tano Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Urcite lepsi, nez predchozi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 23. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Přihořívá ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 (upraveno) Jo, tak na to už se celkem dívat dá.Uvidíme, jak to nakonec dopadne. Upraveno 23. prosince 2016 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 No faaajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 To je jiny kafe, ani to datum mi nevadi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 konecne to vyzera ako damasko..! je velke plus ze konrad cita reakcie na forach a rozmysla nad nimi. este pod ten kriz dat day-date a myslim, ze by to bolo na pochvalu aj od instanta. btw, keby ste tu len SUBmisivne pochlebovali, nic by na nich nezmenil... viete o tom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Ty černožluté zér gút. Měl se s nimi vytasit dříve, než s těmi thajkami. Absence day-date nevadí, stačí mi když pod vodou budu vědět, kolikátého je. Nápis DIE by mne stejně asi rozčiloval a vyvolával reminiscence na Zicha ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Ty černožluté zér gút. Měl se s nimi vytasit dříve, než s těmi thajkami. Absence day-date nevadí, stačí mi když pod vodou budu vědět, kolikátého je. Nápis DIE by mne stejně asi rozčiloval a vyvolával reminiscence na Zicha ;o)...hezká omluvenka pro den!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Datum na tomhle místě vyhodit úplně a jsou to povedený Damaska, ten kříž by si Konrád měl snad i patentovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Z mého pohledu je nová verze D-sub krokem správným směrem. Esteticky je přesun datumky ze čtvrté hodiny na 16:30 moc fajn, navíc rotace čísel na datovém v?nci do vodorovné polohy je přidanou hodnotou, je to propracovan?jší (datumový v?nec musel být vyroben extra, není to tuctovka) Tyhle vlastnosti (i daydate modely mají znaky na obou v?ncích trochu natočené) jsou typické pro Damasko, stejně jako kříž a ručky. Modrý model byl fakt hodně nehotový. Jsem zv?dav, jak budou vypadat na tahu z ponorkové oceli s divers sponou s extenzí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Libi se, kolik horka tu vyvolaly rezivejici damaska a kdyz to potvrdil i vyrobce sam pouzitim jine oceli, tak je ticho...chybi mi tdn stary chronomag:) Stary design byl bida. Tohle ale taky neni nic dobreho. Dyt jsou to vicemene zvetsene jejich pilotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Dyt jsou to vicemene zvetsene jejich pilotky. No já myslím, že to nevadí. Alespoň je z toho poznat "D" style... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 presne tak, od Konrada by som ziadnu superkreativitu v dizajne nepozadoval, pri vsetkej ucte.. nemusi to dopadnut. toto presne by som cakal: vec ktoru rozoznam ako Damasko a je jedinecna - lebo tento dizajn s krizom na cifre je rozhodne unikatne "jeho". + nakoniec, ved nikto nepovie o vsetkych tych velkych rolex potapkach, ze su len zvacsene submarinery.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 presne tak, od Konrada by som ziadnu superkreativitu v dizajne nepozadoval, pri vsetkej ucte.. nemusi to dopadnut. toto presne by som cakal: vec ktoru rozoznam ako Damasko a je jedinecna - lebo tento dizajn s krizom na cifre je rozhodne unikatne "jeho". jo souhlas, ale zas tak unikatni a "jeho" ten kriz neni, stejne tak ledove kaleni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 myslel som skor "charakteristicke".. dnes uz je unikatne maloco. a pri vsetkej ucte, kto kedy videl tu Certinu.. btw, Certina.. Certina.. to nebolo nejake auto od Fordu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Veru, si mi ho pripomenul. Starý dobrý Ford Certina. Namiesto vetračiek malo iba malé dátumové okienka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Ford Cortina.............podle Cortiny d'Ampezzo, dějiště zimní olympiády v roce 1956*** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 To máš popletené. Olympiáda bola v Certina d'Ampezzo v roku 1888. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 sa niekedy pytam, ako nas dvoch tu este niekto moze brat vazne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Stačí nedať smajlíka a hneď začnú vyliezať, jak sýkorky na slnečnicu . Občas ani smajlík nepomôže, ale to už nie sú sýkorky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se