Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

No dobre tak nie koli Vam, v Lidli zas taky vyber neni, tak som tomu dal sancu nie len Plznou ziv je clovek.

Upraveno uživatelem cali
Odesláno

Já dneska zkoušel Staropramen Exportní ležák a není to úplně blbý. A ještě jsem měl Gambrinus Patron 12 a na to, jak jejich desítku nepozřu, tak tohle je ok.

Odesláno

V Lidlu měli někdy před Vanocema nejakej Weizen Bier, plechovka za asi 12 korun. Vynikající pšenice za nesmysl cenu. Bohužel to byla jednorázovka. Argus je takovej fakt takový pivo pro nouzový stav. Lepší než drátem do oka..ale ne o moc.

Odesláno

V Lidlu měli někdy před Vanocema nejakej Weizen Bier, plechovka za asi 12 korun. Vynikající pšenice za nesmysl cenu. Bohužel to byla jednorázovka. Argus je takovej fakt takový pivo pro nouzový stav. Lepší než drátem do oka..ale ne o moc.

Weizen Bier tam maj pravidelně a akcích - tuším v alpským týdnu. Pamatuju, že stával i deset korun a mívali to i v 5L soudcích :)

Odesláno

Tygr je jediná hospa, kde stávám frontu patnáct minut před otevřením.

A párkrát jsem se tam zpil s některými legendami fóra.

Rudolfinum taky cajk. Patří mezi moje TOP 5 Pilsner Urquell hospod v Praze.

Já když jsem v Práglu, tak se vždy snažím stihnout Plzeň U Dvou koček a Kozla 12" oproti ministerstvu zahraničí, jestli se nepletu.

Už jsem to našel... U Černého vola.

Odesláno

Jak zase otevřou hospody, asi si udělám "pivní" výlet do Prahy. :-)

Odesláno

I prd velebnosti. Dal bych nekde lehky obed a u Jelinku zacnem az tak ve 13:00-13:30. V deset se zavira, tak toho zas tak moc nestihnem.

Odesláno

I prd velebnosti. Dal bych nekde lehky obed a u Jelinku zacnem az tak ve 13:00-13:30. V deset se zavira, tak toho zas tak moc nestihnem.

No, v případě rychlého nástupu a střídání 12 st.. ležáku např. s whiskou nebo rumíkem lze odpadnout i za dvě hoďky, v závislosti na tréninku a těl. konstituci  :guitar:

Odesláno

Spolužák na průmce se s náma s celou třídou vsadil, že za hodinu vypije 20 piv. Vyhrál. Akorát když už toho měl stejně převážnou většinu zas horem venku, tak jsme ho odvedli domu a opřeli o dveře.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...