Milan Praha Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2016 (upraveno) já naštěstí rýsoval Rotringama nebo Staadlerama .... a i tuž jsem měl imperialistickou po tátovi :-d ti chudáci co měli Centry .... Ale naštěstí ve 4 ťáku na průmce přišel AutoCad, jinak to byl fakt očistec Upraveno 1. prosince 2016 uživatelem Milan Praha
Geodet Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 Taky se mi doma ještě válí Rotringy. Centrografy byly strašný křápy. Furt zaschlý, zatvrdlý. Asi v roce 1980 jsem pro Rotringy jel s tátou do Prahy a koupil sadu 4 per asi za 400,-Kčs. Měli to tehdá v jediné prodejně v celé Praze. Cítil jsem se s nima jako king.
Miloshu Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 Tak kdo stihl koupit s tím původním dýnkem, tak bude za pár let ve vatě Záleží, kolik se jich stačilo vyrobit.. Většinou je to na obědnávku s čekací dobou, tipuju 2 měsíce?
FreemanTKOZ Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 Věřím, že když jim někdo napíše, tak to vyrobí i s původní chybnou verzí dýnka :-D
Hasňa Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 (upraveno) Možná je to komické a zapadlo to tady v té chemické anekdotě, ale ty hodinky se mi fakt líbí. Jak bronz, tak matná "vojenská" varianta. Kdyby byly v prodejním vlákně za vylepšenou cenu, tak bych se škrábal na hlavě. Malý dotaz k životu s bronzovými hodinkami. Nebarví to po delším nošení kůži na ruce? Upraveno 17. února 2017 uživatelem Hasňa
gunman Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Minulou sobotu jsem na ně koukal ve Futuru v Hradci. Kdyby stály kolem 50-ti, tak do nich půjdu. Ale kdyby není, takže zůstanu u Zekonovy limitky z 2014.
Hasňa Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Jo, těch 50k je dost výrazná psychologická hranice.
Návštěvník dabelM Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 (upraveno) V týdnu jsem e-mailem obdržel informaci od prodejce Prim z pražské Kotvy o přípravě 39mm limitky Orlíků s bronzovým pouzdrem a strojkem s mimostředkou... Upraveno 18. února 2017 uživatelem dabelM
Jörg8X Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Spis 38mm, ne? To by bylo fajn, to se da nosit
Radik Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Orlik II C at uz klasika Nebo bronz je na me velky. Ale libi se to zas Jo.
Návštěvník dabelM Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Spis 38mm, ne? To by bylo fajn, to se da nosit Asi jo, mejl mám ve firemním notebooku a ten zůstává přes víkend v kolbence....
bob.zizka Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Nedávno to tady v nějakém vlákně proběhlo,že se šušká o 38 s mimostředkou a financ to rozporoval že nešušká. Škoda. 38 v bronzu a s mimostředkou ještě k tomu inhaus by bylo pěkný.
koppy Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Odesláno 17. září 2018 (upraveno) Snížení ceny se nedá čekat, zvýšení kvality, tam je prostor. Budu se těšit na fotky bronzovek po roce (nošení). Bronzovky jsem videl po dvou a pul letech noseni na jednom prodejci z Elton a maji moc krasnou patinu. Vypadaji lepe nez uplne nove. Upraveno 17. září 2018 uživatelem koppy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se