Pege1012 Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Rezaty zvonek Baker tombed farky Sfinga 40% Pege1012 60% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 (upraveno) Čendík, Marty, dva největší spiťaři nic?Nickolas v sobotu nesloužíš vlasti neboco?Wizzair máš to za prdelí, kde jsi? Půjdeme na kebab! Upraveno 18. listopadu 2014 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Tak jo! Rezaty zvonek BakertombedfarkySfinga 40%Pege1012 60%Patprom 90% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 (upraveno) Termín jsem někde přehlédl? Nebo to je myšleno toho 12.12.? Edit: aha, už jsem to našel, tak to nemóžu. Upraveno 18. listopadu 2014 uživatelem sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Mame v patek schuzu baraku - schvalovani stanov, volby atd., tam musim A 12.12. mam mecheche v Praze. Letos uz to se mnou bude spatne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Zkusim dorazit Rezaty zvonek 21.11. BakertombedfarkySfinga 40%Pege1012 60%Patprom 90%Beet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Zkusím to gentlemani... Politická situace doma není příznivá. Zkusím vyslat signál a uvidím, zda dojdeme ke konsenzu napříč celým politickým spektrem. Zúčastnil bych se rád, ale může u mne dojít k pragmatickému posunu, kdy zjistím že to pivo je stejně hořké a nechutnalo by mi a raději strávím večer s manželkou. Já budu mít na rukou přízi a manželka bude dělat klubíčko. U toho se budeme bavit o nemocech a nadcházejícím stáří... Uznejte, že to je lepši program, než se opíjet v barech nevalné pověsti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Rekni na rovinu, ze se bojis si rict o propustku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 no jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 sakra.Mám v Praze školení, tak snad na potřetí to vyjde a dostanu se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čendík Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Zkusím to gentlemani... Politická situace doma není příznivá. Zkusím vyslat signál a uvidím, zda dojdeme ke konsenzu napříč celým politickým spektrem. Zúčastnil bych se rád, ale může u mne dojít k pragmatickému posunu, kdy zjistím že to pivo je stejně hořké a nechutnalo by mi a raději strávím večer s manželkou. Já budu mít na rukou přízi a manželka bude dělat klubíčko. U toho se budeme bavit o nemocech a nadcházejícím stáří... Uznejte, že to je lepši program, než se opíjet v barech nevalné pověsti. Kulantně řečeno, že manželka nosí kalhoty . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Nutno ale přiznat, že to bylo napsáno fakt vtipně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 A je to u někoho doma jinak? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Rezervačka na jméno VIKTOR od 18h. Jinak Wizzaire, po 5 pivech si pro tebe dojdu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 A jaj...to abych raději dorazil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Rusty Bell najdu, takže se nechám odvézt k němu, ale pak co? Mám se ptát na rezavej zvonek? Je to ještě na Lenince? Abych tam pak netápal jako bludička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Růsty bell = rezavý zvonek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 No to jsem teda debil, ach jo, no tak do zvonku cestu znám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Kurnik, jestli mi dorazí ty Rangemany, tak s nima přijdu tež zamachrovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Rozvraceči manželství Rezaty zvonek 21.11.BakertombedfarkySfinga 40%Pege1012 60%Patprom 90%Beet wizard-ov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se