Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Cau,

Chci pozadat o radu ohledne koupe hodinek. Moc predstavu nemam, chci neco presneho, spolehliveho co se rychle neosoupe, s peknym svezim designem. Jezdim hodne na kole tak aby byly vhodne i na sport...

Muzete mi dat par tipu abych si mohl udelat nejaky vyber?

Diky moc... smile.gif

Odesláno

Můj tip zní: začíst se do Chronomagu, věnovat tomu trošku času a zcela jistě něco objevíš i když ten finanční limit není nic moc. Ale třeba ho po přečtení pár stránek zvýšíš smile.gif. Jedno je jisté, když do hodinek investuješ kromě peněz i trochu úsilí, tvá radost z nich bude o to větší. Good luck!

Odesláno

Ohooo ... jestli nemáš představu, tak tady pomůže jen trpělivost a pročítat vlákna ... pokud to má být mechanika, tak asi seiko nebo orienty ... ale zkušenost je taková, že ještě dva měsíce chronomagu a hodíš sem ten dotaz znovu, jen limit už bude 10 000,-.

Ale pokud trváš na 2000 za nové a má to být kvalita (telativně, nečekej za tu cenu zlaté rolex ... smile.gif ), tak možná něco z ruska a určitě japonsko, asi bych v téhle hladině šel do SEIKO http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=5560 ... . Držím palce a doporučuju vlákno Japonské hodinky a Ruské hodinky ... .

A hlavně až se rozhodneš, tak pak dej vědět ... smile.gif

Návštěvník Diskutér
Odesláno

Doporučuji ti si koupit jakékoliv. Za dva tisíce už by mohly být i s řemínkem... tedy krokodýla nečekej, ale tikat asi budeš muset sám. Teď mě napadá... že ty myslíš za dva tisíce euráků?

Odesláno

dovolím si dporučit seiko SNA421 (quartz, stopky, budík nebo duální čas, datum)

na ebay kolem $90 v aukci nebo $120 Buy it Now

už přes týden jsem spokojeným majitelem

user posted image

Odesláno

Na kolo lyže atd. používám tyhlehttp://www.conrad.cz/hodinky-seastar+dp75554/

Ne, ze by vypadaly spatne, ale kdyz pisou, ze jsou odolne a "vodotosne pri beznem normalnim pouzivanim v dennim zivote, ale NESMI se vsak ponorit do vody" biggrin.gif. Nevim no, radeji bych doporucil nejake ty Seika wink.gif

Odesláno

Cau,

Chci pozadat o radu ohledne koupe hodinek. Moc predstavu nemam, chci neco presneho, spolehliveho co se rychle neosoupe, s peknym svezim designem. Jezdim hodne na kole tak aby byly vhodne i na sport...

Diky moc... smile.gif

zvyš si limit tak na 150 USd -> lehce nad 3500CZk..za to uz mas moc pěkné Seiko divery.

Odesláno

Cau,

Diky moc... smile.gif

zvyš si limit tak na 150 USd -> lehce nad 3500CZk..za to uz mas moc pěkné Seiko divery.

Naprosto souhlasím a ztotožňuji se s názorem Safiho smile.gif

Odesláno

Tvoje zadání splní beze zbytku elektronické hodinky. Třeba takové, jako nabízí Filipes. Mechanické hodinky nejsou příliš vhodné do prostředí se silnými otřesy, k čemuž jízda na kole rozhodně patří.

Odesláno

rur, prosím tě, ty medison mají myotu? jak jsi s nima spokojený?

Odesláno

Jestli je tam myota tak to nevím. I přes průhledné dýnko to nejde nějak poznat.

Jo a k té odolnosti, zrovna dnes mě vběhl pod kolo psík. Dovedete si ten pád asi představil, kolena loket dodřené do krve. Hodinky, ale bez úhony šlapou dál, škrábanace taky žádný jen jsem je oprášil a otřel. Jo ta neodolnost vodě mě nevadí na koupaliště mám jiné. Spokojnost tedy maximální za ten peníz.

Odesláno

Jo a k té odolnosti, zrovna dnes mě vběhl pod kolo psík. Dovedete si ten pád asi představil, kolena loket dodřené do krve. Hodinky, ale bez úhony šlapou dál, škrábanace taky žádný jen jsem je oprášil a otřel. Jo ta neodolnost vodě mě nevadí na koupaliště mám jiné. Spokojnost tedy maximální za ten peníz.

Takže ty se jedeš na kole vykoupat a hodinky na koupaliště si vezeš v kapse ? laugh.gif

Odesláno

Ruku do ohňa by som dal za to, že mám navlas rovnaké, ale so značkou TRIAS. Tiež som s nimi spokojný, no strojček nie je Miyota, ale celkom určite nejaký ten Made in China. 21 kameňový automat s možnosťou ručného natiahnutia. Škoda, rotor naťahuje len jedným smerom a tým druhým pasívnym, letí nadzvukovou rýchlosťou. smile.gif

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...