Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ano, jeste mam u sebe cca 6 knizek. Meli by to byt prevazne clenove z Prahy. Nekteri mi napsali, ze budou vyzvedavat pozdeji. Ja to ted nemel uplne cas resit, ale asi by bylo dobre to dotahnout. Vymyslim termin a svolam pomoci SZ.

Jinak ohledne dalsi vystavy jsme se s pani Irinou bavil. Zkousel jsem sondovat kolem, ale bohuzel nemam takove kontakty :(

Odesláno (upraveno)

tombed: já... vím o tom, ale nevím kdy se pro ni stavím :-)

Andy: ani já nemám kontakty, prostě jsem si ho našel na internetu a poslal mu email... maximálně neodpoví :-)

Upraveno uživatelem Rudykopalsson
Odesláno (upraveno)

Tak prej se o to da zkusit.. potrebuju teda co nejvíc informaci.. šíře výstavy, zaber tvorby, kontakt na Irinu.. jestli mi nekdo naposilate treba i pár fotek z te minule vystavy nebo pár fotek te knihy.. tak ja to vsechno predam.. :-)

Cha.petr @ gmail.com

ahoj Petre jukni na post #2322 v tomto vlakne, kde je reportaz z vystavy z Marianek, bylo to docela male, 2 haly nad sebou, delka 20m, sirka 6m cca, vyuzito max 1/2 delky sten + myslim 4 stolove vitriny. celkem asi 60 del (viz kniha), polovina male obrazky, dalsi pulka velke obrazy. Pokud budes chtit, zaslu orig. fotky Upraveno uživatelem Robero79
Odesláno

Vážená vlčí smečko,

společně s Andym Vám srdečně oznamujeme, že dnes proběhlo úspěšné předání balíku všech knih, které jsou navíc zkrášleny věnováním od paní Iriny Rusakov.

Den na výlet do Mariánských Lázní byl jak malovaný, modrá obloha, dobrá nálada, kterou nikterak nezkazilo ani to, že na hlavní křižovatce v centru došlo k vážné nehodě a přetržení trolejí pro trolejbusy.

Andy naštěstí přijel dříve, takže se tomu zmatku vyhnul, já musel doběhnout 2km pěšky do Galerie Goethe v centru lázeňského města.

attachicon.gif RO0_9233_1.jpg

Odměnou za drobné strasti bylo to, že hned u vchodu jsme potkali šarmantní madam Irinu Rusakov, která se nás hned ujala a osobně nás provedla výstavou.

Zážitek to byl věru záviděníhodný, setkání velmi přátelské. Jen do příštího setkání se musíme s Ondrou naučit lépe rusky nebo francouzsky.

attachicon.gif RO0_9197_1.jpg

Samotná výstava je relativně skromná, umístěná v muzeu města ve 2 větších halách nad sebou, ale rozhodně bylo na co se koukat. Na své si přišli jak grafici, tak krajinkáři, tak samozřejmě přátelé vlka (i toho hajzlíka ušatýho).

Milovníci nahotinek nepřišli zkrátka jakbysmet. Nu což, pokochejte se trochu a nasajte atmosféru...

attachicon.gif RO0_9212_1.jpg

attachicon.gif RO0_9207_1.jpg

attachicon.gif RO0_9209_1.jpg

attachicon.gif RO0_9215_1.jpg

attachicon.gif RO0_9220_1.jpg

attachicon.gif RO0_9223_1.jpg

attachicon.gif RO0_9224_1.jpg

attachicon.gif RO0_9227_1.jpg

http://forum.chronomag.cz/public/style_images/master/attachicon.gif RO0_9229_1.jpg

A nakonec jsme se za Chronomag podepsali s Ondrou i do knihy návštěv. Sbalili jsme knížky, rozebrali každý svoji půlku (dle plánované distribuce) a vyrazili k domovu.

http://forum.chronomag.cz/public/style_images/master/attachicon.gif RO0_9232_1.jpg

Na závěr vám dám ochutnat něco z knihy - věnování od paní Rusakov. (PS. to modré vlevo není chyba, ale vnitřní strana přebalu knihy).

http://forum.chronomag.cz/public/style_images/master/attachicon.gif RO0_9240_1.jpg

Za případné technické a kompoziční nedostatky ve fotografiích se omlouvám, žádnej profík nejsem... :-(

Mimochodem, paní Rusakov se nás ptala, zda bychom nevěděli o dalších místech v ČR, kde by mohla výstavu uspořádat. Byla by ráda, kdyby mohla práci svého otce ukázat i jinde než v Mariánských Lázních.

Pokud byste tedy měli zájem zprostředkovat nějaký kontakt, prosím dejte mě nebo Andymu vědět.

Odesláno

Hoši, kdo má u mně a Farkyho nevyzvednutou knížku?

tombed: já... vím o tom, ale nevím kdy se pro ni stavím :-)

Hoši jestli si myslíte že mám s Tombedem společnou domácnost tak si to prosím nemyslete....mám manželku a dvě děti....potlačenou homosexualitu rovnou popiram !!! :-)

Odesláno

Hoši jestli si myslíte že mám s Tombedem společnou domácnost tak si to prosím nemyslete....mám manželku a dvě děti....potlačenou homosexualitu rovnou popiram !!! :-)

Klekni a řekni, že mě miluješ cukrouši!! :lol2: :lol2: :lol2:

Odesláno

Kuncaku, co to blabolis? Vzdyt ty jsi na prazske predani ani nedosel a radsi sis to nechal poslat :D

Já měl dovážku doslova až do domu :-). Proto se to obešlo bez návrhů, dvojsmyslů, narážek a všeho okolo :-))).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...