kuncák7 Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Aha. Tak jsem zase chytřejší. Je vidět, že mluvíš ze zkušenosti Já žádný prstýnky nenosím. Ale když jsem chodíval zamlada z hospody parkem, měl jsem vždycky připravený v ruce mezi prstama klíčeBohužel, hrál jsem s prstýnkem a když přišlo na shazování rukavic tak nebyl čas sundávat ho, proto ta zkušenost. Navíc se ti pěkně tvaruje podle prstu, což taky není úplně dobře :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Tak ono taky záleží, jaký prstýnky nosíš.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 A proto se tady v Čechách pěkně prosim fackujeme. Je to takový civilizovanější a nenechává zbytečný jizvy na těle ani na duši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 To byla asi souhra náhod, ale nerad bych si nechal namlátit a z oteklé ruky se prstýnek pak sundává dost špatně. Bohatě mi stačilo v noci jít z Vltavské a nepřispět drobnými partičce. Dali mi pak lákavou nabídku "Chceš do držky?!". Po slušném "ne, děkuji" (byl jsem dost upraven) jsem pokračoval v cestě a v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 To je pěkné. Já to pořád říkám, že když se budeme chovat slušně, bude nám všem líp Už několikrát jsem odrazil útok tím, že jsem se usmíval a byl jsem slušný. Agresor byl tak překvapen, že nevěděl co s tím a já mezitím odešel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 (upraveno) Vyprávěl mi kdysi kamarád, že taky narazil na takpvou partičku...s úsměvem je pozval na pivo do hospody za rohem.... ta hospoda byl místní okresek PČR.... najednou je přešla chuť... zrovna v tu chvíli vycházeli dva z PMJ v plné zbroji.... :-DKamarád Ty dva prý jen slušně pozdravil a partička zmizela... Upraveno 1. srpna 2019 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2019 Viktor Čistič https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/miloslav-cerny-karluv-most-cistic-dvojnasobna-vrazda-vyjimecny-trest.A190802_191839_domaci_kot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2019 Smutné je že chlap i lidi kolem něj už takhle mají dost posranej život - a teď se jim v něm bude vrtat každej kdo má do prdele díru, protože je okurková sezóna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2019 (upraveno) Smutné je že chlap i lidi kolem něj už takhle mají dost posranej život - a teď se jim v něm bude vrtat každej kdo má do prdele díru, protože je okurková sezóna... Protože to takhle vůbec nechtěl.Edit: Ty do prdele díro. Upraveno 2. srpna 2019 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2019 Protože to takhle vůbec nechtěl.Edit: Ty do prdele díro. Další bohorovný pí..s. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 milomac: z diskuzi co jsem procetl od lidi, kteri tam jezdi jsem si poskladal na hrubem nicim nepodlozenem odhadu nasledujici scenar.... Díky za objasnění, včera jsem se vrátil ze služebky a tvoje slova víceméně potvrdili večer v TV (přehlédnutí malého znamení, střídání strojvedoucích na trati atd.).Jinak podíl na tom určitě bude mít celkové "rozchrutí" terénu a tím nestabilita kolejového náspu díky stavbě nové komunikace nebo co všechno se tam provádí.Včera jsem se vracel z Olomouce přes Jihlavu do Plzně, mimo dálnici, protože v úterý odpoledne jsem se za Jihlavou při cestě tam nas.ral z důvodu jak to nejelo tak, že mi málem praskla cévka - opravy, průtrž mračen, voda s hlínou na silnici a bouračka, pak uzavření dálnice za Brnem..... Moje dva hlavní postřehy za cestu - někteří lidi jezdí opravdu jako dobytci - riskantní předjíždění v nepřehledných úsecích, bezohlední kamioňáci a nedávání blinkru při sjíždění z hlavní na vedlejší na křižovatce mimo obec ...Navečer jsem v TV zahlédl tu nehodu u Kutné Hory - dva osobáky a cisterna - rodiče a dítě domů nedojeli.... Je to hrůza, rovná silnice a tohle se stane, nějak se mi z toho udělalo šoufl a je mi líto všech, koho nehoda osobně zasáhla. Takové nehody by se neměly dopr... stávat.Dneska jsem se k tomu vrátil, co se kde o tom píše a zase mě trochu zaráží, že na poměrně hodně obrázcích z té nehody je vidět, co se tam sjede mj. jednoduše řečeno "vyšetřovatelů", zastaví tam X svědků, jsou u toho z televize a veškeré zprávy končí tím, že příčina nehody se bude vyšetřovat a nebude to jednoduché ..... Myslím, že už se k tomu nikdo vracet nebude (většinou to tak je) a v tomhle případě by mě taky zajímalo, jak se to stalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 To vysetreni je fakt zajimavy. Opet, u sebe na webu sem to neprezentoval, ale tady proc ne. Treba Sibir mi psal, ze ho zajimaj ruzny technicky veci atp, jenomze dopodrobne to nebude zajimat laicky cestujici.Frajeri co podobne veci potom koumou jsou opravdu znaly veci , je to jiny svet na mile vzdaleny pranim, lidskemu pohledu, touham atp. Proste suchej popus tak a tak. Nejaky ovlivnovani je jim putna.Na