kral083 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Lásko, děkuji ti hrozně moc za výklad z historie,i když tedy nikde nemůžu najít, že by se o něj někdo prosil. Takže ještě jednou, užívejte si Růžu i s tou jeho tanečnicí a každý večer děkuj zahradní sekačce, že to u vás Béďu ještě baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Tak Kladinko to ma spočítané :-( Je to skoda, Jarda bude chybět! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Pardubice na Kometě parádně, v Litvajzu to naštěstí také plyne ke zdárnému konci. Výborně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Njn PCE mají můj obdiv za to, jak ten konec ligy uhráli.Kladna je mi trochu líto, ale bez Jágra to tam stejně půjde do kytek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Pardubice uz roky poslední a par zápasu přes koncem tu mizerii nevytrhne. Měly spadnout a uzdravit se, takhle se budou trápit dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 To neřikej Frantiku ani nahlas nebo Roman nebude spat dalši tři noci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Ale tak on to taky vi. Bude trpět celou další sezónu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Zajimalo by me spis proc skoncil Bedýnka...velky kamos Ruzy ktereho ja osobne nemusim... jsem zvedavy na tiskovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 (upraveno) Jsem moc rad, ze se moje predpoved nenaplnila Upraveno 6. března 2020 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Ehm, já bych si prosím dovolil.Všichni, co útrpně sledovali moje muka: Spadl mi šílený kámen ze srdce a poskakoval jsem v obýváku. Moc nekřičel, protože pes by se bál. Poslední čtvrtinu soutěže Dynamo odehrálo parádně. Vyhrálo 10 zápasů, prohrálo 3, nejúspěšnější tým závěru sezony (skvěle posílení Vondrka, Zacharčuk, zůstal Bobby Kousal, Návrat Tomáše Rolínka hrozně přínosný) - pro případné šťouraly. Fakt ty naše ubožáky v zákulisí nelze považovat za šíbry a vodiče zákulisní politiky. Všem jsme spíš tak trochu pro prdel. Začali fungovat trenéři. p. Razým začal praktikovat, co hrál v Plzni - jasná stopa při zakládání útoků atd, ale hlavně p. Rybár neskutečně zlepšil Kantora - tomu jsem vůbec nevěřil, podle mě asi nejdůležitější článek úspěchu. Salfoj a Čáslavoj došel kyslík - přestali ovlivňovat tým. Možná Salfa má zásluhu na příchodu Stepana Zacharčuka, to byl super tah, tak má u mě jedno nevýznamné plus. Franta bude mít pravdu, pokud dopadne prodej nebo neprodej klubu v neprospěch pana Dědka. Klub je v hrozném stavu. Láskajefajn. Tak máte po lize o 10 bodů víc než my. Gratulki. Takhle deklasovat ty největší ubožáky ligy, paleček nahoru. Vájemné zápasy 2:2. Páček na podzim. Titul imho získá Třinec, pokud začne hrát Wojtek Wolski. To je hráč mimo naši extraligu. Jinak nevím, tipoval bych Liberec, přeju to Plzni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Ale tobě Romane to samozřejmě přeju, páč seš srdcar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Ehm, já bych si prosím dovolil.Všichni, co útrpně sledovali moje muka: Spadl mi šílený kámen ze srdce a poskakoval jsem v obýváku. Moc nekřičel, protože pes by se bál. Poslední čtvrtinu soutěže Dynamo odehrálo parádně. Vyhrálo 10 zápasů, prohrálo 3, nejúspěšnější tým závěru sezony (skvěle posílení Vondrka, Zacharčuk, zůstal Bobby Kousal, Návrat Tomáše Rolínka hrozně přínosný) - pro případné šťouraly. Fakt ty naše ubožáky v zákulisí nelze považovat za šíbry a vodiče zákulisní politiky. Všem jsme spíš tak trochu pro prdel. Začali fungovat trenéři. p. Razým začal praktikovat, co hrál v Plzni - jasná stopa při zakládání útoků atd, ale hlavně p. Rybár neskutečně zlepšil Kantora - tomu jsem vůbec nevěřil, podle mě asi nejdůležitější článek úspěchu. Salfoj a Čáslavoj došel kyslík - přestali ovlivňovat tým. Možná Salfa má zásluhu na příchodu Stepana Zacharčuka, to byl super tah, tak má u mě jedno nevýznamné plus. Franta bude mít pravdu, pokud dopadne prodej nebo neprodej klubu v neprospěch pana Dědka. Klub je v hrozném stavu. Láskajefajn. Tak máte po lize o 10 bodů víc než my. Gratulki. Takhle deklasovat ty největší ubožáky ligy, paleček nahoru. Vájemné zápasy 2:2. Páček na podzim. Titul imho získá Třinec, pokud začne hrát Wojtek Wolski. To je hráč mimo naši extraligu. Jinak nevím, tipoval bych Liberec, přeju to Plzni. Dobrej souhrn, Romane. Vsech 7 bodu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Tak pro rádoby odborniky ledniho hokeje poprve a naposledy... Popořadku: Byl problem na Magistratu v Budejovicich a slo o to ze ČB je Budvar arena v te dobe oficialni sponzor ELH Radegast. Takze klubu hrozilo za kazdý domaci zapas pokuta v hodnote 8 mega za poruseni lecencich prav protoze tam nechteli točit BUDVAR. Ani mesto ani Budvar se nechteli domluvit a mysleli si ze to vyhnije nebo vyzni do ztracena ale Mountfield jim dal ultimatum a na to se vysrali a tak se Mountfield sebral a sel do p*** Je to srozumitelny takhle? Dekuju za pozornost. to jako když budes tenhle kec opakovat, pravdou se nestane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 (upraveno) Ted ještě čekám, otevřenou diskuzi na úrovni svazu o uzavření ligy a návrat 68, bafunarskou cestou...Nebo, ze by ctnostný zachránce schön prodal kočovný tým? Upraveno 7. března 2020 uživatelem vwtyp11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Tak tohle je pecka https://www.facebook.com/petr.legeza/posts/4243415219017900 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Sem si to dal třikrát a pořád mě baví, jak je to fakt vtipný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Tak to me fakt pobavilo. Super video. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Romane, gratuluju. Snad to tam teď vyčistí.A věřím, že Jarda ještě sezónu dá a protáhne Kladno k postupu. Doufám, že ho uvidím minimálně 5x na Slavii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 Sluší mu to. Nebudu to teď tady plevelit, užívejte play off a komu není Tesla proti srsti, držte 23.3. palce. Hlasování o prodeji. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 Protože jestli to klapne, tak se máte na co těšit. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se