geometr Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Jsem kolegovi volal, že u nás na zahrádce otevřeli okýnko na čepovaný. Tak šel. Prej jenom desítku. Tak to ne "to nechci". A dvanáctka už je naražená a teče (jsme tam štamgasti) a ocenili to i ostatní, co si přišli :-) No, ten jeden povídá (co tam taky chodí a známe se od pohledu) "já byl rád i za tu desítku - točený!, tak jsem nečinil nátlak...", no ale už je to dobrý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
km.kmk Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Plzeň mi stejně nejvíc chutná U Pinkasů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Já včera zajel k Vackům pro malej soudek jedenáctky, že se jako staví kámoši. Místo 6 jsme se sešli 4, z toho jeden za chvíli vodjel a jeden toho moc nevypije, resp. to výrazně kompenzuje panákama. Takže jsme na to byli v podstatě dva. Ráno koukám a v sudu nic. Takže jsme s tím kolegou jich dali tak po dvanácti. Asi se nad sebou budu muste zamyslet. Ale jinak to byl fajn večer, to zas jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Já včera zajel k Vackům pro malej soudek jedenáctky, že se jako staví kámoši. Místo 6 jsme se sešli 4, z toho jeden za chvíli vodjel a jeden toho moc nevypije, resp. to výrazně kompenzuje panákama. Takže jsme na to byli v podstatě dva. Ráno koukám a v sudu nic. Takže jsme s tím kolegou jich dali tak po dvanácti. Asi se nad sebou budu muste zamyslet. Ale jinak to byl fajn večer, to zas jo.Priste dej vědět. Sednu si do rohu, hubou ke zdi a pomůžu vám, aby vám nebylo druhej den těžko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 No kupodivu to nebylo po ráno tak zlý. Což mě právě trochu děsí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Od té doby, co vstávám ráno v 10, mi taky zle není. Takže je jasný, ze za to dřív nemohl chlast, ale brzké vstalvání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 U nás doma je už třetí třicítka jedenáctky Bernard. To se to nějak vypařuje nebo co...a to jsem chtěl pivo radikálně omezit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 Plzeň mi stejně nejvíc chutná U Pinkasů...A U Jelínků, vod Bohouška, zkoušels? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 U Jelínků je luxusní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 Ja mam taky asi plzen nejradsi vod Jelinku. Ale jednou tam bylo na zachode v musli hovno. Nabonzoval sem to tam pani a vona rika: Lidi sou prasata. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 (upraveno) A přitom tam maj sudovou myslím. Jako u Hrocha. Proste to umí. Upraveno 19. dubna 2020 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
km.kmk Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 A U Jelínků, vod Bohouška, zkoušels?Nezkoušel, vždycky mě to vcucne k Pinkasom a nechce pustit... Musím někdy vyzkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 A nejlepsi je v deset hadr pres pipu a nazdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 A přitom tam maj sudovou myslím. Jako u Hrocha. Proste to umí.Mají...Kouzlo je v tom, že mají plný sklep, se sudy se nehýbe, a pivo se v nich pěkně usadí.Zdroj.: Bohouš (výčepní s řidítky pod nosem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 No vida :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 Ty časy, kdy se ještě smělo postávat venku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 Tak jsem dnes dal Radegast Ratar a mě tedy šmakuje,kdo má rád kořké musí koštnout..Je to někde normálně v krámu, nebo furt globus? Sem to ještě nepotkal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 Chujové, nejlepči je u Tygra.U Jelínků ale fajn, Pinkas neurazí, ale to je tak vše. Sorry Locque. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 Chujové, nejlepči je u Tygra.U Jelínků ale fajn, Pinkas neurazí, ale to je tak vše. Sorry Locque.Já už tam teda dlouho nebyl ale jedna z nejlepších plzní byla vždycky U Rudolfina nahoře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 Jo, Rudolfinum nahore je fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se