Přejít na obsah

Vostok Amphibia - 50. výročí Ну, погоди!

Doporučené příspěvky

Pánové děkuji! Máte moji plnou důvěru, jediné, na co bych uvítal alespoň zdánlivě nepřesnou informaci je datum dodání :D

Vycházejme z informace Honzy tady

Přesný termín z ruské strany není možné vymámit a zaplánování do výroby na červen dává aspoň zhruba tušit, že by to mohlo být v nějakém horizontu jednoho až dvou měsíců doděláno a expedováno do ČR. S velkou mírou pravděpodobnosti bude následovat celnice a doplatky DPH a až po této proceduře se to celé dostane ke mně a bude následovat kompletace (otázka pár dnů). Jak uvidím světlo na konci tunelu, začnu řešit expedici ke každému z vás. S potěšením jsem registroval, že většina z vás je dosažitelných tak, že by se mohlo předávat osobně do vlastních rukou, což bych uvítal jako nejlepší variantu, část je potom z končin, které jsem naposledy viděl z letadla, naštěstí jste nakumulováni na celkem malém prostoru, tak jsem si říkal, že by se toho mohl ujmout centrálně někdo z regionu razovitého, nebo si snad raději udělám sám výlet. No a zbytek je z dálného východu, tak těm to asi budu muset poslat nějakým holubem, nebo něčím, čím se tam dnes normálně doručuje. Jo a jeden je na ostrově, tomu asi pošlu fotky a počkám, až přijede na návštěvu. :goof:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Panove, jenom se pripomenu s drobnosti, ktera tady trochu zanikla. Kdyz jsme s pani Irinou domlouvali tu knihu, vyjadrila i prani (Robertovi a Andymu, tusim, taky) usporadat tu vystavu praci sveho otce i jinde v republice.

Dneska mi napsala email, a ja se priznam, ze az tim jsem si na to zase vzpomnel (jsem ostuda, ja vim). Protoze na foru je rad nezvyklych profesi a konexi, chci to hodit do placu. Neznate nekdo nekoho z nejake galerie (Praha, Brno, Ostrava,...) nebo nevite, kam se s tim obratit? Byla by skoda toho nevyuzit. Jde jen o zprostredkovani kontaktu (pokud se toho tedy nechce nekdo vylozene ujmout) mezi Irinou a galerii XY. V Cesku ma Jen pockej prece jen bohatou tradici, jmeno Rusakov neni uplne nezname.

Kdybyste nekdo neco vedel nebo vas neco napadlo, ozvete se nebo hodte neco sem do vlakna, prosim. Dekuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...