Beet Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Kluci,nedělám to rád, ale budu se muset z dneska omluvit z rodinných důvodů. V ideálním případě bych se objevil na chvilku později v prohibi módu... Peťane, tak kvůli tobě to přesunujem na 17 hodin a ty nakonec nedorazíš? No teda. Mě příjíždí vlak do F-M 17:25, takže dorazím asi kolem šesté. Dřív to nedávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Nejedete někdo z Ostravy? Že bych se přifařil. ;-)Je možné, že pojedu z Ostravy. Kdyby ano, dám ti vědět někdy odpoledne. Pošli mi číslo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Peťane, tak kvůli tobě to přesunujem na 17 hodin a ty nakonec nedorazíš? No teda. Mě příjíždí vlak do F-M 17:25, takže dorazím asi kolem šesté. Dřív to nedávám.Abys nebludil, tak tě tam počkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Abys nebludil, tak tě tam počkám.Mozna pojedu s patpromem. Kdyby ne, tak dam z vlaku vedet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Ve FM bylo fajne. Takovy řízek jsme tam dostali. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 No pěkně :-) to vypadá dietně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Ve FM bylo fajne. Takovy řízek jsme tam dostali. ;-) rps20150417_213125.jpgKurňa, příště si ho dám taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Tak jsem pred chvilkou mel na ruce Fenix3, jak jsme se vcera bavili. Nadherny kousek elektroniky. Jsou velke, ale na moji ruce vypadaly bezvadne. Cekal jsem to horsi. Krasa velika, akorat ta cenovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Fakt? už je někde v Ostravě mají? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Fakt? už je někde v Ostravě mají?Kamos bezel kolem. Ale vím, ze jeden kus meli v gsmcentru v Mariankach. Ale jestli ho jeste maji nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 jo táák, si tedy ještě počkám... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 stihnem neco nez zacnou prazdniny ? mam zizen :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 26.6. bych to teoreticky dat mohl...argumentacne mam nabito (zena je se starsim klukem na chate a ja cely vikend hlidam maleho - rok a pul) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 Oba víkendy jsem pryč, takže ja můžu jedině přes týden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2015 26.6. by to i šlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Přijdu asi později, mám večer ještě zkoušku (snad už poslední pro tento rok). Ale na pár pifeček a skleničku šnapsu dorazím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Ukazal bych se na chvilku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2015 Skoda, 23 nebo 24.6. bych mohl... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2015 Kdyz uz to Paťa nakousl me by taky sedelo nejvic utery 23.6. ... dame par pivek a valime dom .. co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2015 Pánové dle aktuální předpovědi počasí si myslim, ze bych v úterý 23.6.mohl taky na chvíli za sodovku zavítat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se