Honzin23 Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2024 Pohádka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2024 Jsem jeden z tech, co nad Cervenkou v minulosti lamal hul, ze uz je starej a na repre nema. Na tom, ze je starej se nic nemeni , ale jinak teda . Pak tu mame minimalne v poslednich dvou tydnech nejlepsiho golama sveta, kterymu moc preju, aby zustal zdravej a mohl ohromovat fanousky hokeje jeste hodne dlouho. Cely se to paradne seslo, zlato je krasny, ale nejvic se mi libilo semifinale. To byl zapas, kterej si budu pamatovat. Dvakrat srovnat behem prvni tretiny. Krasna druha tretina, kdy navic vyhnali z brany golmana. No a pak ty dva promeneny uniky ve treti tretine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2024 Teda včera jsem měl velkou radost, je fajn v TV vidět zase něco pozitivního a pěkného a být hrdý na to, kdo jsme. Za mě byl snad semifinálový zápas ještě lepší a těch emocí tam bylo nepočítaně. Smekám klobouk hoši a děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 28. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2024 pánové @eloga a @geometr děkujeme za přesné tipy a rozbor nominace ze 6. května Bambuch žehne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 28. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2024 V 6. 5. 2024 v 9:02, eloga napsal: Slavnosti hokejek - dobře už bylo. 1933 1938 1947 1949 1959 1961 1968 1972 1976 1977 1985 1996 1998 až 2010. Pak už jen jednou za tucet let bronz s finským trenérem. Rulík ??? Guzmič ok, , takže můžeme přidat číslo 2024 do Slavností hokejek a Rulíka do trenérské Síně slávy. Hoši děkujeme za velké zážitky a tuhle placku. Mně osobně jen mrzí, že nám neuznali poslední gól proti Švédům, na výsledku 8:3 jsem měl osobní zájem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2024 před 12 hodinami, honza71 napsal: Jsem jeden z tech, co nad Cervenkou v minulosti lamal hul, ze uz je starej a na repre nema. Na tom, ze je starej se nic nemeni , ale jinak teda . Pak tu mame minimalne v poslednich dvou tydnech nejlepsiho golama sveta, kterymu moc preju, aby zustal zdravej a mohl ohromovat fanousky hokeje jeste hodne dlouho. Cely se to paradne seslo, zlato je krasny, ale nejvic se mi libilo semifinale. To byl zapas, kterej si budu pamatovat. Dvakrat srovnat behem prvni tretiny. Krasna druha tretina, kdy navic vyhnali z brany golmana. No a pak ty dva promeneny uniky ve treti tretine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 28. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2024 Před hodinou, guzmic napsal: pánové @eloga a @geometr děkujeme za přesné tipy a rozbor nominace ze 6. května Bambuch žehne Copak, špatně ses vyspal? Četl jsi oba ty mé příspěvky ze 6.května? A ano, jak jsem psal, že to úplně nevypadá, nezlob se na mne, ale podle toho, jak to naposledy dopadlo při EHT v Brně, to opravdu nevypadalo. Nicméně, aby se to zlomilo, jsem si (jim) přál. Přesné tipy, ani rozbor jsem ten den nepsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 28. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2024 Vizitka - Páter Bauer atd. https://cs.wikipedia.org/wiki/David_Bauer to spolu souvisí - firma Bauer s hokejovou sportovní nabídkou. Páter Bauer na mně kdysi udělal velký dojem - kněz a vede na střídačce hokejisty.... , jen ty podrobnosti jsme tehdy neznali. V komoušským světě to ani jinak nešlo, na dvoře hokejky za pár korun, to bylo 7, 9, nejdražší hokejku jsem měl jako kluk za 12,- korun. Hokejky dnes - trochu více peněz...... Výsledek 8:3 - osobní zájem, vůbec nejde o tip ani vsazenou částku, je to jen něco z hokejového dávnověku. Těch 8:3 jsme slízli od Švédů v Innsbrucku na olympiádě v roce 1964. Já jako kluk to žral již tehdy u televize a naši se trápili v útočné třetině, nemohli dát gól a Švédi vždy nějak získali puk, ujeli sami a sázeli nám tam jeden gól za druhým. Naši brankáři tehdy byli marní. To byla pro nás naprostá potupa, přitom u toho byli i Jiřík, Golonka, Černý, Holík atd. U nás na dvoře v té době něco nemyslitelného - dřevěný hokejky a mydlili jsme to celou zimu každý den. Letos jsem po skupinách mi tento dávný výsledek a nepříjemný zážitek vyvstal před očima. V semifinále jsem viděl to černě, přes Švédy? Ale co, říkám si, pořád ještě budeme