Kid_A Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 (upraveno) Leto...cas perlonu... Upraveno 19. dubna 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2018 Čtu si tak starý články na Monochrome a najednou koukám, že jsme ještě zdaleka nevyzkoušeli všechno... https://monochrome-watches.com/friday-find-omega-speedmaster-plaisted-expedition-1968-for-an-insane-price/ Dokonalý hodinky na dokonalým tahu.. beads of rice 1968 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 20. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2018 Jezis to se mi tak strasne nelibi... :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 20. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2018 myslel jsem, ze nejhorsi kombinace byla na mem remenu, ale toto je katastrofa :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2018 Já bych zase řekl, že je to diskutabilní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2018 Tyhle reakce jsem čekal narážel jsem na to, že "rejže" byla ve své době jeden z nejpohodlnějších náramků (jednotlivá zrnka se krásně přizpůsobila jakémukoliv zápěstí) a navíc měl tenhle tah vychytanou plynulou regulaci délky... ale člověk to má tak spjaté s Doxičkama, že by ho tahle kombinace vůbec nenapadla. Jinak za mne největší tragédie ever je ten úzkej a relativně tenkej a jemnej mesh J.B.Champion, a přitom je to neoddiskutovatelná část historie Speedmasterů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 20. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2018 Nejde az tak o Doxicky. Ze je rejze pohodlnej tah je bez diskuse, ale tohle k sobe proste tak brutalne vizualne nejde, ze muze bejt pohodlnej jak chce a stejne ho tam nedam.Je to samozrejme subjektivni, takze pisu jen za sebe. Mesh je taky tragedie, ale to skoro u vseho. Je hodne malo modelu kam sedne. Nesedi mi osobne napriklad ani u novejch Becek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 21. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2018 (upraveno) Tyhle reakce jsem čekal narážel jsem na to, že "rejže" byla ve své době jeden z nejpohodlnějších náramků (jednotlivá zrnka se krásně přizpůsobila jakémukoliv zápěstí) a navíc měl tenhle tah vychytanou plynulou regulaci délky.... rejze byla casta, ale ta spona s mikroregulaci je celkem rare, sam bych jednu uzil:)Je to super pohodlny tah, ale hodi se na drobnejsi hodinky, jako Connie a Seamaster z 50-60 tych, na nez byl urcen. Taky je to jen 18ka, coz je videt jak to nesedi na 633 koncovky Jinak za mne největší tragédie ever je ten úzkej a relativně tenkej a jemnej mesh J.B.Champion, a přitom je to neoddiskutovatelná část historie Speedmasterů...Souhlas, prakticka stretch fce vitezi nad designem, byli to astronauni a ne chronomagori Upraveno 21. dubna 2018 uživatelem Seamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 21. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2018 Chronobundus je bez moonů k nevydržení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 21. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2018 A on se tu ani nepochlubí! https://www.instagram.com/p/BhwYuc3nPoW/?taken-by=jirivratislav https://www.instagram.com/p/BhlTZaRH7dv/?taken-by=diaboliqstraps Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 Nějak jsem si oblíbil na hodinkách oranžovou. Po mém posledním GULF úletu na Moonech přidám mnohem decentnější variantu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakham Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 Stejně jsou Moonwatche top... Oni snad na úplně všem vypadají parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 Já je mám teď nejraději na tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 Na tahu mě akorát štve to, že koncovky přesahují nožky pouzdra. Líbí se mi na nich ta menší vintage velikost a ze 48 mm lug to lug je najednou 55 mm. Starší tahy měly ty koncovky vykousnuté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 mel jsem ho dlouho v hlave a dnes jsem se do jeho vyroby na posledni chvili pustil, zitra budu plakat :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Zkuste na speedy hirsch James. V reálu naprostá pecka, vodeodolny a díky gume se vůbec nepoti ruka. Skvělý řemen. Díky strapshop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 (upraveno) Tak tohle muzu podepsat. Skvelej remen Upraveno 26. dubna 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzydko Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Dobry je ten Jimmy, ja tiez na hnedo, snazim sa trafit farbu indexov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 27. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 (upraveno) Kluci, kdyby měl někdo chuť udělat stylové fotky svých moonů, na výstavě Cosmos Discovery v Brně, která za pár dní začíná, by to asi šlo hodně dobře https://www.informuji.cz/akce/jhm/97450-cosmos-discovery/ https://ww.cosmosdiscovery.cz Upraveno 27. dubna 2018 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzydko Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Je to fajn vystava, bol som tam ked bola v BA, ale to som ešte moony nemal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se