hopa26 Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 jsem takovej trumbera,mam ji rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 To jsou běžný pocity, tohle sebeobviňování obětí. Zkus si promluvit s někým z Bílého kruhu bezpečí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 to sú tie výhody manželstva - zatrtkáš si, aj keď sa ti nechce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankoff Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Tommas4:Nenavařila tu bramboračku a šnicel se salátem pro koledníky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 to sú tie výhody manželstva - zatrtkáš si, aj keď sa ti nechce Nene, jen když se ti chce, jenže mě se třeba loni nechtělo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Tommas4:Nenavařila tu bramboračku a šnicel se salátem pro koledníky?Nee, pro ty jsou nachystaný klasika vejce a slivovice. Ovšem asi jsem děsně zapůsobil a povedlo se mi,v rámci toho že už nebydlíme na konci světa, že beru zítra mladýho na šmigrust, jeho první.No a rodina rozházená po okolí jako 15km tam a 10km támhle,tak se jede autem. A teď ten majstrštyk. Žena nás bude vozit autem. Tvl, to je boží. Se těším jak malej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Neboj. Ráno ji bude bolet hlava... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Tome, nic si z toho nedelej, ta moje taky jednou za cas porada kulinarsky festival, i kdyz vi, ze (zvlast pres pracovni tyden) mne to desne irituje (musim pomahat).Ty baby to zkratka delaji schvalne. Aby nas na*raly.A to je vlastne duvod, proc s tema zenskyma sme - ne kvuli sexu, ne kvuli tomu, ze si rozumime, ne kvuli tomu, ze se o nas staraji... jen proto,ze je to vyzva! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Dneska ma robka kramy a tak pijem brutbohemku a díváme se na snooker. Třetí láhev fpiči jdu otevřít čtvrtou a zítra jedu k mamě na šmigrust MHD ;o)A tako život chodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Dneska ma robka kramy a tak pijem brutbohemku a díváme se na snooker. Třetí láhev fpiči jdu otevřít čtvrtou a zítra jedu k mamě na šmigrust MHD ;o)A tako život chodě...Vsak vy frydecko-mistecaci mate MHD zadara a navic muzes u toho konzumovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 ...som tu nasiel este nejaku dvojdecku balvenie ci jak sa to pise, zena si rozbalila kartonik Underberg a pozerame Anjel Pana 2.A som z tychto sviatkov nejaky rozcitliveny. Jak ten jezisko to cele myslel dobre a jak to ta cirkev cele dodrbala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Ti dam frydecko-mistečak cype ;o)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Hele, ja musim zitra k rodicum pritulky na obed, takze zaden soucit s nikym nemam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Huh !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Neboj. Ráno ji bude bolet hlava...prd. jezdím jako pasažér a jsou to moc hezky velikonoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Tome, kde jste se nakonec usadili? U nejste na Sedle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Však vidíš že už rozmrznul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Sedlo jsem před 14 dny odevzdal, teď jsme u Olomouce. Dáváme si 2 měsíce oraz. Aja se vezz na asi 8 návštěvu a všude mladej dostává vajca a sladkosti a já slivovici.Kdybych v průběhu dne psal nějaký kraviny nebo chtěl kuppvat hodinky tak mě nevěřte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Tak šmigrust zakončíme vzhledem k slunečnému počasí a asi 15 stupňům opečením domácích špekáčků u bratra na zahradě. Hezké Velikonoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Sem si ten váš šmigrust musel vygooglit. Nechtěli byste mluvit česky, křupani? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se