tommas4 Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Jen si z něj dělejte legraci, jak si myslíte že jde vám rozumět v půl třetí ráno když to psal, no? sorry, Radku, musel jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 No co, chronická programátorská insomnie se v kombinaci se střevní chřipkou může projevovat různými způsoby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 tommas4: no my se právě divíme, že Radkovi je konečně rozumět na první dobrou :-) Radek124: a marodovi posíláme písničku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 (upraveno) YPO může slavit, bude se opravovat jeho nejoblíbenější a zároveň nejhorší pražská ulice: https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/anketa-o-nejhorsi-silnici-v-cesku-ma-uz-potreti-stejneho-viteze-vyhrala-prazska_1709060605_pj Upraveno 6. září 2017 uživatelem zbuddy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 kuncákojc vostuda .... 45 let je to rozbitý, dalších 5 let to budou opravovat ..... tak snad se toho dožiju a umřu v klidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Jo, opravovat se to ale melo uz letos, hotovo melo byt v listopadu 2017.Jinak je to dobra zprava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 To neni možný! Sláva! Na druhou stranu - teď nebude kudy projet a okolní ulice budou ucpaný - na houby! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Boha já sem lezu v domnění, ze se dozvím, čí je to bobek, a zase nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 (upraveno) kuncákojc vostuda .... 45 let je to rozbitý, dalších 5 let to budou opravovat ..... tak snad se toho dožiju a umřu v kliduNechceš jezdit v PID k nám na Kladno? Chybějí tam řidiči, jezdil bys dlouhý štreky, málo zastávek, kus po dálnici, plný busy nasraných lidí, protože předchozí autobus vynechal nebo jedeš pozdě, protože odbavení plného busu trvá...? ČSAD Kladno dostalo nový SORy krátké a kloubáky na plyn, do PH jezdí kloubáky...Jinak jsou tam lidi hodní, neptali by se Tě na pí.oviny, jako na spojení do další řiti apod. Upraveno 6. září 2017 uživatelem zbuddy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 (upraveno) Nechceš jezdit v PID k nám na Kladno? Chybějí tam řidiči, jezdil bys dlouhý štreky, málo zastávek, kus po dálnici, plný busy nasraných lidí, protože předchozí autobus vynechal nebo jedeš pozdě, protože odbavení plného busu trvá...? ČSAD Kladno dostalo nový SORy krátké a kloubáky na plyn, do PH jezdí kloubáky...Jinak jsou tam lidi hodní, neptali by se Tě na pí.oviny, jako na spojení do další řiti apod.za chvilku se bude chodit pěšky .... i v Praze ..... teď sem makal 9 dní v kuse, jednu noc (celou) sem se vyspal a dalších vosum dní v kuse mám za sebou .... teď mám volnej víkend, tak se chystám do lesa .... koukat na větve *do Kladna nejdu .... jediný na co bys mně nalákal a kam bych šel je důchod Upraveno 6. září 2017 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 (upraveno) za chvilku se bude chodit pěšky .... i v Praze ..... teď sem makal 9 dní v kuse, jednu noc (celou) sem se vyspal a dalších vosum dní v kuse mám za sebou .... teď mám volnej víkend, tak se chystám do lesa .... koukat na větve *do Kladna nejdu .... jediný na co bys mně nalákal a kam bych šel je důchod Říkal mi jeden tramvaják na Andělu, že za chvíli nebude mít kdo jezdit, protože řidiči mají vyčerpané přesčasy na celorok.Pojď do Kladna na důchod! Máme tu větve, lesy s houbami, cyklo- a bruslostezky. Bude sranda. :-) P.S. Jak máte placené přestávky? Řidiči v ČSAD KL se brání, že když je přestávka na Veleslavíně 15 min a on přijede později o 5 min, tak nemůže přistavit bus o 5 min dříve, aby odjel včas, protože má placeno jen 10 min přestávky a těch 5 min nebude pracovat zadarmo... Upraveno 6. září 2017 uživatelem zbuddy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Tak