MadButcher Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Martare, neni to takovy ten kratky bus, mezi Prosekem a Vysocanskou? Tim jsem jel ve ctvrtek, a presnw jak rikas - tyci se museli drzet i ti co sedeli :-) no v obytne zone tam mel tak 75-80 km/hod, an jsem nevedel ze ty busy umi utikat tak rychle :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Jo tablet v autobuse.................jsem si vzpoměl na tu reklamu s Trojanem.................A máš to rozlousknutý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Martine kdyby to bylo tak hrozný, tak nemáš čas na tablet a držel by ses taky, takže jak to je? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 (upraveno) Já vždycky když chci ušetřit za taxík tak nastoupim nejdřív do špatného autobusu, pak do špatnýho vlaku. Vystoupí někde v nějaký řiti, podívám se na Google maps kde jsem a volám taxi :-) Upraveno 13. prosince 2016 uživatelem VasekN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Vasku, s takovymhle "orientacnim" smyslem snad vubec nikam nechod a zustavej radsi jen doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Vasku, s takovymhle "orientacnim" smyslem snad vubec nikam nechod a zustavej radsi jen doma Já jezdím MHD fakt jen výjimečně. Jako třeba s tím vlakem. Čtu Františkovy Lázně 3. kolej nebo jak to tam je. Tak nastoupim do vlaku na 3. koleji. Vlak se rozjede přijde takovej ten steward a hlásím, že chci do Františkových Lázní a on mi říká "Pane, vlak do Frantovek stál na stejné koleji víc ve předu, tenhle jede do Lubů." No tak jsem holt vystoupil v nějaký prdeli mezi Chebem a Lubama a čekal na taxík. Mně třeba nenapadlo, že na stejný koleji můžou stát dva vlaky a každej jede jinam a to v rozmezí asi 5 minut. Jinak autem trefím všude a když nevím tak Google maps napoví :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Já jezdím MHD fakt jen výjimečně. Jako třeba s tím vlakem. Čtu Františkovy Lázně 3. kolej nebo jak to tam je. Tak nastoupim do vlaku na 3. koleji. Vlak se rozjede přijde takovej ten steward a hlásím, že chci do Františkových Lázní a on mi říká "Pane, vlak do Frantovek stál na stejné koleji víc ve předu, tenhle jede do Lubů." No tak jsem holt vystoupil v nějaký prdeli mezi Chebem a Lubama a čekal na taxík. Mně třeba nenapadlo, že na stejný koleji můžou stát dva vlaky a každej jede jinam a to v rozmezí asi 5 minut. Jinak autem trefím všude a když nevím tak Google maps napoví :-)Ne, opravdu bude lepší jezdit taxíkem nebo zůstávat doma... A to si představ, že z jednoho nástupiště (dvě koleje) můžou jet v rozmezí okamžiků 4 vlaky, 2 severním směrem a dva jižním... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 ... a na konečnou jede vždycky jenom část vlaku, část odpojej už pět stanic před konečnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Zacina to tu byt sekce humor :-).Tohle neni o orientacnim smyslu, ale umeni cist :-)), vlaky to maji napsane i na boku, kam jedou a hlaseni (vetsinou) je taky slyset, uz.Jinak nic ve zlem, aspon se tu fakt pobavim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Zacina to tu byt sekce humor :-).Tohle neni o orientacnim smyslu, ale umeni cist :-)), vlaky to maji napsane i na boku, kam jedou a hlaseni (vetsinou) je taky slyset, uz.Jinak nic ve zlem, aspon se tu fakt pobavim.Tak já když jsem pod vlivem tak jsem sice hrozně moudrej, ale jinak s rozlisovaci schopností čehokoli to jde z kopce :-) Vlak to sice na boku měl, ale nějak mne nenapadlo, že Frantovky nejsou zastávka na trase do Lubu. Hlásí to to je fakt, ale rozumět tomu není :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 (upraveno) Ne, opravdu bude lepší jezdit taxíkem nebo zůstávat doma... A to si představ, že z jednoho nástupiště (dvě koleje) můžou jet v rozmezí okamžiků 4 vlaky, 2 severním směrem a dva jižním...No stát takhle