Dokusan Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 Neumím porovnat. Vzhledem k tomu, že nahoře guma není, lapac prachu to nebude. Guma je silná, ale poddajna. Neměl sem s tím na ruce problém. Jinak gumu nenosím, takže těžko srovnávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 Oh-la-la, tak ty Moony jsou neskutečný! Cenové dilema bude asi jediné, co mě bude trápit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 Maxel: to jsme na tom stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 https://wornandwound.com/exclusive-first-look-the-christopher-ward-c1-moonglow/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 Produktový video. Asi je budu chtít, až budou za rozumnou cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 28. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2019 Pekny, a budou nekdy za tu rozumnou cenu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 Velice povedená fotka bronzovek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2019 Mám je rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2019 A proto jsem jim nechal ve Finsku ušít novej strap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 A přibalili lahev vodky? Asi ne, ale řemen parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasX Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 Na stranke prave prebieha dopredaj starych Trident-ov za relativne rozumne sumy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 Hoď link, ještě to není veřejné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 https://www.christopherward.eu/events/summer-sale?utm_source=bronto&utm_medium=email&utm_term=Shop+the+Sale&utm_content=Wk15-Summer-Sale2019+-+EU&utm_campaign=08/07/2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 Už ho mám taky. Zase to byl ficak. Ale zase sem něco pořídil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 Cos koupil? A byly tam i nějaké C65 automaty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 (upraveno) C65 Automaty tam nebyly, to je moc nový model na tuto slevovou akci.Já vzal že sentimentu starý C50 Malvern DayDate COSC. Je to limitka 150ks,ktera se nikdy moc dobře neprodavala. Upraveno 9. července 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Nakup prebehol v poriadku? Ja som chcel par remenov, skusal to par hodin a stale vypisovalo tu istu chybu. Nedal sa vybrat sposob dopravy. Checkout presiel iba prvym bodom - zadanim billing adress a dalej ani tuk... Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Jo, já neměl žádný problém. Jediný problém je, že mi email s odkazem na akci přišel pozdě a navíc se z něj dostaneš pouze na EU stránky, tedy nevýhodná platba v eurech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Cos koupil? A byly tam i nějaké C65 automaty? Neskôr tam zopár C65 Automatov bolo, ale len na kožke. Boli tam aj Papsi GMT. Na modré C65 Automat na ťahu snajprujem aj ja, ale zatiaľ nič. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se