Přejít na obsah

HOKEJ

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

2:1 by byl myslim fajn vysledek, ale neska to fakt moc nejde, neni energie mi prijde a stesticko teda taky trochu chybi...;-(

Upraveno uživatelem tikzot
Odesláno

Tak nebyl to tak hroznej zapas. Posadi nás to zpatky na prdel, a fanoušky taky, ukáže to radu chyb a máme na čem pracovat. Rusové byli hratelni, byli lepší, ale hratelni. Takže teď zamakame v dalších zápasech a sehrajeme se na QF.

Odesláno

No...pískající fanoušci během ruské hymny...tak to je trošku buranství ;o( rusové hr?li normálně, žádné sviňárny, je to ostuda.

Odesláno

Důležité zápasy budou mít pořadové číslo 8 a 9. Tohle beru na sehraní, takže z toho závěry nedělám.

Kluci, makejte dal, ať to zase konečně cinkne.

Odesláno

No...pískající fanoušci během ruské hymny...tak to je trošku buranství ;o( rusové hr?li normálně, žádné sviňárny, je to ostuda.

Souhlasím.

Odesláno (upraveno)

Já už se na hokej dlouho nedíval, ale teď mi vadí komerční přestávky a podobné rozkouskovávání hry. Přijde mi, že hra je jen podružná...nebýt ztráty autentycity, dám to ze záznamu. Všechno naruby tu je... :wallbash:

*: držím klukům palce, snaží se, ať jim štěstí přeje

Upraveno uživatelem horal
Odesláno (upraveno)

Nevím proč to dneska netlačili víc do brány. Spousta zbytečných přihrávek, málo střelby.

Dneska? Chtěls napsat "jako obvykle", ne? Tohle je nešvar národního hokeje už x let.

Ale jinak mi to opravdu špatný nepřišlo. Neměli štěstí dneska, tak snad jsme si to vybrali.

Upraveno uživatelem geometr

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...