xvoloda Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 S tou eligou to je tezky, ta soutez na to neni nachystana. Kdyz to povoli slovanu, budou chtit kosice, nitra, banska bystrice. Kde bude strop? Jak se bude postupovat/sestupovat? Co kdyz to nahodou nekdo ze slovenska vyhraje?? myslim, ze pujdou do ebel
xvoloda Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2018 Tak co, koukate na juniorsky ms?
Návštěvník Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2018 Tak posun v Pardubicích zatím jen částečný. Někteří hráči se chytli za rypáky a začali makat, jiní (Marozs, Hrabal,) jsou na vyhození. Z nových zatím hraje dobře Hovorka, co přišel nechtěný z Ruska, a Mikuš na beku. Viděl jsem jak zápas se Spartou, tak s Kometou a myslím, že při takovémto přístupu by Dynamo mělo v pohodě na místo v tabulce mezi 8.-12. flekem. Co je pořád tristní, tak je zapojení mladých. Další z našich mladých, Machala, co dával gól na Kanadě na juniorech, podepsal Třinci od příští sezóny. Vidím to pořád hodně špatně. Baráž nás nemine a tam si nedokážu odhadnout výsledek.Včerejší zápas s Brnem byl pěkný. Kometa byla po 2. třetiny lepší, tu prostřední naši odehráli ve starých tesláckých dresech, ta se mi moc líbila. Co nechápu, tak bylo chování brněnských "fanoušků". Flusání z balkónu na lidi, odpalování pyrotechniky na zimáku, zraněný hasič, takový debily aby člověk pohledal. V duchu se musím omluvit hradeckým nebo plzeňským fanouškům, s těmi to je někdy nepříjemný, ale tak nějak vzájemně, ale tohle bylo asi zu viel. Proč tu zvěř vůbec pouští na zimák? Hokej je vůbec nezajímá, jen dělat bordel. Hokej je soukromá akce, tak mělo vedení Dynama zavolat zásahovku, vyklidit kotel, kdo by dělal bordel, tak klepeta a zákaz vstupu na stadion, nazdar.
straspol Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2018 (upraveno) nic Upraveno 31. prosince 2018 uživatelem straspol
kuncák7 Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2019 Tak dnes v noci zasednu k TV a budu doufat s těma amikama v zázrak.
xvoloda Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2019 Taky to mam v planu, ale uvidim na kolik bude budik uspesnej pristi rok bych se rad dostal na nejakej zapas u nas
kuncák7 Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2019 Tak hokej to byl klasickej v těhle kategoriích- živelnej ( což mě se docela líbí, protože i prominu nějakou tu chybu ), ale bohužel s předpokládaným výsledkem.A ostatní výsledky? Ta Kanada mě dostala.
Pavelpu27 Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2019 Amíci naše kluky vozili na kolotoči. Jejich hra je o 30% rychlejší a dokážou u toho přesně kombinovat. Naši když srovnají rychlost, tak je kombinace v pdachu.
xvoloda Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2019 Já jsem rád alespoň za Dostála, ten se ukázal, že je s ním třeba počítat. Jinak by mi ani nevadilo, že nás velmoci o tolik přestřílí a chvílemi točí, ale co mi přijde jako velkej problém, že prostě repre nedává góly. A to nejen junioři. Áčko je mimo základní skupinu taky dost impotentní.
Pavelpu27 Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2019 Já jsem rád alespoň za Dostála, ten se ukázal, že je s ním třeba počítat. Jinak by mi ani nevadilo, že nás velmoci o tolik přestřílí a chvílemi točí, ale co mi přijde jako velkej problém, že prostě repre nedává góly. A to nejen junioři. Áčko je mimo základní skupinu taky dost impotentní.Tak se podívej, jak hrajou. Ono se né nadarmo říká - není ranka, není branka. My když se dostaneme do útočný třetiny, tak to honíme po rozích a zadním mantinelu. Chybí sjíždějící obránci, chybí rychlá výměna pozic, chybí přesné křižné přihrávky.... Ono je to ale hlavně tím, že bránící tým naše kluky prostě přebruslí, pořád je napadají, u odražených puků jsou rychleji. To se pak góly dáváají hrozně těžko. V první přestávce byla reportáž o akademii v Liberci. Zázemí super, ale ten trénink byl statický, strašně pomalý, vedení puku bez bruslení...
