paya01 Odesláno 29. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2022 před 3 minutami, Dokusan napsal: Tak to už si od nich nic nového nejspíš nekoupíš S tím počítám a jsem rád za to, co mám... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 10. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2022 Pro info: společnost Triton Straps připravuje sadu kaučuků s fitted endlinky (nenapadlo mě, jak to říct česky) pro hodinky Christopher Ward. Zde je možné projevit zájem: https://www.tritonstraps.com/ Cena bude cca USD 40 za sadu endlinků pro konkrétní model ChW, USD 60 za kaučuk. Early birds budou mít slevu... Za mě to vypadá zajímavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 10. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2022 před 12 hodinami, paya01 napsal: Pro info: společnost Triton Straps připravuje sadu kaučuků s fitted endlinky (nenapadlo mě, jak to říct česky) pro hodinky Christopher Ward. Zde je možné projevit zájem: https://www.tritonstraps.com/ Cena bude cca USD 40 za sadu endlinků pro konkrétní model ChW, USD 60 za kaučuk. Early birds budou mít slevu... Za mě to vypadá zajímavě. Jo čoveče moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 10. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2022 Hlavně je pěkná ta možnost (pro ty, kdo mají více ChW různých velikostí) mít pro každý kousek jiné endlinky a střídat na nich ty kaučuky. Uvidíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2022 Ty jo, dlouho jsem na Wardich strankach nebyl, tak nevim jestli se mi to nezda, ale nepřitvrdili krapet v té cenotvorbě? Donutily se mě tam podívat ty Aquitaine z inzerce, fakt krásný mimochodem- aspoň na těch fotkách, ale cena mě docela zaskočila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 17. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2022 Prosím, je možné je někde v ČR zahlédnout na živo C1 Moonglow? Jsou opravdu netradiční, pěkné. Do Anglie cesta daleká a s moji spíše mini rukou nevím nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 17. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2022 Jedine, že by si vychytil niekoho, kto ich tu má. Inak jedine v Londýne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 18. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2022 před 16 hodinami, Diablo1st napsal: Jedine, že by si vychytil niekoho, kto ich tu má. Inak jedine v Londýne. Právě právě, uvidíme, zda se aktuální majitel sem třeba podívá. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 24. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2022 Nový Wardy C60 Trident Pro 300. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Ve velikosti 38, 40 a 42mm. V bílé, černé, modré a zelené. https://www.christopherward.com/dive-watches/c60-trident-pro-300/C60-40ADA31S0KK0-TK.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 24. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2022 Ve své podstatě pouze jinak barevné c60 Tide. Raději bych si koupil klasiku C60 600m. Nějak nechápu, proč není cejchovaní lunety po minutě aspoň těch prvních 15 min. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 24. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2022 (upraveno) Před hodinou, shewcza napsal: Ve své podstatě pouze jinak barevné c60 Tide. Raději bych si koupil klasiku C60 600m. Nějak nechápu, proč není cejchovaní lunety po minutě aspoň těch prvních 15 min. Jardo to je jednoduché, lebo to nikto nepoužíva Inak tie C60 300 nevyzerajú vôbec zle. Nemať 600m asi ide do nich. Upraveno 24. srpna 2022 uživatelem Diablo1st Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 24. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2022 A mě se třeba líbí mám z Aquisů rád datum na šesti a jsou tenší než minulé což je pecka..11,9. sekundovka s červenou šipkou taky super. Já bych je klíďo bral ale musel bych směnit za Orisy a to je asi nesmysl. Ikdyž ta chuť změny je někdy šílená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2022 Za mě je to taková pliziva, trochu nudná evoluce. Chybí mi tam jiskra. Nevidím na nich nic, co by mě motivovalo je pořídit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 24. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2022 Mně se líbí ty bílý. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Připomínají mi Sinny. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 24. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2022 před 17 minutami, Emiliano napsal: Mně se líbí ty bílý. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Připomínají mi Sinny. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Mě zas modrý na tahu v 42mm Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 25. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2022 Za mě teda tyto, možná budou první Wardy doma Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 26. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2022 V 24. 8. 2022 v 19:53, shewcza napsal: Ve své podstatě pouze jinak barevné c60 Tide. Raději bych si koupil klasiku C60 600m. Nějak nechápu, proč není cejchovaní lunety po minutě aspoň těch prvních 15 min. Možná k tomu slouží ten "vnitřní"/ocelový kroužek lunety, co je fixní? Otáčivá je jen ta "vnejší"/keramická část lunety... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 26. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2022 před 36 minutami, Locky napsal: Možná k tomu slouží ten "vnitřní"/ocelový kroužek lunety, co je fixní? Otáčivá je jen ta "vnejší"/keramická část lunety... No jo, jenže ta pevná část lunety není při potápění, pro odečet minut, moc praktická. Pokud má tedy vůbec význam se o těchto věcech bavit. Potápět se s tím stejně nikdo nebude, že? Ale tyto detaily mám rád a bez toho cejchování jsou to spíše "jako potápky". Třeba ani nechtějí být vnímány jako potápky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 27. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2022 Chytám patinu Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 27. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2022 Ten cifr je fakt pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se