t2 Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Obyč Swatch:rozdíl cca 2až 3 vteřiny: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 to je celkem dost dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Casio AMW 710 Marine Gear. Přesnost lze již hodnotit, doma a pravidelně na ruce téměř dva měsíce. +3 sec / měsíc. Za mne dost dobrý a za tu cenu parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Citizen BM8180-03E udělaly za měsíc +5 vteřin, podle mě to je super výsledek, tolerance je +-15 vteřin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 Omega constellation megaquartz marine chronometer z roku 1976 udelaly +0,1s za 240 dni mereni dle Watch tracker. To ujde:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 Omega constellation megaquartz marine chronometer z roku 1976 udelaly +0,1s za 240 dni mereni dle Watch tracker. To ujde:)Tak to je neuvěřitelný výsledek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 tunaci za 2 mesiace +2 sek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 tunaci za 2 mesiace +2 sekkrásný výsledek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 Kontrola přesnosti před změnou času na zimní: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 GS Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Přesnost opět před změnou času: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Hodinu sekera, no nic moc teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 (upraveno) Navíc po každý na jinou stranu. Upraveno 29. března 2020 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Přesnost opět před změnou času:gshock.jpg8 sec do plusu za půl roku,to je myslím, vynikající Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 ahoj, nenašel jsem lepší vlákno ... mám necelý rok citizeny BM7109-89E. Doteď jsem si myslel, že quartzky nejsou závislé na tom, jestli jsou nebo nejsou na ruce. Když je nosím, je přesnost cca 1 vteřinu za měsíc, když je nenosím, jsou vždy na stejném místě na světle (ale ne na přímém slunci) a předcházejí se o 10 - 12 vteřin za měsíc. Automaty se mi na ruce naopak, zrychlují, takže nejsem systémový zpomalovač . Zaujalo mě to, je to u eco-drive běžné a je pro to nějaké vysvětlení? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 U quartzu by to mohlo být snad jen rozdílnými teplotními podmínkami při nošení a nenošení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 díky, mě napadlo jen to, že na polici jsou na mě nas.aný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2020 přátelé, musím se pochlubit s přesností mých lorusek. hodinky mi přišly 20.5.2020, seřídil jsem je a ...od té doby, přes 6 týdnů, jdou stále zcela přesně, ani zlomek vteřiny odchylky, viz srovnání s radiovkama wva. neskutečná haluz, notabene když se jedná o levný seiko kalibr VJ33. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2020 Někdy se halt zadaří a to pak má člověk radost, že natrefil na ten správný kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 5. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2020 (upraveno) svatá pravda, je docela psycho rozbalit nový přírůstek a zjišťovat, jak je na tom. Mám štígro, moje prastaré kvarcky Pierre Helvet ( s nějakým bezkamenným strojkem, mají tak 25 roků - až budu měnit baterku, podívám se co je zač) se předbíhají o cca 4 sec/měsíc, nové eco-drive tak podobně a i nové Pulsarky (neřeknu odkud, ale hrozně se mi lúbí) budou do +6 sec/m. Takže by se vešly do COSC. Heč ;o) To při přestavování data po krátkém měsíci to lehce dorovnám - a dělám to rád, pohraju si a užívám si, jak dobře mi to s nimi vyšlo. Zpožďování by mne asi donutilo k prodeji a finanční i emoční ztrátě. (poslední Lorus z Mallcz měly divný strojek, při nastavování času se při zamáčknutí korunky minutovka kousínek posunula, ale pokaždé jinam, hlavně aby se rozcházela oproti sekundovce. Ale aspoň jsem se ujistil, že oranžády zas tak nepotřebuju, zatím) Upraveno 5. července 2020 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se