odjinud Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 3-1... a jsme v riti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Tak 3-2... že by? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Joo , je tam .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května No ty pyčo 3-3! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Waaaaaaaaaaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května A jeste jeden pls a nazdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Ještě že jsem na cestách, jinak by mě při sledování live asi jeblo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Červenka... když je potřeba, je tam Červenka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Idealne kdyz mas doma prase... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května A do prdele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května No... tak to byla smůla vyloženě. Asi kvalitní led. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května No, jsem rad, ze to za stavu 3-1 v zakladni casti nezabalili. 1/4 finale rozhodne o tom, jak bude MS nakonec vysledkove vnimano (jako vzdy). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května před 35 minutami, geometr napsal: No... tak to byla smůla vyloženě. Asi kvalitní led. Led to rozhodnul, velká škoda, ale jako myslim, že v tak kritické chvili sme to zvládli vše super a těším se na play off Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Sledoval jsem to jen v reportazi. 2x jsem zapl tv- nejdriv Kase u mantaku 1-2 a pak v prodloužení 3-4. Vyloženě mi to sedlo :-((. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Večer budeme fandit Finsku, ať můžeme na Němce. Škoda, že jsme nevyhráli, se Slovenskými bratry by to mělo ten správný náboj a hala by asi vybuchla. Ale třeba se ještě potkáme ve finále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Nemá smysl brečet. Výkon bojovný, škoda těch chyb před 2. a 4.golem. I když u toho posledního to bylo asi ledem. Nicméně góly v přesilovkách bychom dostávat nemeli. Ale Pasta se do čtvrtfinále líp aklimatizuje. Dnes bylo vidět, že moc chce a ke konci už měl min sil. Na 90% to vidím na USA. Za mě možná lepší než Němci. Pokud chtějí medaili, musí stejně dát každého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Co ten Zacha hrál nakonec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května před 19 minutami, kral083 napsal: Co ten Zacha hrál nakonec? Centra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se