Petrt Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 U nás ve firmě bohužel jsem postižen chronobundusem jen já a nemoc propukla na plný obrátky teprve nedávno, když jsem pátral kde spravit své Fortisky (opravdu děkuju zdejšímu fóru za nákazu). Ostatní když mě teď vidí když se rozčiluju nad tím, že se zase zase můj časoměřič předběhl o dvě vteřiny za den nechápavě kroutí hlavou. V pondělí jim budu vykládat, že jsem si v sobotu vyzkoušel u Dušáka Tag Heuer Carrea Calibre 5 a začínám si na ně střádat protože je to láska tak zavolaj rovnou Chocholouška. Jinak to vypadá takto: statutární ředitel- quartzové JVD, obchodní ředitel digitálky Casio, přímý nadřízený rozpadající se Bentime s ciferníkem který se mu otáčí společně s ručičkami a ostatní kolegové co jsem zaznamenal převážně Festiny nebo noname značky, modní značky až na jednoho kolegu který vlastní Certiny (ten má celkem pochopení a dá se s ním mluvit, ale nemoc nepropukla) a pak tam jsou jedny Apple Watch druhé série. Ovšem při poslední návštěvě vedení podniku z Francie jsem u delegace zahlédl dvakrát Rolex Explorer, Panerai Radiomir a pak Pateky z čehož jsem následně orosil, zblednul a nakonec si málem cvrnknul do gatí.
qwecko Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Odesláno 25. února 2017 Ja mam dvoch priamych nadriadenych a potom uz je len majitel firmy. Prvy nadriadeny nosi na striedacku Breitling Navitimer, Breitling Superocean a Breitling Transocean Chronograph...tie su nazivo podla mojho nazoru najkrajsie. Druhy nadriadeny nosi Omega Speedmaster day-date chronograph alebo Certina DS Podium black. Majitel firmy ma Rolex Submariner a potom nejake vintazne Omegy ktore som zatial neidentifikoval...musim s nim hodit rec. Inak ostatny zamestnanci su hodinkovy analfabeti...az na par G-shockov,Citizenov a Seiko hodiniek je to u nas samy smejd a nedaju a nedaju si povedat
marash Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Odesláno 25. února 2017 U nás (menší finanční instituce): CEO střídá nějaký IWC Fliegerchrono, Chopard Gran Turismo a jakési smart watch. Z vedení poté ještě jeden člověk nějaký starší Tagy a jedna dáma myslím Longines Dolce Vita s diamanty (snad dokonce ve zlatě, ale ty hodinky jsou strašně malinký a prd vidím). Potom v rámci firmy mimo vedení ještě nějaký Omega Constellation, Seamaster Planet Ocean, pár módních značek a jinak většina lidí samozřejmě nic...
gerber Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 (upraveno) Tohle mi dnes přistálo v práci na stole... i přesto, že dobře znám pověst této značky, tak na druhou stranu darovanému koni..., znáte to. A většina z obdarovaných kolegů si polepší... Upraveno 10. března 2017 uživatelem gerber
gerber Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 V 11. 3. 2017 v 19:12, Happycz napsal: Je něco na dýnku? bez věnování...
Xenomorfus Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 Ty Festiny budou asi pro zamestance svetovych pobocek, kazde ukazujou jiny cas
gerber Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 (upraveno) V 13. 3. 2017 v 20:29, Xenomorfus napsal: Ty Festiny budou asi pro zamestance svetovych pobocek, kazde ukazujou jiny cas :-) jsou quartz a pod korunkou je ještě podložka, takže zatím nejdou... ale jinak souhlas, rozdávat je po pobočkách na světě, tak by to asi klaplo ;-)jinak Festina F16679-4 Upraveno 13. března 2017 uživatelem gerber
Jirka19 Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Já bych to s poučením o darovaném koni bral, nám nedaj ani digitálky z tržnice:-)
organic Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 V 18. 2. 2017 v 21:12, Petrt napsal: U nás ve firmě bohužel jsem postižen chronobundusem jen já a nemoc propukla na plný obrátky teprve nedávno, když jsem pátral kde spravit své Fortisky (opravdu děkuju zdejšímu fóru za nákazu). Ostatní když mě teď vidí když se rozčiluju nad tím, že se zase zase můj časoměřič předběhl o dvě vteřiny za den nechápavě kroutí hlavou. V pondělí jim budu vykládat, že jsem si v sobotu vyzkoušel u Dušáka Tag Heuer Carrea Calibre 5 a začínám si na ně střádat protože je to láska tak zavolaj rovnou Chocholouška. Jinak to vypadá takto: statutární ředitel- quartzové JVD, obchodní ředitel digitálky Casio, přímý nadřízený rozpadající se Bentime s ciferníkem který se mu otáčí společně s ručičkami a ostatní kolegové co jsem zaznamenal převážně Festiny nebo noname značky, modní značky až na jednoho kolegu který vlastní Certiny (ten má celkem pochopení a dá se s ním mluvit, ale nemoc nepropukla) a pak tam jsou jedny Apple Watch druhé série. Ovšem při poslední návštěvě vedení podniku z Francie jsem u delegace zahlédl dvakrát Rolex Explorer, Panerai Radiomir a pak Pateky z čehož jsem následně orosil, zblednul a nakonec si málem cvrnknul do gatí.FR centrála - Patek, Rolex, Panerai, CZ pobočka - JVD, Bentime, Casio. Kde se stala chyba?
gerber Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Odesláno 17. března 2017 V 14. 3. 2017 v 5:05, Jirka19 napsal: Já bych to s poučením o darovaném koni bral, nám nedaj ani digitálky z tržnice:-) Však to taky bylo poprvé co pamatuju a to jsem tam dlouhé roky...
gerber Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Odesláno 17. března 2017 Včera přijel kolega na jednání, na ruce měl Certiny DS Podium GMT. Říkal, že se pomalu rozhlíží po nějakém dalším kousku :-) ... sem prý nechodí, i když zná...
villain83 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 V 21. 3. 2017 v 13:30, wizard-ov napsal: Kolega je moudrý ;o)A nebo se uz trikrat vodhlasil:-)
brumbal22 Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2017 U nás sú všetci ako padnutí na hlavu a nosia samé CK, Diesel a podobne. Minule sa kolega chválil ako si kúpil nenormálne úžasné Guess Collection za 600?. Som skoro odpadol...
organic Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2017 Dneska obchodní schůzka a hodinkové složení: Polar sporttester, Apple Watch, Invicta Chrono a "oblekovky" Lacoste s krokodýlkem na cifru. Jsem si tam s Rolex Submariner připadal úplně nepatřičně...
Locky Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2017 Reditel implementace si poridil modre keramicke bondovky. Pochvalil jsem mu je a pochlubil se, ze uz to jsou druhe automaty a tak si musel poridit winder. To by mohl byt slibny nabeh na chronobundus.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se