Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

zdravime vlky, jak uz jsem psal vyse, jsem z Chebu a mam to do Marianek co by kamenem dohodil a jsem schopen to vyzvednout, i zaplatit, ale nerad bych se pak dalsi rok zabyval tim, ze budu pod cenou prodavat 20 knizek na aukru... :-) o gentlemanstvi se na tomto foru doufam bavit nemusime, takze mate nekdo predstavu, kolik jich mam vzit a komu poslat?

moje predstava je, ze se mi dotycni zajemci ozvou, koupim to a pak vsem rozeslu za skutecne naklady + skutecne postovne, pripadne pokud bych musel koupit nejake kartonove krabicky tak i balne...

platba na ucet je mozna v CZK i EUR, nejak se dohodneme...

pouze zavazni zajemci ze seznamu na knihu, piste mi SZ s poctem kusu a adresou. predmet: kniha Rusakov

Odesláno

Tak je tady na to seznam zájemců...

to ja vim, asi jsem to blbe napsal, ozvou se mi pouze ti zajemci, kteri jsou uvedeni v seznamu na knihu a zaroven si to nemohou vyzvednout osobne v Mariankach. Ti co nebudou uvedeni v seznamu, automaticky vyradim... zatim se mi zavazne ozvali 3 kolegove...

nebo je s pani Rusakovou dohoda, ze se musi zaplatit a prevzit vsech 50 vytisku najednou? Nebo budou mit na vystave seznam a budeme si to prebirat kazdy sam?

Dejte vedet, at tu nakonec nedelam zbytecne zmatky...

Odesláno

pouze Up seznamu na knihu...

Kniha:

1. Dokusan

2. Honza.Manta

3. Ricous

4. Nickolas

5. Libor_OV

6. pikec

7. palozv

8. AndyAron

9. Wizard-ov

10. Andrew

11. Jörg8x

12. Miroslávek

13. Robero79

14. JaRooN

15. Rudykopalsson

16. Vanuska

17. Bajos

18. mysiak

19. Mareka01

20. tombed

21. Xenomorfus

22. vlasta66

23. par-pa

24. farky

25. Z. Paul

26. Rodkopf

27. bobi

28. EDYMI

29. Tittus

30. Aljoša

31. Potvor

32. Jenik82

33. Tikal

34. JR_2010

35. Hardslimer

36. TOMASS

37. kuncák7

38. Bezous

39. PaloZV

40. PavelK

41. lampros

42. Moty

43. mAra_

44. Vikinho

45. Shane001

46. Dizzy

47. lukas.78

48. Michal_R

49. Ricchie

50. Jirka19

51. Speedwalker

Odesláno

Ja jsem schopny prevezt knihy z Marianek minimalne do Prahy a pak i treba na Moravu (Brno, Olomouc), takze by se dalo vyhnout postovemu pro vetsinu lidi. Bylo by fajn, kdyby se pak jen dotycni mohli priblizit, at to nemusim zavazet do kazde male prdelky po republice ;)

Odesláno

Já jsem chtěl napsat, že můj zájem o knihu stále trvá. A sz robertovi jsem nenapsal nejenom z důvodu, že bych se rád zúčastnil předání v Praze a potkal se s Andym. Ale jestli to Andy nebude organizovat, pak bych tě roberte poprosil...

Odesláno

Za mě - v termínu výstavy v Mariánkách se tam nedokážu otočit. Peníze umím poslat dopředu, ať s tím vyzvedávající má co nejmíň starostí. A kdyby Andy dokázal přiblížit do Prahy, vyzvedl bych si ji u něho/v místě setkání.

Odesláno

Chlapci, padesat kusu knih jsem schopny vyzvednout behem velikonocniho vikendu (idealne velky patek, nebo velikonocni pondeli). Presny plan jeste nemam. Po tomto vikendu bych je privezl do Prahy, takze pak muzeme udelat bud nejake hromadne setkani pro prazske a okolni.

