Gustaf Odesláno 28. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 Čekal jsem to veselejši dneska... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 28. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 (upraveno) Ten pátej byl hnus, si tam jel jak pán tvl. Hláška turnaje ovšem . . . 14 a půl minuty do konce zápasu, prohráváme pět jedna s Kanadou! (která nám nasypala za 11 minut 4 góly) a moderátor: "Tak času je ještě dost . . . " Upraveno 28. května 2022 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 Njn....kua fandím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan79 Odesláno 28. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 1:0 na sety škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 28. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 Ajaj - šestý - hotovo ,jdu si dát hapáka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 28. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 Já už teda nekoukám, nejsem masochista, ale to je teda debakl, uff. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 Já jdu na pivo se sousedem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 28. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 Točej tam černý jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 28. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 Pomalí, nedůrazní, nepřesní. V semifinále jsme jednoznačně nejhorší tým. A zítra debakl s US. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 28. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 Ale hra o bronz je skvělý výsledek na turnaji s přihlédnutím k posledním několika letům. Zítra budeme držet palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 Tak jako debakl, ale co už? Zítra o bronz a to už tu taky pár let nebylo. Držet palce budu dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 Sfoukli nas jak narozeninovy dort A bojim se, ze zitra budem uplne placati. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 28. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 Hra o bronz? Milejší by mi bylo být v kůži Slováků. Pěkný hokej, mladí perspektivní hráči. Radši prohra, ale dobrý hokej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 před 11 minutami, igor261069 napsal: Hra o bronz? Milejší by mi bylo být v kůži Slováků. Pěkný hokej, mladí perspektivní hráči. Radši prohra, ale dobrý hokej Můžeš jim fandit. Radši o bronz, než už sedět doma u telky. A hokej? Max s Finska slusnej, jinak bída. A brekot Haščáka snad nebudeme následovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 28. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 To se asi neshodne. A brekot Haščáka není to stejně, co jejich hra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 Zejtra to dáme..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 28. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 Snad ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan79 Odesláno 28. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 před 11 minutami, kuncák7 napsal: Můžeš jim fandit. Radši o bronz, než už sedět doma u telky. A hokej? Max s Finska slusnej, jinak bída. A brekot Haščáka snad nebudeme následovat. To vaše taktizovanie s Fínskom aby ste sa vyhli vo štvťfinále Kanade už len bola paráda. Ser na Slovákov a brekot Haščáka a venuj sa rašej Čechom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 před 9 minutami, milan79 napsal: To vaše taktizovanie s Fínskom aby ste sa vyhli vo štvťfinále Kanade už len bola paráda. Ser na Slovákov a brekot Haščáka a venuj sa rašej Čechom. Ty mi dokaž to taktizování a nestarej se o to, co komentuju. Aspoň nebrecim, že někdo umí bránit. My hrajeme o bronz, vy už jste doma, pro připomenutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 28. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 před 4 minutami, kuncák7 napsal: Ty mi dokaž to taktizování a nestarej se o to, co komentuju. Aspoň nebrecim, že někdo umí bránit. My hrajeme o bronz, vy už jste doma, pro připomenutí. Ste skrátka lepší. Aj dnešný hokej bol fajn. Kopec gólov, bolo na čo pozerať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se