vitvarak Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Přátelé, vybíráme snubní prsteny, přičemž přítelkyně chce na rozdíl ode mne žluté zlato. Jelikož mám značně minimalistický vkus a jsem OWG, tak mě představa mých SS Subů a žlutého prstenu trochu zabíjí. Ale protože přítelkyni miluji, snažil jsem se jí vyjít vstříc s návrhem, že půjdeme do žlutého zlata, jenom si teda k tomu musím koupit Suby ve fullgold. Bohužel s tím z nějakého neznámého důvodu nesouhlasí... Takže otázka pro kolegy, kteří nosí snubák: Ladili jste to nějak s hodinkami? Nosíte někdo kombinaci žlutý/bílý kov a vypadá to v pohodě? Nějaké fotky by byly super.
nickolas Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 A varianta ona zluty, ty bily neprosla?
Conrad Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Tvoje starosti a Rotschildovy peníze to by byla kombinace
michalval Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Kurňa, to Ti nezávidím, žlutou bych asi nedal. Já jsem ukecal moji bývalou (když byla ještě nastávající) na platinu - je to trošku dražší, ale vypadá to jako nerez takže k Subům jako ulitý
zbuddy Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 V 15. 8. 2016 v 18:11, vitvarak napsal: Takže otázka pro kolegy, kteří nosí snubák: Ladili jste to nějak s hodinkami? Nosíte někdo kombinaci žlutý/bílý kov a vypadá to v pohodě? Nějaké fotky by byly super.Já hovado měl titanové hodinky a zlaté snubáky...A máte sladěnu barvu kytic výzdoby síně s kyticí nevěsty?
sashator Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Tak aspon na bicolory bys jí ale překecat mohl ne
kulgera Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Presne stejny "problem" jsem resil pred par lety. Nakonec to dopadlo kompromisem, tedy bicolor. Ovsem ne na hodinkach, ale na prstenu. Dal jsem to neuhral.
Návštěvník YPO Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 kombinace je picovina..... sem zlutej prsten k oceli prestal nosit.....pak sem se rozved a prodal ho tam kde nam to delaly..... pani se pta.......jak dlouho vam to vydrzelo........tak ji rikam trinact let..... ona rika......to je dobry uz chodej i po roce..... tak si z toho vem pouceni
Návštěvník Mitak Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Kup čtyři prsteny - pro každého dva z obou barevných variant :-)
Návštěvník YPO Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 no jasne......az se narodi Glum.....aby mel taky
Sirden Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Zlatej snubak mam mesic a denne si rikam s cim ho sladit :-)
Filip.J Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 My s paní máme prsteny z bílého zlata - mně ladí k nerez hodinkám a jí je to fuk, páč hodinky nenosí. A když, tak černý Casia. Tak si říkám, že bysme ona k těm svým Tough Solarům a já k ProTrekům potřebovali ještě matně černej plastovej prsten a ladili bysme oba... Jo a jinak na svatbě nám samozřejmě ladila kytice nevěsty, ženichovi kvítek v klopě + kravata a výzdoba na hostině. Sice jsme před radnici přijeli rezavýma autama a panence na nevěstině přídi upadla noha (na přídi auta myslím, vy sprosťáci!), ale výzdoba musela bejt!
huhu4d Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Ja mam bikolor prsten. cca 90% biele zlato a tenucka linia zo zlteho zlata. nieco takeho, len este subtilnejsie: http://izlato.sk/zlato/svadobne-obrucky/kombinovane-zlato/s-pruzkom-p693.htmlcasom to stratilo lest a tym padom kontrast medzi oboma kovmi je mensi.
Josef01 Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Já bych to vyřešil jednoduše, nenosil bych prsten Ženy se celý život těší na svatbu a prsten, je to pro ně modla, chlap to má trochu jinak...
Moty Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 (upraveno) máme z bílého i žlutého, podklad žluté a na něm bílé, tak si to udělejte každý inverzně a budete mít "stejný" prstýnky a každej barvou nahoru, která mu bude vyhovovat Edit: 2: Josef01: spíš bych řekl, že každej to má jinak, já třeba nosím snubák furt, dneska sem si ho zapomněl vzít a sem nervozní Upraveno 16. srpna 2016 uživatelem Moty
Chocholusik Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Prsten nenosim, hladam bicolory hodinky a asi ani potom to nebudem nosit bezne. (prsten budem nosit k tym bicolorom).Zena si zvykne, neboj
azeppelin Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Vyřešil bych to jednoduše... našel si jinou babu, která nemá ráda žluté kovy.
azeppelin Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Kdyby byla se mnou, tak zákonitě úplně normální být nemůže.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se