vsudybyl Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Tak a jedeme na Francii znovu. Snad včerejší rozmluva frantíka s labilkou bude v druhem zápase znát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 No ale zase se sype ta první :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Už se to otáčí, tak neblbněte a držte palce ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Když mně je po včerejšku ještě blbě. Ale dobře, no. Budu fandit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Snad se to nepo.ere a Bára srovná a rozhodne se ve čtyřhře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Jo. Bára se s tím zatím nesere :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 no,mela to nahnuty,alternativní věřím,ze to dá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Nole to hezky otočil... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 To sou dramata... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 strasne nervy ten zensky tenis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 ... je to doma. Díky Báro. A drama jde do finále.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Kurnik taky máte pocit, že francouzky hrají samy proti sobě ? A že oba týmy trénuje Mauresmová ? Alespoň tak mi to ze záběrů francouzské televize připadá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Já tenisu moc nerozumím, ale líbí se mi jak ta naše basketbalistka dává sem tam fakt nesnadné rány a tváří se u toho netečně jak sfinga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Celkem klidný tenisový víkend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Bylo to dlouhý, bylo to napínavý, ale je to doma ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 tvl ty obličeje Francouzek ... k nezaplacení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Hlavně ten blonďatý nafrněný poník...jak tam ještě vztekle rozlívala vodu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 LAVER CUP Ten cerny povrch kurtu je opravdu atypicky, jsem na to zvedavej. Rozsirena kapacita na 17 tisic divaku. Skoda, ze vyber sveta nema tak zvucna jmena (samozrejme nic proti kvalite hracu!). Odrekl bohuzel Juan Martin del Potro.Budu tam v sobotu na odpoledni program, uz se tesim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 (upraveno) Taky se těším a jsem zvědavej jak ten kurt bude vypadat v reálu na živo. Jdu na večerní program díky jednomu ze sponzorů. Del Potra je škoda, byl to TOP hráč ze světového výběru. Upraveno 20. září 2017 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 (upraveno) Já jdu s dcerou na sobotní večerní program a ona by strašně ráda viděla Federera v akci. Na základě dnes zveřejněného pátečního programu a pravidel (které jsem nikde souhrnně nenašel) se zdá, že šance je velká. Pokud skutečně budou hrát čtyřhru F + N, tak sobota dává větší smysl než neděle, kdy by se hrál debl jen za stavu 12:12. Upraveno 21. září 2017 uživatelem Flipik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se