bear Odesláno 14. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2006 Pánové, nevíte kde koupit nerezové pouzdro na Prim Sport II ? A za kolik ? Parexu byla odebrána licence na prodej nerezových pouzder.
Radimk Odesláno 14. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2006 Při těch cenách, které měli, se Primu nedivím. kdo byl rychlý se teď musí jenom culit..
Honza49 Odesláno 14. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2006 V OV se prodávajjí sestavené za 2500,- s 68
31682 Odesláno 14. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2006 Parexu byla odebrána licence na prodej nerezových pouzder. Nemyslím, že by hned nastal tento stav, pravděpodobně se jedná pouze o předběžné opatření. Tedy pokud je zpráva pravdivá... Ale jestli to byla práce lidí z Eltonu, tak jim gratuluji. Fakt parádní úder, takhle drtit živnostníka to se musí ocenit! Jste kabrňáci. Držím vám palce, abyste stejně rychle a razantně zatočili s "čínskou" značkou Prim. Ale na ty si asi takhle nevyskočíte, co? A pokud to skutečně byla práce Eltonu, bude možnost si někde přečíst zdůvodnění proč k tomu došlo? Snad ne obava z konkurence, která dokázala prodávat za nižší ceny? To by přece bylo popření samotné podstaty volného trhu
Prokop Odesláno 14. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2006 To all: Je to dezinformace. Nedokáži si představit, jak bychom mohli odebrat něco, co jsme nikdy nevydali! Skutečně je to nesmysl a nevím, kdo ho vypustil do světa. Jestli se Parexu nelíbí naše aktuální obchodní politika, je to jejich věc, ale rozhodně jsme jim nezakázali prodávat jejich zásoby. Takovou interpretaci tohoto výroku jsem již také slyšel. Ani si nedokáži představit instrument, kterým bych někomu mohl zabránit prodávat to, co si ode mne v minulosti legálně koupil. To je skutečně směšné.
31682 Odesláno 14. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2006 PRIM: tak to mi fakt odlehlo. Mám nepěkné zkušenosti s větší a bohatší konkurencí a na podobné události reaguji vskutku velmi podrážděně.
Ondraj Odesláno 14. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2006 Je ale divné, že by si to vymysleli a zrovna tohle. Pokud je nemají, bylo by jednodušší říct, že je doprodali, ne ? Mluvil jsem s p. Prokopem a ten mi také říkal, že od nich to není. Někdo tu tedy lže, ale proč ?
bear Odesláno 14. dubna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2006 Tak pánové, že nekecám... -----Original Message----- From: Parexo [mailto:parexo@seznam.cz] Sent: Thursday, April 13, 2006 3:06 PM To: bear Subject: Re: byla nám odebrána licence na prodej nerezových pouzder. a tak trváte na zbytku objednávky?Ciferníky momentálně nejsou. Hněvsa ----- Original Message ----- From: bear To: parexo@seznam.cz Sent: Tuesday, April 11, 2006 3:13 PM Dobrý den, pro velký úspěch znova objednávám u Vás 1x kompletní nerezové pouzdro na hodinky Prim SPORT II, nový číselník (jiné než zelené indexy třeba oranž.) a šroubováčky pevné klasik SWISS 0,5; 0,8; 1; a 1,2. Zboží zašlete na dobírku na adresu :
bear Odesláno 14. dubna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2006 To all: Pak tedy nechápu, kde je problém. Jedno pouzdro mi poslali před 14 dny a další nemohou? To Honza49: Kde to je v OV?
bear Odesláno 14. dubna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2006 To Honza49: Dík. Ale to je trochu daleko z Plzně....
