Přejít na obsah

Damasko D-sub1

martin151

Doporučené příspěvky

Urcite lepsi, nez predchozi..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 233
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ty černožluté zér gút. Měl se s nimi vytasit dříve, než s těmi thajkami. Absence day-date nevadí, stačí mi když pod vodou budu vědět, kolikátého je. Nápis DIE by mne stejně asi rozčiloval a vyvolával reminiscence na Zicha ;o)

Odkaz ke komentáři

Ty černožluté zér gút. Měl se s nimi vytasit dříve, než s těmi thajkami. Absence day-date nevadí, stačí mi když pod vodou budu vědět, kolikátého je. Nápis DIE by mne stejně asi rozčiloval a vyvolával reminiscence na Zicha ;o)

...hezká omluvenka pro den!!!
Odkaz ke komentáři

Z mého pohledu je nová verze D-sub krokem správným směrem. Esteticky je přesun datumky ze čtvrté hodiny na 16:30 moc fajn, navíc rotace čísel na datovém v?nci do vodorovné polohy je přidanou hodnotou, je to propracovan?jší (datumový v?nec musel být vyroben extra, není to tuctovka) Tyhle vlastnosti (i daydate modely mají znaky na obou v?ncích trochu natočené) jsou typické pro Damasko, stejně jako kříž a ručky. Modrý model byl fakt hodně nehotový. Jsem zv?dav, jak budou vypadat na tahu z ponorkové oceli s divers sponou s extenzí...

Odkaz ke komentáři

Libi se, kolik horka tu vyvolaly rezivejici damaska a kdyz to potvrdil i vyrobce sam pouzitim jine oceli, tak je ticho...chybi mi tdn stary chronomag:) Stary design byl bida. Tohle ale taky neni nic dobreho. Dyt jsou to vicemene zvetsene jejich pilotky.

Odkaz ke komentáři

presne tak, od Konrada by som ziadnu superkreativitu v dizajne nepozadoval, pri vsetkej ucte.. nemusi to dopadnut. toto presne by som cakal: vec ktoru rozoznam ako Damasko a je jedinecna - lebo tento dizajn s krizom na cifre je rozhodne unikatne "jeho".

+ nakoniec, ved nikto nepovie o vsetkych tych velkych rolex potapkach, ze su len zvacsene submarinery.. :)

Odkaz ke komentáři

presne tak, od Konrada by som ziadnu superkreativitu v dizajne nepozadoval, pri vsetkej ucte.. nemusi to dopadnut. toto presne by som cakal: vec ktoru rozoznam ako Damasko a je jedinecna - lebo tento dizajn s krizom na cifre je rozhodne unikatne "jeho".

jo souhlas, ale zas tak unikatni a "jeho" ten kriz neni, stejne tak ledove kaleni ;)

il_570xN.890427898_7bdz.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...