Fajkus Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 No, abstinenti zase mohou přidat objektivní svědectví k jednotlivým fázím setkání, nebo pomoci s případným oknem účastníků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 Co si nepamatuju, to se nestalo...nejsem si jisty, jestli nekdo o rekonstrukci stoji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Jestli pujdu kolem, tak nakouknu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2019 No kurnik, take restauratory mam nejraději...Nepijou, furt si cosyk píšou na manžetu a na druhý den ze mne robi cypa jako "Hahaha, to bylo legrační, jak jsi v 22:24 upadl do urinální kaluže na záchodcích a v 23:08 sahal té starší paní do výstřihu" a "jé, podívej kolik má ta tvoje legrační fotka z noci lajků"... ;o)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2019 Příjdu taky, ale zrobili jste tu v tom bordel bando, tak nevím kde se mám na seznam napsat, aby tam zas někdo jiný nechyběl.. Kua Farky zrob si v tom pořádek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 v radegastovne 29.11. od 18.00SkoroVanocni věčurek1. Farky2. M3M3. Fajkus4. jo pico nickovlas5. Xenomorfus6. patprom7. BKR8. Krutor9. ondazz10.Effe11. marty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 To zas buděme napiti jak svinja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 Ty nepřijedeš autem? tož to se těším :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 Ty nepřijedeš autem? tož to se těším :-)))Moc se netěš. Nechám se přivézt jako papaláš, ale v sobotu mám celodenní akci, takže se budu muset krotit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Panové je čas kdy musim potvrdit počet osob... tak kdo jde at se napíše...v radegastovne 29.11. od 18.00SkoroVanocni věčurek1. Farky2. M3M3. Fajkus4. jo pico nickovlas5. Xenomorfus6. patprom7. BKR8. Krutor9. ondazz10.Effe11. marty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 v radegastovne 29.11. od 18.00SkoroVanocni věčurek1. Farky2. M3M3. Fajkus4. jo pico nickovlas5. Xenomorfus6. patprom7. BKR8. Krutor9. ondazz10.Effe11. marty12. wizard-ov (na malou kávu, minerálku a nějakou tu skývu chleba) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 Nakonec nemuzu dorazit.v radegastovne 29.11. od 18.00SkoroVanocni věčurek1. Farky2. M3M3. Fajkus4. jo pico nickovlas5. Xenomorfus6. patprom7. BKR8. ondazz9.Effe10. marty11. wizard-ov (na malou kávu, minerálku a nějakou tu skývu chleba) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 Zdravím pánové, jestli to nevadí, rád bych se přidal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 Přátelé, kamarádi.Trošku se mi otřásly plány, dnes jsem byl znova u zubaře, neboť v pondělí tam (jiný zubař) zapomněl nějakou podstatnou část starého zubu, respektive tu věc, ze které se zřejmě šířil zánět, díky níž musel zub pryč. Dnes mi byl ten zbytek, včetně nějakých nepodstatných úlomků kosti, odstraněn. Taktéž byl odstraněn nějaký další bordel, co tam neměl co dělat, oškrábána kost a pár dalších detajlů, které jsem už raději zapomněl. Každopádně uvidím, jak mi zítra bude. Sem už asi týden takový vcelku zbřyzeny. Jako ideálně bych se hodil na akci "zažeň bolševiky za Ural", ale jestli budu vhodný společník do Radegastovny, to nejsem schopen odhadnout. Vidím, že se sejde fajna partyja, takže se pokusím aspoň na chvíli přijet pozdravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 Chlapi, ještě technická. Která Radegastovna to je? Myslel jsem, že je jen jedna na Masarykáči, ale vypadá to, že je jich více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 Je to vřiti...zitra večer robim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 Chlapi, ještě technická. Která Radegastovna to je? Myslel jsem, že je jen jedna na Masarykáči, ale vypadá to, že je jich více. V Porubě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 Ok díky. Dojedu. Odesláno z mého S2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 Já to musím bohužel vzdát , ochořel jsem souchotinami a tak jsem upoután na lůžko . Na viděnou příště .-1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 Kluci, nedám to. V hubě mám jak ve Stalingradu. Popřejte si hezké svátky i za mne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se