JaRooN Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 Pánové, zaujal mě jeden z fenoménů chrono života. Nikde zde jsem to nenašel a celkem by mě to zajímalo. Jaký dial na hodinkách upřednostňujete? - bez číselných indexů- indexy 3-6-9-12- indexy 1 až 12- california dial- jiný - jaký? Moc děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 15. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 A hned přidám za sebe. Mám rád klasický dial 1 až 12 a na druhém místě pak dial bez číselných indexů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 3-6-9-12 je najlepsi na odcitanie casu. Inak nepreferujem nic. Nemam rad cisty dial s rucickami bez nicoho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 Bez cisel,pouze indexy.Hodinky s cisly mi prijdou neprehledne a jakoby pro decka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 Jak jsem starší, začínám zjišťovat, že čísla po celém obvodu jsou na odečet času nejlepší. Ale je pravda, že úplně prázdný cifr jen s číslama, jako třeba u pilotek, se mi taky moc nelíbí. Ono je těžké to takto hodnotit, já rozděluju hodinky podle užití a na každé se hodí něco jiného. Oblekovky bez čísel, potápky ideálně kulaté indexy s lumi, pilotky zase s číslama, ale je fakt, že pokud bych měl zvolit hodinky jedny, tak bych šel do čísel po celém obvodu s kombinací day/date. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 (upraveno) 3-6-9-12, zásadně s datumovkou. Několika pokusy a návraty jsem zjistil, že hodinky bez datumu prostě nedám. Pak mám rád i třeba čárky na každé hodině, bez minut. A za vrchol všeho považuji osobně ana-digi, soláry a rádiem řízené. Upraveno 15. září 2016 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 Mne sa kedysi pacili najma rimske cislice a nepacili kruzkove indexy. Teraz sa mi uz pacia kruzkove indexy. Aj vselico ine sa mi paci. Nepaci sa mi minimalisticky prazdny cifernik kde su len rucicky a inak nic a nepacia sa mi same velke cisla ako pre prvacika ZS . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 1,2,4,5,7,8,10,11 a datum k tomu. Pro me nejcitelnejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejan Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 3-6-9-12, zásadně s datumovkou. Několika pokusy a návraty jsem zjistil, že hodinky bez datumu prostě nedám. Pak mám rád i třeba čárky na každé hodině, bez minut. A za vrchol všeho považuji osobně ana-digi, soláry a rádiem řízené.Můžu jen souhlasit. Ana-digi s černým cifrem a vypínatelnými displeji,analogová vteřinovka není,jen digi a možnost voleb různých funkcí,nebo kompletní vypnutí a pak ty displeje nejsou ani vidět. Asi je jasné o co jde. Lepší hodinky pro mne nejsou,chtěl jsem se oprostit,ale nejde to. Už je mám po třetí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 Je to o zvyku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 To záleží na hodinkách a jejich typu. Třeba na toolech koukám na přehlednost a na lumi, ta na číselných indexech často chybí, záleží na fontu a celkovém rozložení cifru, takže nejsem ten, kdo to má předem rozdaný. Nesnášim california dial a pokusy na limitkách třeba u Fortisu. Školní tabule a podobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 2-4-6-8-10-12Potom sendvič panerai a California a hranaté štíhlé indexy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 Záleží na celkové sladěnosti dialu s ručičkami, s cifrem a s pouzdrem, takže i california muze vypadat k světu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 Já mám rád dial bez čísel. Líbí se mi když obdélníkové indexy na 3-6-9-12 vytváří s trochou představivosti kříž a mezitím jsou kruhové indexy.Prostě dial jako je Rolex Sub nebo Omega SMP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 Bez čísel a černý. I když 3 6 9 12 u Panerai zkousnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 ...dobře čitelný, matný, indexy co nejméně lesklé - nejlépe tištěné (můžou být 3, 6, 9, 12 i california), sendvič se mi líbí moc. Čím méně popisků, tím lépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 bez čísel. ale není to nějaké dogma, záleží kus od kusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 Taky preferuju bez čísel, ale když je číselník opticky vyvážený, je mi to skoro jedno. Co vyloženě nesnáším jsou ukouslé číslice a taky kombinaci 2.4.8.10. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 16. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2016 Koukám, že Panerai style má asi největší úspěch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2016 Preferuju všechna čísla, líbí se mi i bez čísel nebo 3-6-9-12. Nemám rád jen se sudými čísly, California, ale nejvíc mi vadí, když jsou tam sice všechna čísla, ale nestejně velká (typicky větší 3-6-9-12). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se