Zdenek1307 Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května Chlapi, jsem v Itálii. Z dotázaných nikdo ani nevěděl, že hrají na MS hokej proti ČR. Druhá jejich věta, že v týmu Itálie je snad jen jediný ital. A třetí, že se zajímají teď jen o tenis (to byla narážka na nepostup Itálie na MS ve fotbalu)... kdybychom náhodou chtěli dál rozvíjet debatu o sportu, raději to zasekli hned na začátku 2
spineshank Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května Tak já včera nekoukal stejně jako proti Slovinsku a Dánsku Takže proti Slovensku musím koukat aby to bylo klidnější
LovecK Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května před 50 minutami, spineshank napsal: Tak já včera nekoukal stejně jako proti Slovinsku a Dánsku Takže proti Slovensku musím koukat aby to bylo klidnější Prosím Tě! Ano!
EpsteinBarr Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
geometr Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Tak tu jednu třetinu nedáme gól, no, se nic nestane. 1
Jone Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května před 6 minutami, bobi napsal: 2:1 vedeme …vzteklej Pospíšil zatím nejhezčí moment zápasu
bobi Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Po 2 třetině 2:2 ... ,mno ještě to bude zajímavý
Pozorovatel Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Vypadá to, jakoby našim docházely síly, ale slovenský tým je stále velmi motivovaný
bobi Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Porada rozhodčích Gol platí .... á 3:2 vedeme,yes.
Dzos Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Body se počítají, ale hra žádná velký sláva. Rozmohl se nám takový nešvar, hokejky v obličeji. Pár faulů nám rozhodčí odpustili. Na druhou stranu buďme rádi, že Slováci mají bratry Pospíšily. Hlavně Kristián je dost mišuge. Díky němu asi máme tu výhru. Rozhodčí mu ty krosčeky nakonec spočítali. Chtěl bych vidět, jak ho trenér v šatně pochválil .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se