Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tohle je moje noční můra. Nemám žádné drahé kousky, ale přijít o ty, které mám po dědovi, tak to rozdýchávám hodně dlouho. Moc bych ti přál, aby se to našlo po kupě i s nima!

A někdy si říkám, že i když máme pocit, že jsem celkem uzavřená komunita, tak tomu tak být nemusí. Ve vlákně "Co máte na ruce" se to fotkama z dovolených jen hemží a pokud by tady někdo s loupežnickýma choutkama byl, tak má po roce sledování a nákupech či prodejích tady na foru celkem slušné indicie u koho se kdy takováhle zk-rvená návštěva vyplatí :(

Držím palce!

• Odpovědi 417
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

....Plnej barák sousedů, nikdo nic neviděl a neslysel..ale všichni jsou chytří jak rádio. Dobře nám tak, když máme dvě nový auta, tak nám to patří. A máme si to líp zamykat.

To je fakt síla, držím palce, ať se apoň něco z toho najde a hlavně ať se z toho oklepete. Sám si to neumím představit. Ségře takto vybrali v Olomouci barák cca 3 roky zpět a pamatuju si, jak z toho byla hotová. Povedlo se jim chytit toho borca co to byl, našli mu v autě ještě část věcí, ale něco už stihl prodat a nedostali z něj, kde :( Ve finále se pak ukázalo, že to byl známej zloděj, propuštěnej chvíli chvíli před tím na Klausovu amnestii

Docela mě dostaly ty řeči od sousedů....

Odesláno

Já takhle 4 roky zpátky potkal v sedm ráno cikorku v kuchyni, když jsem šel na záchod. Asi vteřinu jsme na sebe čuměli, já chvíli vůbec nechápal co se děje. Hajzl zareagoval bleskurychle a s noťasem pod paží vyskočil oknem jak paragán a běžel pryč. V tu ránu jsem se zmohl akorát chytit první věc co byla po ruce - křišťálovou vázu ze stolu a řvát za ním z okna, že ho zabiju... Zvláštní pocit. Celé to trvalo asi 5 vteřin, které mi pak přišly úplně nekonečné. A hlavně přirozenost té reakce, kdy bez rozmyslu člověk vezme do ruky cokoliv a zůstat tam o dvě vteřiny déle, tak ho vezmu rovnou po hlavě. Být tam místo vázy na stole nůž tak ho asi člověk z fleku bodne. Vůbec žádný pocit strachu, zábrana nebo cokoliv... To přišlo až minutu po tom, kdy se mi najednou rozklepaly kolena až jsem si musel sednout...

Odesláno

na sekani ruk zlodejom nevidim nic nehumanne. Ked niekto ukradne jedlo..to by som chapal..inak. Sami si vybrali.

Hnusne ukoncenie roka.

Drzim palce nech sa aspon daco vrati a co najskor zabudnes

Odesláno

To je opravdu jen pocit. V 11 večer jsem se vrátil z fizlarny z výslechu a do půl šestý ráno jsem uklízel ten nejhorší bordel. Naštěstí manželka a syn jsou jeste na chatě a nemuseli to vidět. Pojišťovna mi v ideálním případě pokryje tak ty Breitlingy, ostatní je prostě pryč. Škoda k 800 tis. Nikomu nepreju ten pocit spát v bytě, kde se před chvili procházel nějakej šmejd. Spal jsem s nožem v ruce. No spal..ležel a poslouchal každý vrznutí. Jsem rozhodnutý, že se přestěhujeme, tady už nikdy nebudu mít klid. Frajer tady při přehazování věcí vypil flašku vína, byl úplně v klidu. A pak celej byt, všechny šuplíky, skříně, podlahy..pocákal všema moznejma kosmetickejma pripravkama co našel v koupelně, aby prekryl pachové stopy. Takže jak to tady vypadalo si dovedete představit. Plnej barák sousedů, nikdo nic neviděl a neslysel..ale všichni jsou chytří jak rádio. Dobře nám tak, když máme dvě nový auta, tak nám to patří. A máme si to líp zamykat.

Davide, to je síla. ProsímTě nemáš nějaké fotky těch hodinek (napadají mě wristshoty)? Abychom věděli, jak vypadají. Jinak kluci jen pro informaci - koukal jsem, že Omegy a podobně prodává i Mobilpohotovost! Takže kouknout i tam. Viděl jsem takovou vitrínu s hodinkami na Karláku. Tam teda měli hodinky i s krabičkami, ale jen abys věděl, že třeba mrknout i tam.

Jinak já mám hodinky v trezoru mimo a v bytě je zásadně nenechávám, navíc mám v bytě dva psy (Pita a Stafforda), navíc ještě opatření, které nikdy nezmiňuji. Doporučuji nový byt lépe zabezpečit, pokud budeš mít zájem, klidně po SZ, tady se rozepisovat nechci.

A na sousedy se vykašli, jsou to svině závistivé.

Odesláno

Tak tohle mě mrzí a soucítím s tebou. Za blbost se bohužel platí a ty jsi zaplatil cenu vysokou, ale tohle všechno se dá nahradit, i když jde o hodně peněz.

Poučení, které z toho plyne? Chlapi, vyserte se na všechny G-Shock a podobný krámy a noste svoje hodinky na chaty, do bazenu, k moři, všude...

Zbytek banka nebo echt pořádnej domácí sejf. 

