Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Zase, kdyby tu mluvili (a vypadali) všichni jako Špaček a Hercule Poirot dohromady, tak by to byla taky nuda ;o)

Špaček není etalonem slušnosti. Tchyně ho zažila na baru na letišti a já jednou na Václaváku před vinárnou...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ivan_989 má ban na 3 dny. Neřeknu, když někomu semtam něco uletí v rámci konverzace a není to útočné nebo osobní nadávka, ale dávat to sem úmyslně a po mém varování, je trochu silná káva.

Ivan nebol utocny ani to nepouzil ako osobnu nadavku. Nechal som sa sa uniest debatou a uviedol neslusnu recnovanku zo skolky. Sam neviem ako sa to stalo, vo vseobecnosti su mi vulgarizmy neprijemne...tak sa dodatocne ospravedlnujem.

Vysledok je ten ze pocas nutenej pauzy som si na CA kupil pre zmenu sveter. Tak dik.

Odkaz ke komentáři

No vidíš,takže jak známé přísloví říká,všechno zlé je nakonec pro něco dobré :)

No ja neviem vlastne ci to je dobre. V poslednej dobe (ca mesiac) som si toho nakupil jak inokedy za 2-3 roky.
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Včera cestou z práce, přesedám z tramvaje na bus: Přecházím nástupiště až na poslendí stání, bus už tam stojí. Říkám si, "to nestihnu, ujede mi před nosem", tak ani nespěchám a kráčím ke stání. A ten bus tam pořád stojí. "On na mě snad čeká", tak nasadím do klusu a jak jsem blíž, tak vidím, že nečeká na mě, ale že ve dveřích u plošiny je nějakej fotřík s kočárkem, předníma kolama ve dveřích, zadníma na chodníku a štěkají na sebe s řidičem. Během těch dvou vteřin jsem pochopil, že pan zasloužilý otec neměl Průkaz dítěte do 3 let opravňující ho coby doprovod použít MHD zdarma, odmítal si koupit standardní lístek od řidiče a hádal se, že je snad jasně vidět, že to děcko nemá 3 roky. Zrovna na sebe řvali, řidič že fotr nemá průkaz a on nebude riskovat 4k pokuty, kdyby přišla kontrola, a ať vypadne z těch dveří, že už má 3 minuty zpoždění a lidi na dalších zastávkách mu budou nadávat, že jede pozdě, fotr "no ale já chci jet taky, tak si teda počkáte, když mě nechcete svézt!", řidič: "Tak si kupte lístek!" - no, zrovna když jsem se chtěl toho fotříka zeptat, jestli si dělá prdel a jak dlouho chce nás ostatní cestující držet jako rukojmí, tak se řidič nasral a vylezl ze své kukaně. Fotřík byl s kočárkem okamžitě venku, řidič skočil zpátky za volant, zavřel dveře, ani nezazvonil, a zadupl plyn do podlahy.

Dávám to sem, protože jsem si v tom buse samozřejmě okamžitě vzpomněl na Ypa  ^_^

Odkaz ke komentáři

Dávám to sem, protože jsem si v tom buse samozřejmě okamžitě vzpomněl na Ypa  ^_^

Buď rád, že sis vzpomněl v busu a ne za ujetým busem :-)

Upraveno uživatelem zbuddy
Odkaz ke komentáři

Ne, tohle bezpečně nebyl Ypo, ten by se s tím tatíkem tak dlouho nedohadoval - ten by ho vyhodil hned a mně by ujel  :lol2:

Přesně tak, YPO by tomu jelitovi nedával 3 minuty na debilní diskusi a ukončil by ji po 15 sec.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

to nebyl YPO .... YPO dle popisu na příměstskej linkách nejezdí .... a mám rád kočárky .... čím víc kočárků ve voze tím míň chrchlajících lidí ..... nejrači bych vozil jenom kočárky ...... prázdný

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Myslel jsem že už moc dražších ubytování než v dubajské plachetnici kde je noc se štěstím od 2.000? nahoru na světě neni.

No v Jumeirah se s tim neserou, cena 26.342 EUR za noc je se snídani, bez daně a service charge ve výši asi 23% k tomu. Týden bratru za 6 mega.

Tam se musí točit pěkný hodinkový kousky ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...