Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tyhle reakce jsem čekal :) narážel jsem na to, že "rejže" byla ve své době jeden z nejpohodlnějších náramků (jednotlivá zrnka se krásně přizpůsobila jakémukoliv zápěstí) a navíc měl tenhle tah vychytanou plynulou regulaci délky... ale člověk to má tak spjaté s Doxičkama, že by ho tahle kombinace vůbec nenapadla.

Jinak za mne největší tragédie ever je ten úzkej a relativně tenkej a jemnej mesh J.B.Champion, a přitom je to neoddiskutovatelná část historie Speedmasterů...

Odesláno

Nejde az tak o Doxicky. Ze je rejze pohodlnej tah je bez diskuse, ale tohle k sobe proste tak brutalne vizualne nejde, ze muze bejt pohodlnej jak chce a stejne ho tam nedam.

Je to samozrejme subjektivni, takze pisu jen za sebe.

Mesh je taky tragedie, ale to skoro u vseho. Je hodne malo modelu kam sedne. Nesedi mi osobne napriklad ani u novejch Becek.

Odesláno (upraveno)

Tyhle reakce jsem čekal :) narážel jsem na to, že "rejže" byla ve své době jeden z nejpohodlnějších náramků (jednotlivá zrnka se krásně přizpůsobila jakémukoliv zápěstí) a navíc měl tenhle tah vychytanou plynulou regulaci délky.... rejze byla casta, ale ta spona s mikroregulaci je celkem rare, sam bych jednu uzil:)

Je to super pohodlny tah, ale hodi se na drobnejsi hodinky, jako Connie a Seamaster z 50-60 tych, na nez byl urcen. Taky je to jen 18ka, coz je videt jak to nesedi na 633 koncovky

Jinak za mne největší tragédie ever je ten úzkej a relativně tenkej a jemnej mesh J.B.Champion, a přitom je to neoddiskutovatelná část historie Speedmasterů...

Souhlas, prakticka stretch fce vitezi nad designem, byli to astronauni a ne chronomagori :) Upraveno uživatelem Seamaster
Odesláno

Na tahu mě akorát štve to, že koncovky přesahují nožky pouzdra. Líbí se mi na nich ta menší vintage velikost a ze 48 mm lug to lug je najednou 55 mm. Starší tahy měly ty koncovky vykousnuté. 

Odesláno

mel jsem ho dlouho v hlave a dnes jsem se do jeho vyroby na posledni chvili pustil, zitra budu plakat :-(

366bf0b64915d92b09530ae5a6fd7dce.jpg

152862b2619f0b8098a7dfba649ee764.jpg

b8ad26b1b0fc3832808366bd81945634.jpg

1435de39ec782a5f0df57884278aaf50.jpg

Odesláno (upraveno)

Kluci, kdyby měl někdo chuť udělat stylové fotky svých moonů, na výstavě Cosmos Discovery v Brně, která za pár dní začíná, by to asi šlo hodně dobře :)

https://www.informuji.cz/akce/jhm/97450-cosmos-discovery/

https://ww.cosmosdiscovery.cz

Upraveno uživatelem martar

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...