moci hrát o bronz, to je taky medaile a i to bude úspěch. Samotné utkání se vyvíjelo tak nějak nahoru dolů, nic zkraje nenasvědčovalo úplné přestřelce, ale od druhé třetiny to bylo jinde a český kolotoč skutečně začal. Góly přibývaly a 7:3 byl stav před koncem. Švédi nakonec s prázdnou bránou - to tam musí padnout, sakra dělejte, střílejte, sakra, k...va,..... A také jo - , hurá a letím pro šampus, abychom odčinili my i já 60 let starou potupu. Prý offsajd, to neva, ale byl tam a my jdeme na Zlato . Kdepak Tumbo Johanssone - už tam máte kládu také..... Jsme si Kvit. ** Ještě o Finech z jiného roku. /1967/ se školním příběhem. Později Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 28. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2024 Před hodinou, geometr napsal: Copak, špatně ses vyspal? Četl jsi oba ty mé příspěvky ze 6.května? A ano, jak jsem psal, že to úplně nevypadá, nezlob se na mne, ale podle toho, jak to naposledy dopadlo při EHT v Brně, to opravdu nevypadalo. Nicméně, aby se to zlomilo, jsem si (jim) přál. Přesné tipy, ani rozbor jsem ten den nepsal. Ale prd, jen trochu legrace, dnes 14:30 bude nominace na ME v kopané, to zas budou všichni odborníci na fotbal. Sportu zdar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 28. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2024 Rozhovor Lucie Výborné s hokejovým historikem Tomášem Kučerou. https://radiozurnal.rozhlas.cz/hokejovy-historik-nebyl-duvod-abychom-v-hokeji-byli-dobri-jak-se-v-praze-odehral-9243725 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 28. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2024 Petr Dědek se ptá svého rádce v Dynamu: "Co mám ještě udělat? Přivedl jsem Willa, Hyku z KHL, pojistil Radila a Zohornu, angažoval Čerešňáka, Červenku, Šustra.. koho mám ještě koupit, abychom udělali titul?" ... Rádce mu odpoví: "Kup Třinec Peťo". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2024 Výbornej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2024 V 28. 7. 2024 v 20:07, Peta-Biker napsal: Petr Dědek se ptá svého rádce v Dynamu: "Co mám ještě udělat? Přivedl jsem Willa, Hyku z KHL, pojistil Radila a Zohornu, angažoval Čerešňáka, Červenku, Šustra.. koho mám ještě koupit, abychom udělali titul?" ... Rádce mu odpoví: "Kup Třinec Peťo". Říkám a pisu to už par let- letos uvidíte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2024 Proste neuveritelny, Jarda Jágr dal gól Spartě!!!!Ve 52 letech. Nemam slov. Je to borec. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 21. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2024 JJ68 je špica. V porovnání s borci 60/70 let to zvlášť vyniká, jedině se mu snad blíží jen Nedo, Ivan a Holík Jirka s Martincem. Jenže také jde i figuru a tělesné parametry, drobní štírci jako byli třeba Golonka nebo právě Martinec by dnes již neobstáli, ale Jaromír přivezl hokej 80/90 až do dnešních dob a ještě to je platná osobnost. Tož tedy klobouk dolů. Jeho současníků z let titulů a Nagana je dost, ovšem on je všechny válcuje včetně těch minulých. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 9. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2024 Varaďa je myslím teď bez práce. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epominos Odesláno 9. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2024 Kdo jste také byl na zápasů NHL? Jak vám přišla atmosféra fanoušků, mě tedy nic moc. Ale oba týmy hráli dobře a byla radost koukat na jejich skill. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Paráda, naši hokejisti na MS 20 přešli ve čtvrtfinále přes Kanadu. Dal jsem jen 1. třetinu, pak šel spát, že je to na dobré cestě, tak snad... A povedlo se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Ta U20 překvapuje. Loni jsem si myslel, že to byla jen náhoda, ale opacko je super. Uvidíme co s Amikama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Jsou tam samí kvalitní soupeři Amíkama počínaje... Na ty Švédy ve skupině mi přišlo, že nějak nevědí, co hrát (ale říkal jsem si, že jestli maj na turnaji někdy prohrát, tak teď), jinak se mi líbilo, jak hrajou. Uvidíme, šance je dycky, držím klukům palce a placku (samozřejmě nejlíp zlatou, že jo...) bych jim moc přál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se