zachody jsme na tom lepe.  :D

Pyrhovo vitezstvi.  :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ypo ,to i my jsme na tom mnohem lepe teda.  Zachod u sebe a pokud mam chvilku,muzu k vypravcimu,na nocleznu kde jsou ok socialky....

Odbory u Vas nic?  Strasny fakt ,lituju Te.  

Jak si psal rozpis smen a casu  jsem mlcel, a nechtel se chlubit pac to mame  mnohem horsi nez Vy ,ale na zachody jsme na tom lepe.  :D

Pyrhovo vitezstvi.  :)

nevím jaký máte směny, ale já mám třeba jak jsem psal dnes noční a zítra odpoledne zase jdu ...... pauza mezi noční a odpolední je přesně vypočítaná, aby z toho nebyl průser (tuším, že je to devět hodin) ...... ale to je devět hodin od doby kdy z toho slezeš a zase nastoupíš ...... nikoho nezajímá, že se musíš nějak dostat domů, umejt, nažrat, vyspat  (jakože opravdu usnout) a ve finále spíš tři hodiny....... takže když to spočítám já za dva dny odpracuju 22 hodin 22 minut :D

-----------------------------------------------------------------------------------------

teď ale řeším jinej problém 

objednal sem si fitnes náramek abych věděl jak mi buší srce a že to jako vyzkouším ..... už sem ho i zaplatil a vlastně nevím kde to budu nosit

na stejný ruce jako hodinky ? ...... to asi ne

nebudu nosit hodinky ? ....... to asi ne

na levý ruce? ..... to by šlo, ale budu vypadat jako magor

jak se to vlastně nosí ? co mám dělat ? mám to vrátit až to přijde?

Odkaz ke komentáři

já to dám mámě .... ona teď začala sportovat, tak se jí to hodí ..... spíš si ale myslím, že mě s tím pošle do prdele ..... jednou jsem jí dal hodinky a byla šťastná, že je lupič ukrad, když u nás byl

A nemas k tomu jeste nosit ten hrudni pas aby to vsechno fungovalo? Jen se ptam, ale asi jsem uz 100 let za opicema. Ja mam prave ten fitnes naramek s hrudnim pasem.

Odkaz ke komentáři

A nemas k tomu jeste nosit ten hrudni pas aby to vsechno fungovalo? Jen se ptam, ale asi jsem uz 100 let za opicema. Ja mam prave ten fitnes naramek s hrudnim pasem.

ale já nechci sportovat ..... myslel sem, že to jako vyzkouším, a že mě to bude motivovat udělat víc jak 160 kroků denně ......noa než sem to spároval z telefonem, tak sem byl tak nasranej, že bych to rozdup ..... ale je tam taková funkce, která se mi líbí ....... když dlouho sedíš, (můžeš i ležet ) tak to zabrní, jakože si máš jít udělat kafe

*třeba včera ..... to sem byl nějakej úplně mrtvej nebo co

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...