kral083 Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Konečnou 165 potvrzuji,to je fakt hnus nedůstojnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Ypo ,to i my jsme na tom mnohem lepe teda. Zachod u sebe a pokud mam chvilku,muzu k vypravcimu,na nocleznu kde jsou ok socialky....Odbory u Vas nic? Strasny fakt ,lituju Te. Jak si psal rozpis smen a casu jsem mlcel, a nechtel se chlubit pac to mame mnohem horsi nez Vy ,ale na zachody jsme na tom lepe. Pyrhovo vitezstvi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Ypo ,to i my jsme na tom mnohem lepe teda. Zachod u sebe a pokud mam chvilku,muzu k vypravcimu,na nocleznu kde jsou ok socialky....Odbory u Vas nic? Strasny fakt ,lituju Te. Jak si psal rozpis smen a casu jsem mlcel, a nechtel se chlubit pac to mame mnohem horsi nez Vy ,ale na zachody jsme na tom lepe. Pyrhovo vitezstvi. nevím jaký máte směny, ale já mám třeba jak jsem psal dnes noční a zítra odpoledne zase jdu ...... pauza mezi noční a odpolední je přesně vypočítaná, aby z toho nebyl průser (tuším, že je to devět hodin) ...... ale to je devět hodin od doby kdy z toho slezeš a zase nastoupíš ...... nikoho nezajímá, že se musíš nějak dostat domů, umejt, nažrat, vyspat (jakože opravdu usnout) a ve finále spíš tři hodiny....... takže když to spočítám já za dva dny odpracuju 22 hodin 22 minut ----------------------------------------------------------------------------------------- teď ale řeším jinej problém objednal sem si fitnes náramek abych věděl jak mi buší srce a že to jako vyzkouším ..... už sem ho i zaplatil a vlastně nevím kde to budu nosit na stejný ruce jako hodinky ? ...... to asi nenebudu nosit hodinky ? ....... to asi nena levý ruce? ..... to by šlo, ale budu vypadat jako magor jak se to vlastně nosí ? co mám dělat ? mám to vrátit až to přijde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 A tou rukou, na který budeš mít ten náramek, pak šáhni na tepnu na druhý ruce a spočítej si tep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 já to dám mámě .... ona teď začala sportovat, tak se jí to hodí ..... spíš si ale myslím, že mě s tím pošle do prdele ..... jednou jsem jí dal hodinky a byla šťastná, že je lupič ukrad, když u nás byl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 já to dám mámě .... ona teď začala sportovat, tak se jí to hodí ..... spíš si ale myslím, že mě s tím pošle do prdele ..... jednou jsem jí dal hodinky a byla šťastná, že je lupič ukrad, když u nás bylA nemas k tomu jeste nosit ten hrudni pas aby to vsechno fungovalo? Jen se ptam, ale asi jsem uz 100 let za opicema. Ja mam prave ten fitnes naramek s hrudnim pasem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Dneska už je to vymakany, hrudní pás se nosil tak před deseti lety... Jinak sem na jedný ruce měl hodinky a na druhý tu kokotinu... No a pak sem teda zjistil, že denně ujdu tak 10 km a to je všecko, tak sem to zas prodal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 A pak ještě teda, že na noční mezi druhou až půl pátou mam pravidelnou fázi spánku... Ale nevěděl sem kam všude se to sdílí, tak sem to radši taky nenosil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 A nemas k tomu jeste nosit ten hrudni pas aby to vsechno fungovalo? Jen se ptam, ale asi jsem uz 100 let za opicema. Ja mam prave ten fitnes naramek s hrudnim pasem.ale já nechci sportovat ..... myslel sem, že to jako vyzkouším, a že mě to bude motivovat udělat víc jak 160 kroků denně ......noa než sem to spároval z telefonem, tak sem byl tak nasranej, že bych to rozdup ..... ale je tam taková funkce, která se mi líbí ....... když dlouho sedíš, (můžeš i ležet ) tak to zabrní, jakože si máš jít udělat kafe *třeba včera ..... to sem byl nějakej úplně mrtvej nebo co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 :-)), ty woe, zijes vubec? :-). To tu ujdu jen rano na zachod a zpet :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 dneska už dvanáct ..... ale pudu za chvilku pěšky od auta k autobusu ..... tak to naskočí *to je děsná kravina .... vypadám jako neplatič výživného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Mam bilej a jeden zdejsi clen to nazval jak paskem z nemocnice :-).Zvyknes si. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 je to sracka presne jak jsem predpokladal ..... to zeleny je rizeni .... cas za volantem ..... nastesti to jde zapnout pres gps ve spolupraci s telefonem lehka aktivita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 (upraveno) K čemu to je? Edit: Jestli se ti podle toho bude vypočítávat výplata, tak jsi v hajzlu. Prý lehká aktivita. Upraveno 25. října 2018 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 nevim.... psalo se tam ze to je dobry tak sem to koupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Zase se aspoň hýbe ekonomika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Ono to pocita asi hrboly... Jako musím říct že tůra vs endomondo (mobil trasa gps) se lišila asi o 300m... Prostě vymakanejsi krokomer.... Krouceni volantem to neumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Já jsem si zapnul Cycledroid v letadle a při letu jsem spálil za 2 hodiny128 kg tuku a 150 kubíků kyslíku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 tak dobrý .... už sem zase nabitej ...... můžu jít makat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Ještě že nevozíš lidi po dálnici k moři... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se