Hardslimer Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Pozdrav z OstravyAaaaaaa, ostravske potvory uz se seskupily! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 vypada to, ze hlavni predavaci tym v Praze je zavalen tihou emoci a vodky, takze pro ty, kteri cekaji nejake podrobnejsi fotky (nejen Kuncak v nemocnici), sem hodim par detailu z mobilu... kazdy dostal ci jeste dostane takovouto nenapadnou tasticku s kotvou se svym cislem ve ktere se skryva tahle paradni krabice po jejim otevreni clovek nahle onemi a i nadale zustava v uzasu z extra vybaveni, vcetne kusu vlcich trenek, ktere Jirka urval vlkovi vlastnima zubama chlapi - Honzo, Jirko - fakt se vam to povedlo!velky dik i vsem ostatnim, kdo se jakkoliv podileli na tomhle projektu. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Vypadá to dobře - yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 fakt uzasne baleni..tusil jsem ze bude neco navic ale toto? fakt mazec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 a rozesmala me reakce na polskem foru :Fajny, ale jakoś tak to pepików mi nie pasuje. Krecik lub arabela powinny być Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 vypada to luxusne... propracovano do nejmensich detailu... ten hadrik je podle trenek vlka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Tak pánové, smekám....Edit: zbytek jsem smazal, protože cokoliv navíc psát je zbytečné... Jen lituji, že jsem se k vám nepřidal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 a rozesmala me reakce na polskem foru :Fajny, ale jakoś tak to pepików mi nie pasuje. Krecik lub arabela powinny być Překlad prosím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Krtek nebo Arabela neasi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Překlad prosím :-)Pěkný, ale nějak se mi to nelíbí. Měl to být krtek nebo Arabela. Asi tak bych přeložil. A za sebe, také velké dííííky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Krtka a Arabelu jsem pochopil. Zajímal mě ten zbytek. Ne asi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Hodinky na živo fantastický a vše do detailů dotažený , i tašku jsem si úhledně složil a schoval ..... kluci organizátoři moc, moc děkuji . Mirek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 a rozesmala me reakce na polskem foru :Fajny, ale jakoś tak to pepików mi nie pasuje. Krecik lub arabela powinny być Pekne, ale nejak mi to k pepikum (cechum) nesedi. Spise by tam mel byt krtecek nebo Arabela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 vypada to luxusne... propracovano do nejmensich detailu... ten hadrik je podle trenek vlka? presne tak... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 (upraveno) Double. Upraveno 24. listopadu 2018 uživatelem Emiliano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 a rozesmala me reakce na polskem foru :Fajny, ale jakoś tak to pepików mi nie pasuje. Krecik lub arabela powinny być Záviděj, tak neví co by Jinak celá sada je ještě lepší, než jsem si uměl představit. O??????! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Panove, v Praze to bylo velky. A brada pak spadla asi vsem... JR_2010 a Little_w, fakt pecka. Jeste jednou dik! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se