Flipik Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Tak ne, v případe shodného stavu bude ještě extra debl, takže do soboty asi nic víc vědět nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2017 Dnes odpo mame kliku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2017 Vyskytl jsem se v Praze a zrovna tam byl nejakej cirkus-tak si rikam,kdyz uz jsem proběhl Parizskou -mrknu na náměstí proc tam vsichni cekaj a ono takhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kmonda Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2017 sobota slušný los! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2017 Pekny to bylo, hlavne Rafa se Sockem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 (upraveno) Prepinejte na CT Sport Upraveno 18. října 2018 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Andreeee, tak to bylo super prekvapení a smekám před Radkem!!!Sestava slušná! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Moc hezka akce, skoda ze tam nejsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Hezke i pro netenisaky jako ja Ale co to mel Berdych na ruce? Jak lezl na tu zidlu, bylo to docela dobre videt. Tipoval jsem Pateky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Bylo to super. Budu notalgicky vzpomínat na zlatou eru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 (upraveno) Je to super, moc prijemna akce a hezky se na to kouka, ja blb sem na to mohl jit, ale necekal sem to jako naky uplne dobry a ted lituju... a andree muj idol z mladi, sakra;-)A kdyz sel berda na umpire tak hned prvni pohled na ty nizky PP Nautily.. myslim ze to jsou 100% Rada full goldy daytony s trikolorou na jednom subcifru v tom dokumentu sou ale taky nadherny ne ze ne;-) Upraveno 18. října 2018 uživatelem tikzot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 ABSOLUTNI NADHERA A SMEKAM PRED RADKEM, TAKOVAHLE EMOCNI NALOZ CHCE HODNE ODVAHY!Sem fakt unesenej z formatu takovyhle akce, perfektni od A-ZRadku díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Je to fakt Osobnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Srdce jak dvou ocasej lev! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Akorát toho M. Davida si mohl odpustit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 To byla jedina vada na krase... ta jedna pisnicka se dala prezit, skoda ze nezapel Karel;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Ted jsem se vratil z O2 areny a az na ty dve pisnicky od Davida to bylo strasne super, nepopsatelna atmosfera.Listky jsem dostal vcera vecer, jinak bych urcite sledoval v telce . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Ten David je rodinný přítel od Štěpánkovic family.Tady v Černé ďuře má Štěpec na rodném paneláku tabulku, zde žil Radek...Žádné hogo fogo, ale je to fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Neskutecny... kam se tenis dostane az tyhle hosi skonci... neskutecna éra! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Budou dalsi a pojede to dal, vzdy to tak bylo - zazil jsem Agassi/ Sapras/ Becker ci jeste driv Lendl/ Connors/McEnroe a rozhodne si nemyslim, ze tyhle tri jsou lepsi ( a to jsem mladim prisel o Borga, coz me mrzi nejvic ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se