Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

YPO může slavit, bude se opravovat jeho nejoblíbenější a zároveň nejhorší pražská ulice: https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/anketa-o-nejhorsi-silnici-v-cesku-ma-uz-potreti-stejneho-viteze-vyhrala-prazska_1709060605_pj

Upraveno uživatelem zbuddy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kuncákojc vostuda .... 45 let je to rozbitý, dalších 5 let to budou opravovat ..... tak snad se toho dožiju a umřu v klidu

Nechceš jezdit v PID k nám na Kladno? Chybějí tam řidiči, jezdil bys dlouhý štreky, málo zastávek, kus po dálnici, plný busy nasraných lidí, protože předchozí autobus vynechal nebo jedeš pozdě, protože odbavení plného busu trvá...? ČSAD Kladno dostalo nový SORy krátké a kloubáky na plyn, do PH jezdí kloubáky...

Jinak jsou tam lidi hodní, neptali by se Tě na pí.oviny, jako na spojení do další řiti apod.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Nechceš jezdit v PID k nám na Kladno? Chybějí tam řidiči, jezdil bys dlouhý štreky, málo zastávek, kus po dálnici, plný busy nasraných lidí, protože předchozí autobus vynechal nebo jedeš pozdě, protože odbavení plného busu trvá...? ČSAD Kladno dostalo nový SORy krátké a kloubáky na plyn, do PH jezdí kloubáky...

Jinak jsou tam lidi hodní, neptali by se Tě na pí.oviny, jako na spojení do další řiti apod.

za chvilku se bude chodit pěšky .... i v Praze ..... teď sem makal 9 dní v kuse, jednu noc (celou) sem se vyspal a dalších vosum dní v kuse mám za sebou .... teď mám volnej víkend, tak se chystám do lesa .... koukat na větve

*do Kladna nejdu .... jediný na co bys mně nalákal a kam bych šel je důchod

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

za chvilku se bude chodit pěšky .... i v Praze ..... teď sem makal 9 dní v kuse, jednu noc (celou) sem se vyspal a dalších vosum dní v kuse mám za sebou .... teď mám volnej víkend, tak se chystám do lesa .... koukat na větve

*do Kladna nejdu .... jediný na co bys mně nalákal a kam bych šel je důchod

Říkal mi jeden tramvaják na Andělu, že za chvíli nebude mít kdo jezdit, protože řidiči mají vyčerpané přesčasy na celorok.

Pojď do Kladna na důchod! Máme tu větve, lesy s houbami, cyklo- a bruslostezky. Bude sranda. :-)

P.S. Jak máte placené přestávky? Řidiči v ČSAD KL se brání, že když je přestávka na Veleslavíně 15 min a on přijede později o 5 min, tak nemůže přistavit bus o 5 min dříve, aby odjel včas, protože má placeno jen 10 min přestávky a těch 5 min nebude pracovat zadarmo...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Říkal mi jeden tramvaják na Andělu, že za chvíli nebude mít kdo jezdit, protože řidiči mají vyčerpané přesčasy na celorok.

Pojď do Kladna na důchod! Máme tu větve, lesy s houbami, cyklo- a bruslostezky. Bude sranda. :-)

P.S. Jak máte placené přestávky? Řidiči v ČSAD KL se brání, že když je přestávka na Veleslavíně 15 min a on přijede později o 5 min, tak nemůže přistavit bus o 5 min dříve, aby odjel včas, protože má placeno jen 10 min přestávky a těch 5 min nebude pracovat zadarmo...

já mám furt stejný peníze (ať jedu nebo stojím) ..... neplacený nebo míň placený přestávky nechápu = prostě seš v práci a nazdar

Tak za par let uz budou autonomni jak autobusy tak tramvaje, tak si pak ridici odpocinou ...

to bude fajn ... autobus tě pozdraví, řekne, že tam kam chceš jet nejede (poradí) ..... zvedne spadlou bábu ze země (zachrání)...... poradí si ledabyle s mimořádnou objížďkou  ..... vyhne se sám kanálu bez deklu .... sám si drapákem naloží invalidu .... to bude krásnej život .... jak z nějakýho filmu vo budoucnosti :D

Odkaz ke komentáři

já mám furt stejný peníze (ať jedu nebo stojím) ..... neplacený nebo míň placený přestávky nechápu = prostě seš v práci a nazdar

to bude fajn ... autobus tě pozdraví, řekne, že tam kam chceš jet nejede (poradí) ..... zvedne spadlou bábu ze země (zachrání)...... poradí si ledabyle s mimořádnou objížďkou  ..... vyhne se sám kanálu bez deklu .... sám si drapákem naloží invalidu .... to bude krásnej život .... jak z nějakýho filmu vo budoucnosti :D

Taky se těšim, jak s tim  ty pražský dementi cukaj a drncaj, to se nedá vydržet, je to vo úraz. Už aby ty stroje jezdily samy, nebudou tak zlomyslný...

Odkaz ke komentáři

To by museli dělat autobusy, alá " klikující dabldekr" od Davida Černýho, ten (autobus) má svalnatý ruce :D ...

Odkaz ke komentáři

Já nevím, asi jsem s ním nikdy nejel- to já tak obecně. Co mají hlavně v tramvajích ty kamery, dělají všechno pro to, aby se tam lidi furt potáceli jak ožralí...

A viděl jsi toto video, jak v něm debilové skáčou a jedou autem před tramvaj? Pak se nediv, že MHD cuká, když musí furt brzdit..

http://zpravy.idnes.cz/video-tramvaj-doprava-praha-nehody-dto-/domaci.aspx?c=A170824_170702_domaci_jkk

nevím ale, proč už nikde není k dispozici. Doufám, že ne kvůli přiblblé ochraně soukromí...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...