Gustaf Odesláno úterý v 11:03 Nahlásit Odesláno úterý v 11:03 Tak jasně...ale 30 let jsme zvyklí na něco a teď se to Robert snaží měnit. Hlavně, že pak jsou všechny cizí ženská příjmení s "ová" Jinak výslovnost hráčů zde https://www.tiktok.com/@nhleurope/video/7604586706687364374 1
nickolas Odesláno úterý v 11:39 Nahlásit Odesláno úterý v 11:39 Si to sami zbytečně komplikujem. Dycky trváme na něčem, co je pro nás ta nejsložitější varianta a ještě jsme na to hrdí. Viz. zrovna to -ová a nedejbože pak -aová, -oová, -aoová... Nechali jsme se zblbnout Cyrilem (nebo Konstantinem), Metůdkem, Ámosem (abych na někoho nezapomněl) a pak už se to s náma táhlo. Takže dneska máme New York, ale taky Londýn a Paříž. A o chlup vedle Kolín nad Rýnem a jeho souseda Düsseldorf. Nemluvě o Štýrském Hradci... Jednou za čas se objeví nějaký hnidopich, který si uvědomí, že to či ono říkáme blbě a musí nás to přeučit. 1
Zdenek1307 Odesláno úterý v 16:13 Nahlásit Odesláno úterý v 16:13 Mě se stejně nejvíc líbí Seberkrém, Parkinson, Klakson a spol.
Gustaf Odesláno úterý v 16:40 Nahlásit Odesláno úterý v 16:40 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
geometr Odesláno úterý v 17:53 Nahlásit Odesláno úterý v 17:53 před 1 hodinou, Zdenek1307 napsal: Mě se stejně nejvíc líbí Seberkrém, Parkinson, Klakson a spol. ... a taky Styk Pohlavson. 1
Emiliano Odesláno úterý v 19:49 Nahlásit Odesláno úterý v 19:49 před 3 hodinami, Zdenek1307 napsal: Mě se stejně nejvíc líbí Seberkrém, Parkinson, Klakson a spol. Rozerval, Parkund... 1
Dráteník Odesláno středa v 05:58 Nahlásit Odesláno středa v 05:58 Chlapík Kalina Zbořil Budík, prostě Musil. Hrdinka Škárek Šoustal Suchý Koblížek. Zdroj: https://tn.nova.cz/sport/clanek/342235-co-lide-nevymysli-vtipna-rikanka-z-prijmenich-ceskych-junioru?campaignsrc=tn_clipboard
Pozorovatel Odesláno středa v 15:30 Nahlásit Odesláno středa v 15:30 Může mi někdo vysvětlit, proč proti Švédsku jsme byli schopni skórovat a s totálním outsiderem (Itálie) je to v půlce zápasu 0:0 ???
Pozorovatel Odesláno středa v 15:34 Nahlásit Odesláno středa v 15:34 No tvl že jsem si vůbec stěžoval Už je to 1:0 pro Italy...... My prostě potřebujeme silného soupeře, abychom něco hráli.
Pozorovatel Odesláno středa v 15:52 Nahlásit Odesláno středa v 15:52 A to těch posledních několik minut se hrálo snad jenom na soupeřově polovině a nic a přitom poměr střel na branku naprosto převažuje ve prospěch našeho týmu. Na to nemám nervy
dykmore Odesláno středa v 15:57 Nahlásit Odesláno středa v 15:57 Tím hůř, oni proměnili 1 z 8, my 0 z 38 nebo z kolika ten Clara je jak neprůstřelný mnich
kuncák7 Odesláno středa v 17:15 Nahlásit Odesláno středa v 17:15 3-1, 3 body. Dál bych to neřešil. Z jejich průměrného gólmana uděláme hrdinu- už poněkolikáté. Klasika 2
African Odesláno středa v 17:22 Nahlásit Odesláno středa v 17:22 Já se šel radši projít a pak přečetl výsledek... dobře naši
Pozorovatel Odesláno středa v 17:32 Nahlásit Odesláno středa v 17:32 Já jsem šel taky radši hrát multiplayer Subnautica 2 s bráchou a starším synem Ale nakonec to tedy dopadlo dobře ten hokej
zacik Odesláno před 21 hodinami Nahlásit Odesláno před 21 hodinami so Slovincami a Talianmi sa narobite ale nam Slovakom nalozite 7:2 ako obycajne 1
FantasticFabio Odesláno před 21 hodinami Nahlásit Odesláno před 21 hodinami před 18 minutami, zacik napsal: so Slovincami a Talianmi sa narobite ale nam Slovakom nalozite 7:2 ako obycajne To záleží , kam letos budem vyrážet na dovku…. Spíš na jih …. Tak aby se nám to nevymstilo ….. neprodražilo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se