Tittus Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Radši SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Já vzkaz předával, i jsem Tě omlouval, ale bylo tam hodně lidí a docela cvrkot, tak mohl někdo přeslechnout, dokonce jsem uváděl i to předběžné datum vernisáže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Já vzkaz předával, i jsem Tě omlouval, ale bylo tam hodně lidí a docela cvrkot, tak mohl někdo přeslechnout, dokonce jsem uváděl i to předběžné datum vernisáže...Tak je to ok, díky moc. Napsal jsem ještě Tittusovi SZ, abychom to tu neplevelili. Nicméně, jakmile budu mít pro vás další info ohledně detailů k plánované výstavě, rád se podělím, nejlépe ve zdejším vlákně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Já se jen zeptám,kdy se můžeme my,co jsme neměli možnost se předávání zúčastnit těšit na své kousky. Jinak všem,jak už tu bylo mnohokrát řečeno patří veliké díky. Vypadají bezvadně a už se těším až si je ošahám na živo Sent from my iPhone using TapatalkZbývá mi předat 30 kusů, z toho polovina by měla jít do Prahy a okolí, 3 kusy Olomouc, Přerov a okolí, 3 kusy Hradecko-Pardubicko, 3 kusy podkrkonoší, 2 kusy Liberecko, 2 kusy Zlín a okolí, 1 kus Mladá Boleslav a 1 kus Košice.Budu vás teď jednotlivě kontaktovat a dohodneme se na nejlepším způsobu doručení pro obě strany, opakovaně uvádím, že preferuji osobní převzetí a to i za pomoci kurýrů, momentálně mám nabídku od ochotných kolegů na dovoz Olomoucko, Hradecko-Pardubicko a Podkrkonoší (Pec), pokud by ostatní měli jakýkoli návrh, napište mi prosím SZ, domluvíme se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Jsou to mé prvé hodinky, které vzešly z potu a krve členů Chronomagu a patří tím pádem po právu patří do rodiny Le ChronomagJako jediné hodinky z dálného východu budou mít čestné místo v mojí vitrině Chlapí děkuji Vám za opravdu veliké listopadové překvapení, které o veliký kus předčilo mé neskromné očekávání!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kudrnac Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Ahoj, az dnes jsem zjistil, ze aplikace mailu na mobilu nedokazala odeslat mail na tolik adres... takze opozdene vsem dekuji za limitku, za zprostredkovani darku pro organizacni "team" a doufam, ze jste si predani dostatecne uzili. Uz se na hodinky take tesim, bohuzel z casovych duvodu jsem nezvladl ohledne techto hodinek vubec nic:-( Co se tyka zbytku penez, vyberte charitativni cinnost a venujte i moji cast. Diky. Prijemny den vsem, Kudrnac (Ludek) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 První den v práci a neustále kontroluji čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 hosi, dekujem sombrero dolu, hodinky sou fakt paradni a to baleni nema chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 První den v práci a neustále kontroluji čas amfibia.jpgNádherná fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 hosi, dekujem 20181126_102401.jpg sombrero dolu, hodinky sou fakt paradni a to baleni nema chybu.Moc děkujeme, speciálně Tobě, když jsem je kompletoval, tak jsem si říkal, jaký je to vlastně kontrast s Tvým pověstným kufříkem (kufříky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 To je tim, ze je to o srdicku, ne o cene ;-). A verim, ze vsichni, co sli do limitky, maji velke hodinkove srdicko. Od pana po kmana ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 26. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Vsem jsme opravdu vděční za slova uznání! Už jsem to slyšel od pár lidí, na srazu i po něm, že snad hodinky nebudou ani rozbalovat a už vůbec ne nosit. Já teda jo, hrdě a rád! Mimochodem jsou to jediné hodinky, u kterých jsem si při přezouvání tahu dával až paranoidní pozor, abych tam neudělal ani mikroskopicky škrábaneček. Tak kdyby někoho zajímalo, jak vypadá c. 001 na meshi: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Ale zajíce máš tedy kurevsky vyštelovanýho, mně se pořád naklání někam na stranu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Ten mesh mě výhledově zajímá. Jsem si nechal rozmluvit obstarání originál tahu. Asi ale objednám mesh s koncovkama. Zajíce na korunce mám naležato, ať si kluk odpočine po tak dlouhé cestě. A Rybiz založil fotogalerii, doporučuju navštívit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Ano, ano, mesh je objednán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Už jsem to slyšel od pár lidí, na srazu i po něm, že snad hodinky nebudou ani rozbalovat a už vůbec ne nosit. Tak kdyby někoho zajímalo, jak vypadá c. 001 na meshi: Proto máme doma dvoje, jedny na nošení a jedny na úschovu Ten mesh vypadá super, odkud je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 26. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 (upraveno) Mesh mam od cinana z eBaye... koupil jsem jich od tohodle chlapika asi 5, ve velikostech 18 / 20 / 22mm, a ve vsech je super - bytelnej a nositelnej. S tim zajicem to neni tak zhavy... taky to nemuzu vycentrovat. Me se ten zavit navic i blbe chyta, jako kdyby tam byla v prvni drazce nejaka mikroskopicka spona nebo neco. Na foceni jsem korunku povolil, aby to licovalo P.S. Jen pro uplnost, ten mesh je z hodne silneho materialu, ty tluste origo stezejky tam tim padem nejdou narvat. Mam to na tech nahradnich z baleni... jeste ze tam jsou A uplna pohoda. Upraveno 26. listopadu 2018 uživatelem little_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Pánové, právě jsem si je převzal a musím říct, že jsem nadšenej. Ty cigára k tomu je též bomba a všem vám moc děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 (upraveno) Já převzal už odpoledne, ale až teď jsem vybalil.. Jedním slovem paráda! Díky všem, co tomu věnovali svůj čas! Študuju tu korunku A kdyby nahodou někdo potřeboval, nějaké nálepky mám navíc.. byť mám odloženo i pro Marcuse za dovoz z Prahe jako poděkování Upraveno 26. listopadu 2018 uživatelem vikinho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 takze limitka je komplet rozobrana ... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se