Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
Odesláno

Po dlouhé době opět setkání a opět za 1A! Nějaký čas jsme to ladili, ale vše proběhlo dle domluvy, jako vždy. Rozhodně doporučuji, tohle je starej, spolehlivej matador.

• po měsících...
Odesláno

Tak tentokrát nám to s Tomem konečně klaplo, i když už jsme se oťukalváli dřív :) Samozřejmě všechno v pohodě, rychlá domluva, setkání včas na smluveném místě, pokec, obchod, nazdar, vše v nejlepším pořádku. Díky a samozřejmě doporučuji.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ačkoliv tentokráte mimochrono mini obchod, tak to nic nemění na tom, že Tom opět vyšel vstříc, přiblížil se, abych to neměl tak daleko a k tomu vše rychle a efektivně, to mě vždycky tuze potěší;-))) Rekomendace nejvyšího kalibru;-). Diky!

• po měsících...
  • po měsících...
  • po měsících...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Tak se taky přidám. Díky Tomovi za super hodinky! Vše proběhlo podle domluvy i ze super pokecem. Jednoznačně doporučuju a kdykoliv rád zopakuju. 

• Po roku...
  • po měsících...
Odesláno

Bullet je jeden z nejvíc nejlepších chronomagorů, co jsem kdy potkal. Opravdový hodinkový blázen v nejlepším slova smyslu. Všechno v naprostém pořádku a pohodě, 105% doporučení 👍

• Po roku...
  • po měsících...
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno

S Tomášom tentokrát ako kupujúcim seriózna dohoda, skvelý pokec cez telefón, jednoducho obchod na 1*😉. Jednoznačne doporučujem👍

• po měsících...
Odesláno

Měl jsem tu čest koupit hodinky - popis v inzerátu naprosto přesně odpovídal realitě (hodinky v TOP stavu). Přímá, férová a rychlá komunikace. Dochvilnost při osobním setkání, velmi příjemná setkání. 

Obchod jsme uzavřeli a přitom příjemně pokecali

Díky a všem vřele doporučuji

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...