Nasledujici vikend 7. - 8.4. budu v Olomouci slavit a hodovat na tatovych sedesatinach. Cestou (patek vecer/sobota brzo rano) tedy muzu predat nekomu knihy pro Brnaky a v nedeli 8.4. dopoledne jsem schopny predat knihy pro severskou (Ostrava) a vychodni (Zlin) bunku, pokud pro ne nekdo do Olomouce dojede. Diky sobotni oslave nebudu mit prostor knihy jinde rozvazet. Dalsi prostor pro rozvoz budu mit pak az v koncem kvetna, duben a zacatek kvetna je zabitej.

Littlew zminoval, ze dalsi knihy budou az pak po vystave, ktera konci 29.4. To uz bude muset poresit nekdo jinej, budu mimo CR.

Odesláno

Pokud jde o platbu, tak bych to asi zatahl a pak vybiral pri predani. Musim si na to udelat nejakej system, at v tom neni bordel :)

Littlew: bohuzel rusky nevladnu, pouze anglicky. Pomohl bys mi eventuelne s komunikaci s pani Rusakov?

Odesláno

Zdravím na knihu uvolňují místo. Nemám zajem. Prosím o vymazání. Jsem momentálně jen na mobilu. Díky

Odesláno

Pouze Up seznamu na knihu a mé odstoupení z pozice 6. Píšu tam Speedwalker, který má 51. Věřím, že bude míti radost :-)

Kniha:

1. Dokusan
2. Honza.Manta
3. Ricous
4. Nickolas
5. Libor_OV
6. Speedwalker
7. palozv
8. AndyAron
9. Wizard-ov
10. Andrew
11. Jörg8x
12. Miroslávek
13. Robero79
14. JaRooN
15. Rudykopalsson
16. Vanuska
17. Bajos
18. mysiak
19. Mareka01
20. tombed
21. Xenomorfus
22. vlasta66
23. par-pa
24. farky
25. Z. Paul
26. Rodkopf
27. bobi
28. EDYMI
29. Tittus
30. Aljoša
31. Potvor
32. Jenik82
33. Tikal
34. JR_2010
35. Hardslimer
36. TOMASS
37. kuncák7
38. Bezous
39. PaloZV
40. PavelK
41. lampros
42. Moty
43. mAra_
44. Vikinho
45. Shane001
46. Dizzy
47. lukas.78
48. Michal_R
49. Ricchie
50. Jirka19

Odesláno

asi bychom se meli s Andym domluvit na detailech, me se do Prahy pro knizku nechce, Marianky jsou bliz... :-) jinak mam 9 zajemcu o zaslani postou, bez Honzy Manty, ktery to radsi vyzvedne osobne u Andyho. Videl bych to tak, ze se s Andym potkame v Mariankach pri vyzvednuti, at to pani Rusakove nekomlikujeme, ja se postaram o postaky, Andy o osobni predani na trase Praha-Olomouc, co vy na to?

Odesláno

doplnil jsem k jednotlivym jmenum zajem o zpusob predani, at v tom mame poradek

Kniha:

1. Dokusan - posta robero79

2. Honza.Manta

3. Ricous

4. Nickolas

5. Libor_OV

6. Speedwalker

7. palozv - posta robero79

8. AndyAron

9. Wizard-ov

10. Andrew

11. Jörg8x

12. Miroslávek - posta robero79

13. Robero79

14. JaRooN - posta robero79

15. Rudykopalsson

16. Vanuska

17. Bajos - posta robero79

18. mysiak

19. Mareka01

20. tombed

21. Xenomorfus

22. vlasta66 - posta robero79

23. par-pa

24. farky

25. Z. Paul

26. Rodkopf

27. bobi

28. EDYMI

29. Tittus

30. Aljoša - posta robero79

31. Potvor

32. Jenik82

33. Tikal

34. JR_2010

35. Hardslimer

36. TOMASS

37. kuncák7

38. Bezous

39. PaloZV - posta robero79

40. PavelK

41. lampros

42. Moty

43. mAra_

44. Vikinho

45. Shane001 - posta robero79

46. Dizzy

47. lukas.78

48. Michal_R

49. Ricchie

50. Jirka19 - posta robero79

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...