Tea Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Elton dnes představil Klasik ČDRonda ? minerál ? 40 mm ? 5 ATMPo dlouhé době jeden ze zdařilejších ciferníků, trochu diskutabilní je snad ta 90° šipka na vteřinovce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Ale jo, ta rozcapena sekundovka bude asi nachylna na zarovnanie voci indexom ale inak za mna ujdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 U mě dobrý, pro výpravčího ideál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Parádní, jinak jen na okraj, nebyly prezentovány až dnes, ale asi před třemi týdny. Možná jen, že dnes to bylo s nějakou slávou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Tak jako posunovač k modrejm monterkám a nějakejm pracovním bufum.... asi dobrý.No ale musel bych to samozřejmě nafasovat grátis. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Taky se mi líbí, až na tu vteřinovku, kdyby byla modrá, dlouhá a bez šipky .... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happycz Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Jsou super. Nádražní hodiny v menším. A s vteřinovkou taky souhlas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Taky se mi líbí, až na tu vteřinovku, kdyby byla modrá Ale ona je modrá. Nebo mám špatně zkalibrovaný monitor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 mně se taky líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Mně se taky líbí. Takový český Mondainy Myslíte, že mají taky něco jako funkci stop2go? i když vzhledem k tomu že jde o dráhy, tak tam asi nějaký přesný seřizování času k vypravování vlaků nehraje roli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 2. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Pro zajímavost připojím srovnání s Mondaine a nádražním Pragotronem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 (upraveno) Nevypadá to zle, ale ten nápis ČD ve mě evokuje reklamní hodinky. Něco jako propisky s nápisem ČD. Jo, a ještě by mě zajímalo o kolik se budou zpožďovat Upraveno 2. září 2016 uživatelem Fade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Ale ona je modrá. Nebo mám špatně zkalibrovaný monitor?Myslel jsem jenom modrá jak je ,ale bez toho šípu .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Myslel jsem jenom modrá jak je ,ale bez toho šípu ....Tak to jo, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Přesnost bude jaká? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saquinas Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Za mě dobrý, včetně šipky, to logo se mi nelíbí ale asi je nutný, tak proč ne... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Přesnost bude jaká? U kvarcu snad v pohodě.Jinak se mi vcelku líbí,jen by to chtělo mechaniku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 U kvarcu snad v pohodě.Jinak se mi vcelku líbí,jen by to chtělo mechaniku.taky by to šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 To bude ve verzi s datumem i bez, nebo tos Financi zafotošopil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 U kvarcu snad v pohodě.Jinak se mi vcelku líbí,jen by to chtělo mechaniku. Já jsem naopak rád za quartz. Prim by se měl vrátit mezi lidi, což se s hodinkama za 30k moc nedá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se