za par let uz budou autonomni jak autobusy tak tramvaje, tak si pak ridici odpocinou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Říkal mi jeden tramvaják na Andělu, že za chvíli nebude mít kdo jezdit, protože řidiči mají vyčerpané přesčasy na celorok.Pojď do Kladna na důchod! Máme tu větve, lesy s houbami, cyklo- a bruslostezky. Bude sranda. :-) P.S. Jak máte placené přestávky? Řidiči v ČSAD KL se brání, že když je přestávka na Veleslavíně 15 min a on přijede později o 5 min, tak nemůže přistavit bus o 5 min dříve, aby odjel včas, protože má placeno jen 10 min přestávky a těch 5 min nebude pracovat zadarmo... já mám furt stejný peníze (ať jedu nebo stojím) ..... neplacený nebo míň placený přestávky nechápu = prostě seš v práci a nazdarTak za par let uz budou autonomni jak autobusy tak tramvaje, tak si pak ridici odpocinou ...to bude fajn ... autobus tě pozdraví, řekne, že tam kam chceš jet nejede (poradí) ..... zvedne spadlou bábu ze země (zachrání)...... poradí si ledabyle s mimořádnou objížďkou ..... vyhne se sám kanálu bez deklu .... sám si drapákem naloží invalidu .... to bude krásnej život .... jak z nějakýho filmu vo budoucnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Konečně nějaký výrobek pro muže. Edo, jsi borec. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 já mám furt stejný peníze (ať jedu nebo stojím) ..... neplacený nebo míň placený přestávky nechápu = prostě seš v práci a nazdarto bude fajn ... autobus tě pozdraví, řekne, že tam kam chceš jet nejede (poradí) ..... zvedne spadlou bábu ze země (zachrání)...... poradí si ledabyle s mimořádnou objížďkou ..... vyhne se sám kanálu bez deklu .... sám si drapákem naloží invalidu .... to bude krásnej život .... jak z nějakýho filmu vo budoucnosti Taky se těšim, jak s tim ty pražský dementi cukaj a drncaj, to se nedá vydržet, je to vo úraz. Už aby ty stroje jezdily samy, nebudou tak zlomyslný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 já mám furt stejný peníze (ať jedu nebo stojím) ..... neplacený nebo míň placený přestávky nechápu = prostě seš v práci a nazdarto bude fajn ... autobus tě pozdraví, řekne, že tam kam chceš jet nejede (poradí) ..... zvedne spadlou bábu ze země (zachrání)...... poradí si ledabyle s mimořádnou objížďkou ..... vyhne se sám kanálu bez deklu .... sám si drapákem naloží invalidu .... to bude krásnej život .... jak z nějakýho filmu vo budoucnosti To by museli dělat autobusy, alá " klikující dabldekr" od Davida Černýho, ten (autobus) má svalnatý ruce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Taky se těšim, jak s tim ty pražský dementi cukaj a drncaj, to se nedá vydržet, je to vo úraz. Už aby ty stroje jezdily samy, nebudou tak zlomyslný...Copak je snad Ypouš zlomyslnej ?.............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Konečně nějaký výrobek pro muže. Edo, jsi borec. No konečně, ty bez příchutě se nedají žrát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Copak je snad Ypouš zlomyslnej ?.............. Já nevím, asi jsem s ním nikdy nejel- to já tak obecně. Co mají hlavně v tramvajích ty kamery, dělají všechno pro to, aby se tam lidi furt potáceli jak ožralí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 (upraveno) Já nevím, asi jsem s ním nikdy nejel- to já tak obecně. Co mají hlavně v tramvajích ty kamery, dělají všechno pro to, aby se tam lidi furt potáceli jak ožralí...A viděl jsi toto video, jak v něm debilové skáčou a jedou autem před tramvaj? Pak se nediv, že MHD cuká, když musí furt brzdit.. http://zpravy.idnes.cz/video-tramvaj-doprava-praha-nehody-dto-/domaci.aspx?c=A170824_170702_domaci_jkk nevím ale, proč už nikde není k dispozici. Doufám, že ne kvůli přiblblé ochraně soukromí... Upraveno 6. září 2017 uživatelem zbuddy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se