čtyři vlaky tak se zeptám, to bych neriskoval :-) Vlakem jsem jel naposledy asi před 15 lety a přijde mi, že jich tolik nejezdilo :-) Upraveno 13. prosince 2016 uživatelem VasekN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 S autem to není o moc lepčí, ze života a hned z dnešního rána - mi polovička povídá zda bychjako nevezl dítě do školky já, po nastartování jsem zjistil proč, auto chce:dotankovatdolít kapalinu do ostřikovačůobjednat na pravidelný servis . . . se mi to včera tam všechno takhle rozsvítilo, tak jsem ti radši - "řekla" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 ... a na konečnou jede vždycky jenom část vlaku, část odpojej už pět stanic před konečnou.Taky tady jezdí buď jednovagonovej motorak, nebo nemeckej motorak nebo takovej ten modrej hezkej motorak. Tam myslím není co odpojit neštěstí :-) Ale zase nejsem sám komu se to stalo. Minule mi takhle volala kamarádka jestli bych tě pro ní nepřijel, že je v nějaký prdeli protože si spletla vlak. Hrozně jsem se jí smál a pak jsem z ty samý prdelky volal taxika já :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 To pod vlivem jsem predtim nezachytil, promin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 To pod vlivem jsem predtim nezachytil, promin.Já to tam zapomněl napsat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 No vidíš, a my hned mysleli že jsi jelito i za střízliva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 No vidíš, a my hned mysleli že jsi jelito i za střízliva Tak je otázka jestli by to za strizliva bylo lepší, ale když nechlastám tak jezdím autem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 (upraveno) ... a na konečnou jede vždycky jenom část vlaku, část odpojej už pět stanic před konečnou. To na KL ještě vyšší level. Vlak (bohudík ne každý :-) ) se rozdělí na 3 části, předek jede na město, prostředek na Rakovník a zbytek zůstává. Nebo nastoupím do prvního vozu a pak na KL přijde průvodčí, že zadní část vlaku se odpojuje a šmitec. Já jí nevěřil a podíval se z okna, byli jsme opravdu najednou v zadní části. Vysvětlení: v Hostivici nás zapojili za vlak od Smíchova či Rudné. To ale baba neřekla. Nebo máma jednou ve spěchu na Masaryčce nastoupila na vlak na Kralupy, který přes nás jezdí přes Dejvice, ale tento kupodivu jel kolem Vltavy nahoru...To samé hrozilo ještě u vlaku na Chomutov, který přes KL jezdil a zároveň i vrchem. Upraveno 13. prosince 2016 uživatelem zbuddy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Vy toho naděláte. Já minulý měsíc potřeboval v sobotu ve Washingtonu celkem rychle na letiště Dulles. OK, dle mapy bez problémů: vezmu to metrem z McPerson na Rosslyn (tři stanice bez přestupu) a potom autobusem 5c. Vběhnu do metra, za 20 minut jsem zvládl s pomocí obsluhy stanice koupit lístek (prostě musíte mít i na jednu jízdu kartu...) a zjistil, že modrá a stříbrná linka mají výluku, levé nástupiště nefunguje (z pravého tak jedou oba směry a v podzemí jsem neměl páru, kam který směr je) a oranžová linka sviští jednou za 35 minut. Aktivní návěstidla o dalším vlaku a podobné české vychytávky nikde. Když po 25 minutách přijel první vlak, tak prvních 5 vagónů mělo na tabuli konečnou stanici na východě (tam nesmím...), posledních pět na západě (kam jsem chtěl). Z 20 lidí na nástupišti neměl nikdo ponětí, která varianta platí, řidiče jsem nezkoušel (YPO bude rád) . Ve finále jsem měl štěstí, vlak (celý) jel mým směrem, jet opačně (a vystupovat nasraný na další stanici jako X dalších lidí), letadlo jsem nestihl, i když jsem si na cestu vyhradil dvě hodiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 To už jsem slyšel od několika lidí, že my se tu máme vlastně hrozně dobře, hlavně od takovejch těch za vodou a pak od těch z humanitárních organizací :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se