Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To je dobrá otázka. Jak jsem už psal, zasklení je na 4x posuvné - v létě to máme většinou otevřené, na JZ straně je pak ještě žaluzie aby na tebe nepražilo slunko. Takže kdo chce do stínu je vevnitř, kdo chce na slunko se válí venku. Trávíme tam hodně času i jaro a podzim - zimní zahrada. Letos jsme tam grilovali i na silvestra. 

• Dát hlas 1
  • po 2 týdnech...
Odesláno

ahoj, koupil jsem dům a máme na zahradě zapuštěný bazen. Je tam klasicky filtrační systém, bylo mi ale doporučeno koupit robota na čištění dne a stěn bazénu. Kdyz je tam filtrační systém, ma smysl utrácet za ty dražší? Našel jsem za 5k, ale klidně i za 30k (u těch si myslim ze to je především kdyz v bazénu není filtrace). Mate někdo zkušenost, případně tip na to co pořídit? Bazén klasika cca 5x2,5m, hloubka cca 1,2m. Diky

Odesláno

Bohužel filtrace musí být u bazénu vždy a robota taky doporučuju. Filtrace řeší základní čištění vody, ale nečistoty a vyvločkovaný bordel posbírá ze dna a stěn vysavač. Může být manuální, ale to je zas pak pracné, za mě je robot dobrá věc. 

Odesláno

@subtitles017
Niekolko rokov som mal tento: Dolphin kabel 
Kvalita cistenia dna super. Obmedzenie: kabel, vysavac sa v bazene rozne toci, kabel sa kruti, je nutne ho narovnavat, kedze sa stane, ze stoceny kabel nepusti vysavac a cast bazena nebola povysavana. Filter je latkovy, treba ho preprat. Automaticka pracka, cista voda, 20-30 stupnov, nejaky rychly program. 

Kvoli kablu som predchadzajuci predal. Kupil som Doplhin aku, cize rovnaky vyrobca. K nemu som dokupil "papierovy" filter 20 mic. Bateria vydrzi len jedno plne vysavanie (udava sa 1,5 hodiny ale netusim aky je realny cas). Takze ho treba vytiahnut a pichnut na nabijacku. Rozculovalo ma to, ale po po niekolkych tyzdnoch som si zvykol. Aj tak od jari do jesene s bazenom "zijeme" denne. Tento mam 2 roky a spokojnost.

Odesláno
před 5 hodinami, subtitles017 napsal:

ahoj, koupil jsem dům a máme na zahradě zapuštěný bazen. Je tam klasicky filtrační systém, bylo mi ale doporučeno koupit robota na čištění dne a stěn bazénu. Kdyz je tam filtrační systém, ma smysl utrácet za ty dražší? Našel jsem za 5k, ale klidně i za 30k (u těch si myslim ze to je především kdyz v bazénu není filtrace). Mate někdo zkušenost, případně tip na to co pořídit? Bazén klasika cca 5x2,5m, hloubka cca 1,2m. Diky

Odesláno

potvrdzujem co napisal @EpsteinBarr 

Roboticky vysavac je v podstate povinne prislusenstvo k zapustenemu bazenu, momentalne mam Zodiac Cyclonx, je to starsi vysavac, ale okrem toho ze si sem tam zamota kabel a nedociahne do kutov som 100% spokojny. Pustam ho v podstate kazdy den pred kupanim sa. Ked budem kupovat novy, pojdem do baterkoveho, ten kabel je celkom otrava.

Odesláno

Diky moc všem za odpověď a za tipy, je tedy jasne, ze robot bude muset byt pořízen.

Byl jsem dnes v Mountfieldu a mají tam velké slevy, koukal jsem na toto, tak to možná vezmu.. 30k se mi za to proste dávat nechce, cca tech 10 - 15 asi přežiju..

https://www.mountfield.cz/vysavac-warrior-pro-3bvz0352?_gl=1*1lovqev*_up*MQ..*_ga*MTExOTk5NTM4OC4xNzU3NDIxMzg3*_ga_DN65V4JZEH*czE3NTc0MjEzODckbzEkZzEkdDE3NTc0MjE0MDMkajQ0JGwwJGg3OTkxNTY1Mg..

Odesláno

no koukám na to, ze ty ceny jsou nesmysl 🙂 “slevy”… kouknu u konkurence, kde kolem těch 10-15tis asi koupím lépe.. 

ten Aiper scuba mas tuhle levnější variantu, nebo něco dražšího? vidím, ze těch typu jsou taky mraky..

https://www.datart.cz/vysavac-bazenovy-aiper-scuba-se.html?gad_source=1&gad_campaignid=22918802142&gbraid=0AAAAAD6mxUy5VVTsEw5G8ayGyYwspKQym&gclid=Cj0KCQjwoP_FBhDFARIsANPG24O6Rp8dH4Nkcz8CInIAJv_X93aovllWsMBmg26zflJn1sFABp7mFacaAiZUEALw_wcB

Odesláno

V německu vycházej tyhle věci podstatně lépe. Já mám třeba tento, který 3 roky zpět stál 30k u nás a já jej z Německa sehnal za 20. A teď je ještě za lepší love. 

https://www.amazon.de/dp/B07V3FXRZL/?smid=A1ZI0PULP5V2UQ&tag=idealode-mp-pk-21&linkCode=asn&creative=6742&camp=1638&creativeASIN=B07V3FXRZL&ascsubtag=2025-09-10_a3c02d51157345add27216709d2a0654949ded8340fab4b618b1840bbd48d57a&th=1

Odesláno

@exBURN takmer ku vsetkemu vies kupit no-name alternativu lacnejsiu o 1/3. Kazdy nech si zvazi plusy/minusy. Za mna kupovat elektronicku vec za par sto evri, ktoru planujem pouzivat par rokov a je celkom pravdepodobne ze budem potrebovat servis/nahradne diely tak by som isiel do nejakeho renomovaneho vyrobcu (Zodiac/Dolphin/...)

Odesláno

@exBURN beriem spat. nemam vo svojom okoli nikoho kto ma robota od tejto znacky, resp ho spominal ze o nom uvazoval. Dizajnovo mi to prisiel uplne klon Zodiacu, ktory mam ja, preto ten urychleny zaver.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...