R.M. Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Mam hodinky z pozůstalosti a pořeboval bych trochu poradit, jelikož v tomto směru nemám téměř žádné zkušenosti.Mám pouze hodinky. Nemám řemínek, krabičku ani doklad o zakoupení, nebo certifikát pravosti.Hodinky leželi cca 6 let v krabici. Hodinky jsou plně funkční. Když jsem je vzal do ruky, tak se rozběhli. Mají tedy funkční automatické natahování. Jak se dá zjistit, zda jsou hodinky pravé?Jakou mají tyto hodinky cca cenu? Předem moc děkuji za každou radu, nebo informaci.
JaRooN Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Fake = falešné. Mají cenu jedné kulky z palné zbraně, která do nich udělá krásnou díru. Viteály je totiž potřeba ničit
guzmic Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Sakra to je stroj, jak to vůbec ukazuje čas?
LovecK Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Je to fik na spláchnuti do kanálu (a to jsem chtel napsat neco jinyho), cena zadna...Staci?!
Frostie Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Klucí, kdo si je z vás vezme na testy (ne)průstřelnosti?
R.M. Odesláno 12. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Tak díky za info. Můžete mi někdo napsat, jak se pozná, že jde o fake hodinky?
Sphinxx Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Poznáš to na první pohled, skoč si do prodejny k autorizovanému prodejci, pak je šmahem zahodíš. Sorry, ale je to humus.
JanNovakJan Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Zůstavitel byl zřejmě vtipálek a chtěl, aby se na něho s úsměvem vzpomínalo
rejan Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Kluci to přece nemůže bejt špatnej kousek,vždyť má napsáno na cifru automaticky vodotěsné.
farkyostrava Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 totale brutale ....tohle je typicky egyptsky smuk ;-)
xcmaniax Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Tohle uz by zaslouzilo udelat statistiku kolikrat do roka se tu takovej eman zepta:D
qwer Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 + do tej statistiky rovno zahrnut data o povode... velmi rad by som vedel, ci sa viac fejkov dostava do obehu ako pozostalost po mrtvom dedkovi, alebo ako darcek od tety z ameriky
Jörg8X Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Tak díky za info. Můžete mi někdo napsat, jak se pozná, že jde o fake hodinky?I z náhledu fotek je vidět, že to je tak blbě udělaný, až by jeden brečel
cali Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Nezbavuj s aich! Je to tak spatny fejk, ze ak idu aspon trochu presne, tak ich mozes normalne nosit a nikto ta ani nebude mat za fejkara. Kazdy si bude mysliet ze je to zamer / nejaky hipstersky protest proti konzumnej spolocnosti alebo take nieco.
malda Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Ach jo, zase ta pozůstalost... To je fakt snad pomalu univerzální zdroj fíků všeho druhu...
spiderer Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Proc to je v sekci Breitling?
vicomt Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Tohle je přece svým způsobem originál,protože to nemělo žádnou předlohu ,vzor
Tomak Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Že by limitka typu piece unique ?
Návštěvník Mitak Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Já než umřu, tak nakoupím stovky fakeů, nahážu to do krabice a zamíchám mezi ně ty pravé, ať se dědicové pochlapí a dokážou, že poznají kvalitu :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se