Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

já naštěstí rýsoval Rotringama nebo Staadlerama .... a i tuž jsem měl imperialistickou po tátovi :-d

ti chudáci co měli Centry .... Ale naštěstí ve 4 ťáku na průmce přišel AutoCad, jinak to byl fakt očistec :)

Upraveno uživatelem Milan Praha
Odesláno

Taky se mi doma ještě válí Rotringy. Centrografy byly strašný křápy. Furt zaschlý, zatvrdlý. Asi v roce 1980 jsem pro Rotringy jel s tátou do Prahy a koupil sadu 4 per asi za 400,-Kčs. Měli to tehdá v jediné prodejně v celé Praze. Cítil jsem se s nima jako king.

Odesláno

Tak kdo stihl koupit s tím původním dýnkem, tak bude za pár let ve vatě :)

Záleží, kolik se jich stačilo vyrobit.. Většinou je to na obědnávku s čekací dobou, tipuju 2 měsíce?

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Možná je to komické a zapadlo to tady v té chemické anekdotě, ale ty hodinky se mi fakt líbí. Jak bronz, tak matná "vojenská" varianta. Kdyby byly v prodejním vlákně za vylepšenou cenu, tak bych se škrábal na hlavě.

Malý dotaz k životu s bronzovými hodinkami. Nebarví to po delším nošení kůži na ruce?

Upraveno uživatelem Hasňa
Návštěvník dabelM
Odesláno (upraveno)

V týdnu jsem e-mailem obdržel informaci od prodejce Prim z pražské Kotvy o přípravě 39mm limitky Orlíků s bronzovým pouzdrem a strojkem s mimostředkou...

Upraveno uživatelem dabelM
Návštěvník dabelM
Odesláno

Spis 38mm, ne? To by bylo fajn, to se da nosit :)

Asi jo, mejl mám ve firemním notebooku a ten zůstává přes víkend v kolbence....

Odesláno

Nedávno to tady v nějakém vlákně proběhlo,že se šušká o 38 s mimostředkou a financ to rozporoval že nešušká. Škoda. 38 v bronzu a s mimostředkou ještě k tomu inhaus by bylo pěkný.

• Po roku...
Odesláno (upraveno)

Snížení ceny se nedá čekat, zvýšení kvality, tam je prostor.

Budu se těšit na fotky bronzovek po roce (nošení).

Bronzovky jsem videl po dvou a pul letech noseni na jednom prodejci z Elton a maji moc krasnou patinu. Vypadaji lepe nez uplne nove. 

Upraveno uživatelem koppy

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...