Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 17 hodinami, ensi napsal:

Ja zacinam mit pocit, ze nejake EZM taky nutne potrebuju. Jeste ze je na ne ted takova cekacka... :D 

Dobře to tady provokuje. Při tom výběru 836 jsem našel jedny EZM které jsem měl ve výběru a jsou skladem (zatím) v obchodě kolem kterého jezdím. Ale dvoje Sinny před dovolenou asi nedám.

Odesláno
před 19 minutami, EpsteinBarr napsal:

Ja by som si mozno tiez nejaky kus rad zaopatril

To bys měl.

Moje 13.1 (versus 13) taky o čísla přišly - malé, ale plus :) U tříruček by se mi rozhodovalo blbě, tam mají obě alternativy svoje.

Odesláno

vdaka...
V principe ste mi ale velmi nepomohli 🙂 mam ich na obrazovke vedla seba a tak ako by som predtym rovno skocil po bezcislovych, teraz tu istotu stracam. Naviac, 3F su skladom, ale bez tahu (u mna nevyhnutnost), ale ten sa da dokupit. Druha verzia je zase na cakacku zo 4 mesiace. 

Odesláno

Když nad tím tak dumám, tak si říkám, že u trojek jsou čísla asi lepší. Dodává to tomu takovou tu technicko-měřákovou rovinu, která je pro Sinn fandy crack. 

U těch chron je to ale už busy - čímž ale nechci říct, že by na původních třináctkách bylo něco špatně, fakt to není make-or-break. 

Se pak pochlub :) 

Odesláno

Tady na obrazovce se mi libí ty čistější. Ale já už vzdal nákup hodinek podle obrazovky :) 

Odesláno (upraveno)

Jako fakt? :) 

edit: první řádek bych bral jako humor, ale ten druhej naznačuje, že ne - ledaže bys byl prvotřídní suchar a pak klobouk dolu, žes mě vytrollil :) 

Upraveno uživatelem dr.sphinx

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...