jednu stranu, super, na druhou se clovek klepe, aby neco neposral- i kdyz je na zacatku presvedcen, ze udelal vse ok, nemusi to byt pravdu.Ukazu jak vypada rozbor nehody co sem mel s tim traktakem-http://www.dicr.cz/uploads/Zpravy/MU/DI_Cejrov_Vrbatuv_Kostelec_180508.pdf Vyvaleny vagony na tom potom budou stejne do detailu rozpitvany. I veci, ktere s tim zdanlive nesouvisi.Pro pouceni je to super vec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 Jen by drážní inspekce neměla používat pro souřadnice místa nehody zkratku GPS, když už to tak odborně a vědecky pitvaj a není to žádná populárně vědecká literatura, nýbrž odborná zpráva. Sorry, profesionální deformace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 Dnes ráno v metruNefungující druhý eskalátor na Florenci mě nutí na Vltavské nastupovat do vagonu uprostřed soupravy. Jdu tedy rychlou chůzí od eskalátorů a když se rozsvítí červená nad dveřmi, nastupuji vedle a o hlavu vyššího vitálně vypadajícího pána, tak 60 let (je mi 28). Já sluchátka, na očích ještě sluneční brýle a tričko USA s názvy pár měst. Po zavření dveří a rozjezdu metra pán něco říká, vyndávám sluchátka s tázavým výrazem a slovem ?pardon??. On cedí skrz zuby ?bezmozek, exhibicionista, úplně vymrdanej,...?. To už mé introvertní já panikaří, stojím v rohu u dveří a o metr vyšší chlap vedle mě mi nadává, úzkost jako prase. Tak ho po očku sleduju, nepřestává. Snažím zůstat v klidu, nevšímat si ho, ale přece si nenechám namlátit. Takže si sundávám z pravý ruky prstýnek, to pán ztichl, a modlím se, abych už mohl na Florenci bez konfliktu vypadnout . Naštěstí se nic nestalo. Dnešek přinesl rozuzlení. Dotyčný pán je místní holešovická figurka, bezdomovec stávající s nataženou kšiltovkou pod mostem u Vltavské. Hodil jsem mu desetikorunu, protože to nebylo nic osobního, v hlavě to nemá v pořádku a takhle blábolí pořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 Tu zprávu jsem nebudu psát celou přečetl, ale pročetl resp. místy přejel očima, tak nechci zabíhat do podrobností. Ale ....Jelikož jsem pomalu na konci profesní cesty a poslední řadu let jsem ve státním sektoru, trochu se mi na konci "zkroutily prsty", jak s oblibou říkám, když mi něco úplně nesedne.Předem chci upozornit, že chápu veškeré možné důsledky nehody, co by se všechno mohlo stát, ale nestalo a nehoda dopadla relativně dobře, až na tu škodu vyčíslenou na vlakové soupravě.Je to tady v současné době postavené, pokud jde o předpisy, právě na tom, popsat a zdůvodnit, co všechno by se mohlo stát a pomalu se nebere v potaz, že se vlastně tolik nestalo - především nedošlo ke zranění a dalším škodám atd.V mém oboru jsou pro mě nestravitelné zdůvodnění a popisy právníků ohledně pochybení nebo nedodržení platné legislativy provozovateli - prostě jednoduše řečeno 100 stran o hov.ně, že když začneš číst od začátku, na konci nevíš, o čem to vlastně bylo... A tak si myslím, že takhle se teď postupuje ve většině případů, z komára se dělá velbloud apod., postupy jsou složité, vyšetřování dlouhodobé a možná i zbytečně podrobné ..... Vím, že jsi tu už dříve zmiňoval, kolik stojí oprava resp. poškození drážního vozidla, ale chtěl jsem v podstatě napsat, že co se popsalo papíru vlastně kvůli prasklému závěsu traktoru (nevím jak byl traktor starý, řekl bych, pokud to nebylo už naprasklé, mohla to být i vada materiálu a dal jsem si to do souvislosti s tou větou - na komunikaci vyjelo vozidlo nezpůsobilé provozu.....). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 To víš, digitální foťáky, textový editory a já nevím, co ještě... s tím se můžeš vyřádit, už to není jako dřív, že to musel někdo vyvolávat, naťukat na stroji přes kopírák :-) To se pak dělá z komára velbloud jedna báseň.Ten nedávný Karlův most bude jeden z mnoha případů, který se ovšem dostal na veřejnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 (upraveno) Je mi jasné, že takhle jsou dneska, jak se říká, systémy nastavené a je to nutnost, zpracovat tyhle zprávy co nejdetailněji a nechci to nijak zlehčovat. Ale měl jsem na mysli některé nehody, pro veřejnost na první pohled jednoduché a že např. až po půl roce se zveřejní, že na vině bylo to a to nebo ten a ten, tak přece jen člověk zapochybuje, co na tom může trvat tak dlouho, snad co mě teď napadlo vyjma leteckých nehod, co někdy sleduju a tam je to opravdu kolikrát mravenčí a dlouhodobá vyšetřovací práce.A případ Karlův most se stane asi legendou, škoda, že se pan Miloslav tak brzo odtajnil . Upraveno 3. srpna 2019 uživatelem milomac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 cajzl je prazak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 tam bych se posral strachy že mi dojde kyslík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Na takovým hajzlíku by mi to snad ani nešlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se