Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

debata vznikla na dotaz "stromy u silnice" nebyl to dotaz "strom v lese"

na tabák, alkohol, potraviny zemřou desítky tisíc lidí ročně ..... na stromy u cesty 100 lidí ročně ...... vnímáš ten rozdíl ? ....... když si teda odbočil od tématu ? ...... zavřeme šopy s tabákem, zavřeme obchody s alkoholem a přestaneme prodávat uzeniny a další chuťově "významné" potraviny ? ..... asi ne, že jo ?

Měla by to být tvá volba na co zhebneš...:-) Na silnici když proti tobě v protisměru vyjede ze zatáčky debil a okolo stromy, tak moc velkou volbu nemáš..ale samozřejmě těch rizik je na silnici milion, ale když už se tedy bavíme o těch stromech.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spousta silnic u nás vede lesem. Ještě jsem neslyšel, že by někoho i jen napadlo, natož aby požadoval, vykácení lesa kolem silnice. Tam to nikomu nevadí, vykácení by se tam považovalo za absurdní. Ale u ostatních silnic naopak. Proč? Čím to je, to úplně jiné vnímání?

Ty to všechno zase trháš z kontextu aby jsi si mohl tady honit triko. Bavíme se pouze o nebezpečných úsecích, ne všech silnicích vedoucími lesy, přesně tak jak jsem psal. Když u nás na pětikilometrovém úseku zemře každý rok člověk i více kolikrát, tak trochu zamyšlení nad důvodem proč se to tak děje je na místě.

Odkaz ke komentáři

Afri: A tobě vyšlo, že za to můžou stromy? :)

A co teda kolem toho pětikilometrového úseku vysázet les? V lese nebezpečné stromy nejsou, takže bude po problému, nebudou mrtví a ještě uděláme něco pro přírodu. :)

Upraveno uživatelem Karlos
Odkaz ke komentáři

A hlavně není nad vlastní zkušenost. Stromy k silnici prostě nepatří, jo a a abych nezapomněl alkokol za volant taky ne... :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Měla by to být tvá volba na co zhebneš...

Já chci zhebnout na strom. Stromy mám tak ňák rád. Lidi moc ne, to můžu říct fakt jen o pár kusech. Vono na celou zeměkouli šprcku nenavlíkneš, i když koukám by se Ti to líbilo, že by bylo bezpečno. Ach jo. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...