Dokusan Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Díky za rady. Mě k nim také ten dvojčlánek sedí víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 ja casom ux vymenim za nieco ine. uvidime co basel a ked nic tak pojdem zase do ezm3 alebo skusim 104 na petclanku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Sinn = dvojčlánek. Podle toho tahu poznáte Sinny na půl kiláku, pětičlánek je na Citizenech i Tissotech..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Vyzkoušel jsem v Chronoshopu oba tahy a ten pětičlánek je úplně jiný level, tedy co se týká pohodlnosti a obtoku zápěstí. Chápu, že dvojčlánek k Sinnu tak nějak vizuálně víc patří, ale taky chápu, proč je pětičlánek o tolik dražší. To zpracování a variabilita nemá chybu, je to jako měkoučká, pohodlná kůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Na ruce jsem ho neměl, ale to, co píšeš, bude fakt. Jen je to holt vyvážené tou motýlovkou, což pro mě z hlediska pohodlí nakonec přece jen bývá významnější argument. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 14. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 (upraveno) Po case 556 Upraveno 14. března 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 (upraveno) Jsem v klubu Upraveno 15. března 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Tak dnes poprvé na ruce. Po dnešku jsem nabyl dojmu, že ten tah nakonec kupovat nebudu. K těmto hodinkám prostě patří kůže. Jdu nějakou pěknou najit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Pekne, preju co nejdelsi klidecek na dusi :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Dokusan: sice to nejsou seika ;-) , ale to jim na kráse neubírá. Moc dobré jsou. Uživej a foť! Přeji aby to byly již ty pravé a jediné ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Díky, potapky mám vyřešený 3xsumo, univerzaly budou tyto 104ky...G-shocky na kolo mám taky. Tak už jen oblekovky a bude klid na duši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivo8177 Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Jsem v klubu Parada, uzi si ich. Nech ti robia taku radost ako mne tie moje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasX Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Po case 556..se ti po nich stejská, viď? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 vítej v klubu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Si u vás koupím aspoň ten tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Jsem v klubu skvela volba. Moc lepsich Sinn nema:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 (upraveno) Baví mě...(zjistil sem, že neumím fotit ) Upraveno 16. března 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 (upraveno) Ještě lumi v pološeru, a teď snad dám na chvíli pokoj Upraveno 16. března 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Quartz Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 ...na řemenu od mistra Šímy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 (upraveno) Parádní řemen, asi bych si měl nechat také něco vyrobit jak na 104ky tak ta Typhoony od Wardů Mimochodem nějak jsem to nevydržel a ten dvojčlánek k Sinnum objednal. Upraveno 16. března 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se