Zdenek1307 Odesláno 1. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2024 před 17 hodinami, nickolas napsal: Lunetu vem čert, ten zbytek mě zajímá! A nemyslím hodinky, byť jsou fajn A co přesně? Jsem k dispozici via PM nebo teda soukomou zprávu...ať to neplevelíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2024 A co přesně? Jsem k dispozici via PM nebo teda soukomou zprávu...ať to neplevelíme Jen plevelte! Taky me to zajima. Norsko nebo cos to psal. Treba zaloz separe cestovni vlakno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 1. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2024 před 2 minutami, AndyAaron napsal: Jen plevelte! Taky me to zajima. Norsko nebo cos to psal. Treba zaloz separe cestovni vlakno Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Ve středu se budu nudit na letišti v Oslu, tak třeba něco napíšu. Teď jsem na chatě bez připojení, sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 1. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2024 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2024 Jj, jen mě zajímalo co je to za místo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 2. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2024 před 20 hodinami, nickolas napsal: Jj, jen mě zajímalo co je to za místo. Tak to místo byla vesnička Torsken u Skipsfjordu na ostrově Senja. Prý mám zakládat vlákno, ale já nevím, jsem-li hoden když jsem byl poprvé v Norsku. Jako projeli jsme hodně a příští rok to dáme zřejmé znovu, ale nevím, jestli vám ty moje kecy něco dají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 2. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2024 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 2. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2024 před 2 hodinami, Zdenek1307 napsal: ... a příští rok to dáme zřejmé znovu, ... To by chtělo Sinn 206 Arktis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 2. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2024 před 39 minutami, libor2002 napsal: To by chtělo Sinn 206 Arktis Ty jsou krásné, ale pak by to bylo buď a nebo ...hodinky nebo Norsko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 4. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2024 V 2. 4. 2024 v 17:37, Zdenek1307 napsal: Tak to místo byla vesnička Torsken u Skipsfjordu na ostrově Senja. Prý mám zakládat vlákno, ale já nevím, jsem-li hoden když jsem byl poprvé v Norsku. Jako projeli jsme hodně a příští rok to dáme zřejmé znovu, ale nevím, jestli vám ty moje kecy něco dají. Nórsko je super. Žil a pracoval som 4 roky v Stavangri. Foto super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 5. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2024 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 5. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2024 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 5. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2024 před 6 hodinami, kloubik napsal: Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Sakra a já myslel že SDR hodinky nejsou nic pro mně, paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 Naladili ste ma na deutsche welle, tak som otvoril suflik. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 Parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 Poslední zbytky sněhu na horách. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 před 9 hodinami, kloubik napsal: Parádní. Dakujem. Nenosim ich casto. Ale vzdy, ked vidim tie rozne nadherne Sinn vo vlakne, musim ich ponosit aspon par dni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 Pohodovky na léto #556Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 10. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2024 V 9. 4. 2024 v 8:31, EpsteinBarr napsal: Naladili ste ma na deutsche welle, tak som otvoril suflik. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Velice povedené! Ten kaučuk jim sedne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 15. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2024 Dneska sto trojky Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se