Prokop Odesláno 14. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2006 Já vám povím, kde je problém. Došly jim skladové zásoby, které měli z dávnějších dob. O tom, že k tomu jednoho dne dojde jsme se už ale tady bavili. Dokonce mám takový pocit, že jsem i zveřejňoval, že před cca 4 lety jsme Parexu dodali 26 nebo 36 pouzder (teď nevím, které toto číslo bylo to správné). Nevím, proč je okolo toho takové haló. Chápu, že může být někdo zklamaný, že zásoba pouzder v ceně 750,-Kč došla, ale snad ani nikdo nečekal, že jim budeme tato pouzdra dodávat za podmínek, které byly platné před 4 lety. Trvám na tom, že v našem firemním slovníku se nevyskytuje pojem licencovaný distributor náhradních dílů. Nemohli jsme proto ani žádnou licenci odebrat! To je fakt nesmysl. Ještě jedna věc. Najednou se začínají ozývat z různých konců republiky drobní hodináři, že mají zájem koupit nové nerezové soudkové sporty a náhradní díly. Proč asi??? Chápu, že se v Čechách najde dost filutů, kteří by si rádi našli cestu k našemu zboží a službám za jiných než oficiálních podmínek, ale znovu podotýkám, že naše firma nepodporuje žádné mechanismy, které vedou k devalvaci našich hodinek. Nestandardních podmínek se můžete dočkat tehdy, když jste naším váženým zákazníkem nebo se mnou uzavřete tak příjemný obchod (je jedno jestli bude přátelsky a v pohodě sjednaný nebo nám udělá radost jeho účetní hodnota), pak je to ale z naší strany jakýsi dárek / pozornost podniku, v žádném případě však pravidlo.
kubson Odesláno 14. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2006 panáčkové z parexa mají imho velmi zvláštní způsob komunikace.. kdysi mi na můj email odpověděli něco ve smyslu ať jim nezapleveluju komunikační kanál
Honza49 Odesláno 14. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2006 Jenom 500km. Když dcera dělala v Romcikánech, tak jsem to dělal každý měsíc. Nekdy i na otočku. Teď bez legrace, mám se Ti na ně zeptat? Nejraději na telefon. Posílám Ti maila.
Ondraj Odesláno 14. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2006 Je fakt, že jejich odpovědi na maily jsou sporadické a někdy mo připadá, že jim jsem na obtíž, když něco chci. Ale možná je to jen můj dojem a k ostatním se chovají jinak.
Prokop Odesláno 14. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2006 Bodeť by ne! Za takové ceny bych se také nemazal s nějakou maloobchodní komunikací. Já se na jejich adresu nechci již dál vyjadřovat. Dopaluje mne, že jsem v této souvislosti v roli potenciálního lháře. Myslím, že to není úplně fér.
saboter Odesláno 14. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2006 Ale no, člen ktorý má už 1142 príspevkov si snad vybudoval nejaký ten image. Tak aký potencionálny klamár ... myslím že skorej parexo sa ukazuje v zlom svetle.
Prokop Odesláno 14. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2006 Doufám, že už by mi snad lidé mohli začít věřit. Občas možná v tom kalupu zapomenu vyřídit či zúřadovat, ale nikdy jsem snad nezavdal důvod k tomu pochybovat o mém slovu. Nebráním se tomu, vyjádřit se k čemukoliv, ale když začínáme narážet na snahu využívat naší práce a znevažovat jí, tak se nedivte, že se bráníme. To je i příklad Táborského internetového obchodu MIJA, který dodnes nevyřídil objednávku Ondraje, a to z prostého důvodu. Zboží, které nabízeli (dokonce se slevou) nejenže neměli, ale ani neměli zajišťené, že ho vůbec mohou získat. Po dohodě s Ondrajem jsem se rozhodl demonstrovat platnost svých slov veřejnou zkouškou, která vešla do dějin Chronomagu jako Chronomag reality show. Myslím, že i v tomto bodě se ukázalo, že napadám jen ty subjekty, kteří se snaží jakkoliv parazitovat na naší práci. Poctivé obchodníky, se zájmem o prodej našeho zboží, se naopak budu snažit vždycky podpořit, ale jen do okamžiku, než se mě někdo pokusí oblafnout.
Ondraj Odesláno 14. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2006 Ten důvod je zvláštní a nějak to muselo prostě vzniknout. Třeba to v Parexu říkají schválně za nějakým účelem, třeba hození špatného světla na Prim.. Jinak rozruch tu není kvůli bezvýznamnému počtu kusů, ale pricipiálně je tost zajímavý případ, alespoň pro mne.
VS Odesláno 14. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2006 V OV se prodávajjí sestavené za 2500,- s 68 za 2250,- Ještě jsou jedny poslední, ale snad už zamluvené.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se