Pavelpu27 Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 (upraveno) 11:1 je to marný,je to marný ...... I jako Plzeňákovi je mi vás líto. To je prostě debakl a rozklad.Edit: Vraby, ale ty jsi z Chomutova, ne? Upraveno 4. ledna 2019 uživatelem Pavelpu27
vraby Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Jojo. Také nic moc v tabulce,ale zelpšuje se to. Každý bod dobrý. Minule jsme ztratili z Plzní na konci a potom udělali Spartu 10s před koncem.
kuncák7 Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Jojo. Také nic moc v tabulce,ale zelpšuje se to. Každý bod dobrý. Minule jsme ztratili z Plzní na konci a potom udělali Spartu 10s před koncem. 9 sekund, ale pohled na Spartu byl k nezaplacení :-)
Návštěvník Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 (upraveno) Mno, děkuji za pardubické fanoušky projevenou účast, ale já jsem za takový výsledek rád. Dynamo musí spadnout. To je jediná cesta k obrodě klubu. I kdybychom 2. kigu měli hrát několik let. Jinak odsud ty hajzly z managementu nedostaneme. Ovšem je i druhá varianta. Klub bez sponzora, zimák pro 10 tisíc lidí, kompletní mládež od přípravky. To je mraky peněz. Taky to tady může skončit nadobro. Edit: dobrý by bylo to zavřít 2023. A oslavit tak 100 let pardubického hokeje. Ty diletanti v čele s primátorem si nezaslouží než nakopat do prdele všechny Upraveno 4. ledna 2019 uživatelem Roman I.
Návštěvník Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Jenom aby si nezucastneny pozorovatel udelal obrazek. Na facebooku Dynama 500 nasranych postu. Tiskovy mluvci, podrztaska radnich a sam zastupitel nejdriv uvede clanek o dnesnim pruseru jako ostuda s po pulhodine to naprosto vystizne slovo ostuda radsi odebere. Debil si asi mysli, ze mu to lidi nedaj sezrat. Dali. Sent from my iPhone using Tapatalk
odjinud Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Tak hokej se hraje hlavne pro divaky, tedy pro goly a Pardubice k nim taky prispely, takze ja bych je nezatracoval... :-)
laskajefajn Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Tady neco nehraje Romane. Ja v tom vidim výhodný prodej Dynama. Jinak si to neumim vysvetlit. Každopadne me bude chybet a to dost derby. Vetšinou chodim jen na HK : Pardubice. Velka škoda že takhle pohřbili pardubickou tradici.
Návštěvník Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Tak hokej se hraje hlavne pro divaky, tedy pro goly a Pardubice k nim taky prispely, takze ja bych je nezatracoval... :-)To je taky pravda :-)))
Návštěvník Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Tady neco nehraje Romane. Ja v tom vidim výhodný prodej Dynama. Jinak si to neumim vysvetlit. Každopadne me bude chybet a to dost derby. Vetšinou chodim jen na HK : Pardubice. Velka škoda že takhle pohřbili pardubickou tradici.Kdo by to chtel koupit? Mluvilo se o tom Strnadovi z Prelouce. Ale kdyby to koupil za pakatel, tak by do toho musel narvat desitky milionu s velice nejistym vysledkem (Kladno, CB, Jihlava jako priklad). Jedine, ze by misto zimaku byla vietnamska trznice. Zimak vlastni mesto a klub plati veliky najem. Navic nejaou oddluzeni po letch vlady Smidberskeho. Uprimne bych rad na chodil na tu 2. ligu nez byt cele republice pro prdel jak poutove vopice, ale fakt nevylucuju, ze to tady padne zu grunt
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se