Odesláno

Ještě poznámka, pokud nedojde na stěhování, určitě bych pořešil zabezpečení. Pamatuji si, že mi to doporučovali sami policajti, pže když se prý ten zloděj někde takhle pěkně napakuje, má údajně tendenci se po nějaké době vracet ...

Co je na tom pravdy nevím, jen mi to bylo takto doporučeno a dávalo mi to smysl.

Odesláno (upraveno)

To je hrozný. Taky s tebou soucítím. Nedávno se někdo vloupal mému tátovi do baráku. Nic mu nesebral, jelikož ho dle policajtů vyrušil, když přišel domů. No, ale ten pocit - hroznej. Tak si nechal namontovat zabezpečovačku a na okno v koupelně, kudy mu tam vlezli, dá mříž. Ještě zvažuje i kameru. Ta sice nikoho nezastaví, ale může nějakého recidivistu zastrašit.

Já bydlím ve velkém činžáku. Pořád nám vykrádali auta v podzemní garáži. A víte jak to je - ukradnou navigaci, ale zničí u toho půl auta. Co bylo asi nejhorší - někdo měl přivázanou čtyřkolku k odpadové trubce - tak tu trubku uřízli, aby tu čtyřkolku mohli ukrást - dokážete si představit, jak to pak v garážích vypadalo...

Proto jsme tam nasadili kamery s týdenním záznamem na serveru + všechny vstupy do garáží i celého domu jsou jen na kódované a na jméno vydané čipy (žádné mechanické zámky) + na vrata garáží je daná EZS s placenou výjezdovkou a od té doby (asi 3 roky) nic. Žádná krádež. Jenom jednou se nám někdo asi v půl třetí ráno pokoušel otevřít vrata na ztracený čip, ale jelikož majitel ztrátu nahlásil, tak byl zablokovaný. Pouze nám počítač hlásil, že se ho někdo pokoušel použít.  

Zase ale bojujeme se sprejerama. To je taky radost...

Každopádně ti přeji, aby se hodinky a ostatní cennosti našly a toho lumpa chytli.

Upraveno uživatelem FraK
Odesláno

Dawe, je to k totálnímu nasr*aní - hlavně to vědomí, že v intimitě bytu byl cizí šmejd, je hrozný...

Držím palce -

- a přeju policajty, jaké jsem zažil před pár roky na chalupě: přijel chlapík z nejbližší služebny ve Smržovce, okoukl situaci, řekl, že to byl určitě Tenaten, že ho nedávno pustili z lochu. (Pak vložka, čekání na techniky na snímání otisků a na psovoda.) Za půl roku obálka s modrým pruhem a předvolání k soudu: obviněný Tenaten, celkem nás tam bylo snad půl tuctu poškozených.

Odesláno

Díky. Zapezpeceni samozřejmě začnu co nejdříve řešit. Momentálně mi v bytě nemají co vzít uz..ale samozřejmě nemám zájem, aby zase někdo přišel na víno..

Odesláno (upraveno)

Díky. Zapezpeceni samozřejmě začnu co nejdříve řešit. Momentálně mi v bytě nemají co vzít uz..ale samozřejmě nemám zájem, aby zase někdo přišel na víno..

Měl jsi bezpečnostní dveře, které si odemkl, nebo jak se tam vlastně dostal? Nechal Ti tam papíry od hodinek, sofistikovaný moc teda nebyl...

Sakra kde ten svet speje drzim palce at se aspon neco najde nic mene lidi a sousede jsou zavistive svine jak ten zlodej vedel do ktereho bytu se mel vloupat rozhdne dostal typ.

Dostal tip, ne typ.

Upraveno uživatelem zbuddy
Odesláno

Chalani bude to zniet blbo ale jednu vec Vam poradim. Nikdy sa pred nikym nechvalte nicim co mate. A uz nie toboz tym co mate doma. Neviete akych mate "kamaratov". Pochvalia sa a ta sprava ide od ucha k uchu. nohuzial je to tak. A verte ze sa dostane do nespravnych usi. Clovek je tvor klebetny a rad sa pochvali.  A toto su zial nasledky. Dalsia vec su navstevy. Najlepsie sa stretavat niekde v podniku a tam si robit aj oslavy. Domov si zasadne nikoho nepozyvat. Obydlie by malo zostat nedoktnutelne a pristupne len najblizsej rodine. Ja ked pocuvam niektorych kamosov ako sa chvalia vsade na kave. Aku maju telku aky maju drahy luster. Aky obraz kupil. A ze bol v banke lebo si ide kupit auto. LEn sa mi hlava toci. Pamatajte na to ze nikdy neviete kto sedi pri vedlajsom stole a pocuva. ODsleduje si vas a mate problem. Zial doba je taka.

Odesláno

Dveře jsou bezpečnostní, vlezl tam pres balkon. Krabice tam v různém stupni poničení nechal.. Žádnej velkej machr to nebyl. Pravděpodobně to teď celý střelí za pár korun a ty nasype do automatu nebo si koupí fet..

Odesláno

Urcite spis trestne oznamenie tak aby boli hodinky predmetom trestneho konania. A policajtom povedat aby upovedomili aj hodinarstva vo vsetkych okresoch aby ich zadrzali. Hodinarstvo same od seba nemoze hodinky zadrzat.. Musia byt predmetom trestneho konania.

Zvazil by som aj oznam do novin. A neskor blaf ze hodinky sa nasli. Vtedy by bolo mozne ze sa objavia. Pretoze dotycny "majitel" bude v omyle a v klude sa nimi chvalit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...